Искам да кажа... (220) през ЮЛИ 2024

• 42 521
  • 887
  •   1
Отговори
# 120
  • Germany
Честита да е Маги! Все така умна и уверена! Да постига мечтите си с лекота!

# 121
  • Бургас
Добро утро!

Деси, да е честита Къдрокоска! Да е здрава, щастлива и с късмет!

Бубе, питай снахите, ако са ок, събирай дЯцата!

Ети, весело да ви е!

# 122
Честита да е Маги, здрава и все така успешна!
Але, много яко име сте му избрали;)
Ети, приятно да ви е!

# 123
  • югозапад, под "Марков камък"
Деси, честит празник, здрава, щастлива и успешна да е Маги Birthday

# 124
  • София
Деси, честита да е щерката! Нека има много поводи за усмивки и радост! Purple Heart
Аз от сутринта съм яхнала метлата. От вчера разни клиенти се опитват да се качат на главата на колегите. Няма да я бъде тая! Изнервят се излишно, докато работят заради претенциите им.
Браво на Билянка, че е оздравяла. И нашето мъниче оздравя. Още в понеделник спря да повръща.
Джулиъс е много магнетичен! Heart Eyes

# 125
Деси, честита да е, много здрава, щастлива и разумна да е 🥰!

Али, Джулиъс е много сладък, името много ми хареса 😊.

Аз два дена пак не съм много заета и ходих да взема безкабелна прахосмукачка. Значи ли, че остарявам щом се радвам на такива покупки 😃.

# 126
  • София
Значи според мен, че трябва да прекарваш повече време навън в забавления. Kissing Face
Аз пък моята безкабелна я оставих за децата, а за мен си взех на Миеле с кабел. Много съм доволна от мощността й.

# 127
  • София
алечка, разкошен Джулиъс! Лио как прие гостенчето?
Ети, чудно да си изкарате!

# 128
  • София
Много сладък Джулиъс! Heart Eyes  Али, по-натам ще кажеш какъв характер е. Помня, че красавецът Лио е серт. Smiley Дано Джулиъс внесе баланс.
Бел, честита прахосмукачка! Да ти служи вярно дълго време!

# 129
Деси, честита да ви е младата госпожица. Много здраве и късмет в живота ѝ желая newsm59.

Малкият Мъфинчо да расте здрав, спокоен и кротък People Baby.

Але, нали знаеш, че черно коте в къщи е на пари Wink. Голям е сладурко и дано се спогодят с батЮ си Лио.

Бубе, събирай ги внуците щом Билянка е здрава. И нашите го изкараха този вирус. Добре, че минава за 2-3 дни.
Дежурна баба съм и аз. Каката нали "завърши" детската градина и цяло лято е във ваканция, а дребси този месец и той почива, че яслата е в ремонт. Добре, че има много деца в махалата, с които да си играят.

Спокоен ден.

# 130

Дежурна баба съм и аз. Каката нали "завърши" детската градина и цяло лято е във ваканция,...
Има коментари, които понякога ме удрят с мокър парцал и ме карат да се замисля. Този е един от тях. Кога се роди това момиченце, кога подкара колелото без помощни колелета, кога стана кака, а вече и завършила детската градина... Как само лети времето....

# 131
Споко, Марѝ, и аз си задавам същите въпроси нищо, че растат пред очите ми Joy.

# 132
Мисля, че пиша в темата ( или чета ) откакто Монката започна първи клас. Сега завършва девети;)
Та така, минава си времето.

# 133
  • Бургас
И аз бях бременна с третокласничката когато започнах да пиша. Ама то времето си минава, децата порастват, бившите погрозняват. Само ние сме същите Simple Smile

# 134
С това последното изречение, много ми се иска да съм съгласна;)

Общи условия

Активация на акаунт