Искам да кажа... (220) през ЮЛИ 2024

• 42 044
  • 887
  •   1
Отговори
# 735
  • Germany
Привет!
Мони, вие с кола ли ще пътувате?

С колата ще сме, Роди.
В Италия, навсякъде където сме били, цените са сходни по цялата плажна ивица. Няма заведения към чадърите, съответно няма вариант да ползваш шезлонг и чадър срещу консумация. Около 20 евро е чадър с 2 шезлонга. Редуват се платена със свободна зона, като свободната е претъпкана. Тази година ще сме на специален плаж за хора с кучета, защото на другите места е забранено.

# 736
Ама аз не съм против платените чадъри,  напротив,  само на такива ходя. Ама искам да мога да си платя и да ползвам, не да ида в 10 и на всички шезлонги да има табела резерве, да няма пукнат човек, а аз да обикалям ивицата като глуха кучка.

# 737
  • Бургас
...и този, дето е резервирал, да дойде по обед.
Скоро чадър на първа линия стоя запазен с наметнато шалче повече от час, а кой знае кога го бяха запазили тези от съседния. По едно време се появиха две човки и...го освободиха, навряха се при дружките си.

# 738
  • Germany
Аз не разбирам как точно си ги резервират хората? Плащат си за целият ден, ама не ходят или се обаждат да резервират и после я отидат, я не? Ако е 2рото, не разбирам как им излиза сметката на собствениците. В Италия, за да резервираш, трябва да платиш. Ние си букваме чадърите още през май.

# 739
  • на Мелмак
Али, тъпо!
Роди, къде е този плаж в гръцко?
ММ е любопитен Joy

# 740
Мони, на къмпинга, явно чадърите са отделно от настаняването, но иначе всеки хотел и на първа, и на трета линия си има чадъри и шезлонги - когато и да отидеш на плажа има къде да се настаниш. Случвало се е даже да имаме и точно определено място, на рецепцията дават номерче. Ясно е, че това е в цената на нощувката, но една почивка имам и искам наистина да е такава.

# 741
  • Germany
Да, Рир, на къмпингите обикновенно са отделно от спането, но на преферциални цени. Сега на новото място също трябваше да си запазим предварително, даже нямаше за целият период, защото всичко беше предплатено. Като бяхме в района на Римини също беше трудно да се намери свободен шезлонг, защото всичките бяха към различни хотели, а ние бяхме в апартамент.

# 742
  • Бургас
Але,има и свободни зони на Каваци,но са в двата края на залива - откъм Буджака и скалата,която е във водата в другия край,посока Дюни.

# 743
Карз, знам, че има, но ние нямаме чадър.

Резервацията е по телефона,  нищо не плащаш предварително.  Не знам какво става, ако не дойдат хората, сигурно в някакъв момент ги освобождават. Майната му, хубав ден имахме,  въпреки началото. След малко отиваме на разходка в Созопол.

# 744
  • Canada
И нас в Италия на празен плаж с шезлонги ни отпратиха, защото нямахме резервация.

Бубе, добре са, благодаря 🤗 Тигърчетата растат, сагата с Шоколадко се надявам скоро да приключи. Апетит не е губил през цялото време та го броя пушка и него 😁

Хубав Калин видях по рано през седмицата 🤩

# 745
  • Варна
Пожелайте здравве и успех. Девойката има рожден ден

# 746
  • Бургас
Стейси, да ти е здрава, щастлива, все така амбициозна и успешна!

# 747
  • Canada
Стейси, честита да е девойката! Здрава, усмихната и успешна 🍀

Както нямаше домати тази година така днес обрах 5 щайги и една кофа. Замина ми почивния ден утре 😁

# 748
  • при моите деца .....
Привет!
Стейси, честит празник!
Да е здрава, щастлива, обичана, успешна.
Бях на кръщене. Беше весело, потанцувах, прибрахме се преди малко.... Имам 19000 крачки...
Момчетана (ММ и Митето) играят Фифа на PS.
Утре рано сутринта ММ тръгва.

# 749
  • Варна
Много се нервирах.Звънят роднини и притесняват девойката, никога не ги в виждала.

Общи условия

Активация на акаунт