Искам да кажа... (220) през ЮЛИ 2024

• 42 043
  • 887
  •   1
Отговори
# 750
  • Варна
Аман от роднини от София, които мислят, че да се обадят и идват на море
Ами не

# 751
  • София
стейси, да бъде здрава, щастлива и успешна!

# 752
  • София
Стейси, да ти е жива и здрава! Щастлива и успешна!
Боби, винаги си много лъчезарна и усмихната. Много ми харесва това.
Всички сме легнали и зяпаме тв. Чакам малкият да заспи и припадам и аз. Исках да почета, но вечер просто не ми се получава. Нито книга, нито филм. Само като помириша възглавницата и съм готова. Sleeping

Лека вечер на всички!

# 753
Да е здрава девойката!
Ние чакаме Amon Amarth, третия headliner на Хилса.
Вчера един чичко толкова се накефи на Дребси, че му подари слънчевите си очила. Днес един батко го вдигна на рамене, за да вижда по-добре.
Каката не можем да я вкараме в правия път, тя слуша К-поп 🤷♀.
Хубава вечер!

# 754
  • Бургас
Мъфин, и аз съм така, четенето преди сън не ми се получава. То затова и една книга я чета колко време. Едва сега стигнах до "Времеубежище", а ми я подариха за Коледа.

# 755
  • Germany
Стейси,  честита да е девойката! Здрава и щастлива да бъде!

# 756
Да е здрава девойката!
Ние чакаме Amon Amarth, третия headliner на Хилса.
Вчера един чичко толкова се накефи на Дребси, че му подари слънчевите си очила. Днес един батко го вдигна на рамене, за да вижда по-добре.
Каката не можем да я вкараме в правия път, тя слуша К-поп 🤷♀.
Хубава вечер!
Тези трябва да са с най-скъпите билети 🤭  Пуснали са заглушителите и нищо не се чува, за разлика от предните нощи 😂

Стейси, здраве и късмет за рожденичката ти!

# 757
  • София
Стейси, здрава и винаги усмихната да е девойката!
Ети, плажа е Ла луна до Никити.
Мони, в Римини хем имат огромна плажна ивица. Grinning
Селесте, и аз в момента чета Времеубежище, но в ел. вариант.
Ние тази вечер бяхме в китайски ресторант. Китаеца каза, че храната е доста различна от китайската. Потвърди и нашето мнение. Blush
Вчера правих изследвания аз. ТСХ-то ми от 4,5 е станало 0,7. Витамините също са се вдигнали. Явно терапията дава резултат.

# 758
Стейси, здраве, щастие и късмет за момичето ти!
Прибрахме се, една книга не съм прочела, бях възпитателката на плажа, само ръкомахах;)
Але, другият път ме вземи на женско море, имам нужда от почивка след почивката;)
Роди, Селесте, аз Времеубежище я зарязах.
Дано на вас ви хареса!
Рядко оставям недочетена книга, но тази ще в графа - друг път.
Боби, комплексираш ме с тези крачки;)

# 759
  • София
tuty, на Монката ли ръкомахаше Joy
Аз съсках тихичко (според мен) от брега, още ми се подиграват наглите тийнчета.

# 760
  • Germany
Добро утро!
Допивам кафето и тръгваме. Стискайте палци да няма задръствания! Тук вали кротко и напоително, а там ни чака 35 градусова жега.
Хубава неделя на всички!

# 761
Стейси, честита да ви е щерката! Да е здрава, щастлива и целеустремена!
Станала съм рано, живи и здрави ще отскочим по гръцко на плаж. Каката иска плаж с шезлонги и бар а ние дивото. Някъде по средата трябва да се срещнем.
Роди, поздравявам те за резултатите. Моля те, когато си свободна- напиши ми кой лекар те следи и дали си доволна от него. Как ти се отразяват добавките?
Боби, пак грееш на снимката. На вас явно ви е семейна черта.
Хубав ден от мен!

# 762
Добро утро.
Стейси, здрава и щастлива да е дъщеря ти.
Ние в петък вечер се прибрахме от почивка,  но нещо ме тръшна и вчера цял ден не ми беше добре. Полежах, поспах и сега изглежда,  че съм добре.
Скрит текст:
Последни снимки.
Дворецът на Кносос

Остров Диа
Хубава неделя.

# 763
  • На брега на реката
Добро утро!

Стейси, здрава и успешна да е девойката! Много любов и късмет да има в живота!
Винаги е имало такива хора. Смятат, че като се подмажат малко и ще получат покана за безплатно море.
Нашите сватове /и двата комплекта/ са от морето и всяка година ни канят, но ние отидохме по веднъж и повече не искам. Хем те се стараят и притесняват, хем ние се чувстваме неудобно от толкова внимание и съобразяваме всичко. Ами това не е почивка, а натоварване. Много добри хора са и с радост общуваме, като се видим, но не желая да ги притеснявам!

Вчера водихме майка и татко на София, да видят апартамента. Много им хареса. Хапнахме, полегнаха за час-два и хайде на обратно, че 3 часа път. На връщане казаха, че повече не искат на София, било прекалено голямо и даже от Фантастико и Икеа не си купиха нищо, щото имало прекалено много неща. Милите, свикнали са на Лидл и Т-маркет и всичко друго им е необятно!

Днес ще купим едно агне и ще го разфасовам, а трябва и да сготвя някои неща, че Билянкини си идват от морето и да имат храна. Та толкоз от почивния ден! Blush

Приятна неделя, момичета!

# 764
  • Бургас
Добро неделно утро!

Тути, трудно ми върви, но ще я дочета. За сметка на това съм будна от 4 ч и приключих на четеца "Къща от карти". Препоръчвам я.

Мони, лек път! Доста километри ви очакват.

Общи условия

Активация на акаунт