Искам да кажа... (220) през ЮЛИ 2024

• 42 046
  • 887
  •   1
Отговори
# 720
  • Бургас
Добро утро!
Вече съм на работа.
Алечко,имай предвид,че нощес е валяло в Созопол и в момента има и ветрец. Прохладно е. Но след час, два сигурно няма и да има и помен от дъжд и ветрец.
Бел,весело и забавно ще ви е с 3годишните панти 😂

# 721
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
Работна съм днес и утре.
Искам да лежа.

# 722
  • Бургас
Добро утро!

Ние и днес ще пропуснем плажа, че Марти покашля, но то и желаещи няма.
От два часа лежа, пия кафе и решавам кръстословици. ММ тръгна на работа, аз бива да се надигам вече, да поошетам и да купя зеленчуци, друго за днес няма.

Към Италия тръгваме живот и здраве в неделя.
Някой аутлет да ти дам? Joy

# 723
  • при моите деца .....
Добро утро!!!!
Днес поспах до 8...(втори ден от отпуска спя до Sunglasses.
Днес сме на кръщене на детенцето на приятелка.
Оправих ноктите, пуснах перална, трябва да събирам багажа на ММ.
Хубав ден!

# 724
  • Germany

Към Италия тръгваме живот и здраве в неделя.
Някой аутлет да ти дам? Joy

Селесте, имаме си ние един любим в района, който посещаваме всяка година - https://www.mcarthurglen.com/it/outlets/it/designer-outlet-noventa-di-piave/. Тази година обаче, ще сме по далече от него и не знам дали ще навием мъжа ми да отидем.
Аз разходих кучето и заваля. Сега пия кафе и чакам другите да станат и да почваме багажа. Уморено ми и само като си представя пътя, който ни чака утре и ми призлява...
Хубав уикенд на всички!

# 725
  • Бургас
Мони, този го минаваме задължително на тръгване Simple Smile Пиши ми къде ще сте и ще видя дали има някой от другите ни любими в района.

# 726
Добро утро! Ние отметнахме един бърз плаж в 7 сутринта.
Бяхме сами на плажа, морето като тепсия, кристална вода, че и в допълнение топла.
Прибрахме се към 9.30. Калин си беше направил палачинки. Сега мисля обяда и правя списък...яде ми се риба севиче, да видим какво ще изкарат рибарите днес ( трябва да ги навия и да ми я филетират, но те си ме знаят че не мога и сами предлагат)

# 727
Карзче, идеално е времето.
Обаче да се оплача - 2 огромни платени зони, чисто празни, но на всички шезлонги табели резерве... Трябвало да се обадим по телефона...
Настанихме се на трета - фрапе 9 лв... И после защо почивам в чужбина...

За следващото море товаря един чадър с колата и ай ще им се незнаят и измекярските истории.

# 728
  • София
Алечко, това лято и в Гърция беше така (Тасос и Амолофи). Сет два шезлонга и чадър 10 евро. 5 реда отпред резервирани. Консумацията отделно, фрапе 6 евро. Единият ден плажувахме в Неа Ираклица. Отпред табела и цена за сета 10 евро. Разполагаме се и идва едно девойче и мън-мън, ама цената вече била 20 евро без консумация, нямали нова табела Sunglasses.

# 729
  • Бургас
На централния плаж в Созопол не съм имала такива проблеми, бях там последно преди 2 седмици. Всъщност никъде по морето не съм имала такъв проблем този сезон, а и миналите като се замисля. А ходим само събота и неделя ,когато е най-големия гъчканак

# 730
  • Бургас
Ден година храни е отвратителна практика. При това ДДС им е все така 9%.

# 731
Лин, на Каваци сме ние. И аз се изненадах... С консумацията и цената на чадърите нямам проблем. Да съм си взела чадър и сандвичи от дома. Ама да няма къде да се настаня... за сефте ми се случва

# 732
  • Бургас
Ден година храни е отвратителна практика. При това ДДС им е все така 9%.
Трябва да призная,че тази година съм приятно изненадана от цените по плажовете. В Китен ядохме порция бутче с ориз за 8.90, в Приморско палачинки за по 7 лева, а на плаж Тополи пици по 20 лева. Тази пица беше много вкусна. Поръчваш си я,дават ти пейджър,лягаш си на плажа,като е готова звънят и отиваш. Разбира се, не изключвам варианта и просто да съм свикнала с цените в Бургас и тези по морето да не ми правят впечатление.

# 733
  • София
Привет!
Мони, вие с кола ли ще пътувате?
Ние в Гърция последния път се натъкнахме и на места, където на първа линия чадър и шезлонги беше 100€. Но това е задължителна консумация за толкова пари.  Втори ред 90€ и така нагоре. Но фрапе повече от 4€ не сме срещали, вода 0,50€. И там започват да побългаряват.
Снощи водихме китайците на механа с фолк изпълнител. Мисля, че получиха огромен културен шок. Както и аз всъщност. За пръв път виждам на живо как спокойно обикалят и продават пълни балони. Имаше маса с не повече от 17 годишни деца… Confused
Иначе храната, танците и красивите жени им направиха приятно впечатление.
И аз днес съм замислила мол, че имам фа купувам подаръци за Германия.
Прекрасен ден!

# 734
  • някъде ... тук ...
По доста от гръцките острови и на юг отдавна си имало платени зони с такса по плажовете. Не е до побългаряване, а от претуристическо нашествие. Това го знам от гръцката тема тук.
Не обичам шезлонги, а шалтетата им са ми гнусни. Предпочитам липно чадърче и кърпа/стол.
Роди, мда... и аз ще изпитам шок. Отдавна не сме ходили на подобно заведение.

Ние сме на реката, близо до село. Риболов, барбекю и прочее.

Общи условия

Активация на акаунт