Звездни Компромати- Юли'24

• 386 106
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 2 985
Какъв реверанс към Селин и супер завръщане на сцената. На мен ми хареса спектакъла. В крайна сметка отразява света, какъвто е днес.

# 2 986
Много добър финал! Yellow Heart

# 2 987
  • При семейството си
Уникален финал, завършек.
Сена, балонът, Селин Дион…

# 2 988
  • Viena
Уникално!Браво!Спектакъл!

# 2 989
  • София
Сена, Лувъра, Айфелавата кула, дъждът, покривите на Париж...хареса ми като цяло. Имаше криндж елементи и можеше да е по-кратко, но при вида на сто годишният олимпиец очите ми се насълзиха. Да, в това е смисълът. И Селин! Прекрасна Селин. За разлика от Гагата...

# 2 990
А как сме свикнали на олимпиадите, хора в масовки да изписват лозунги с телата си. 😁
Хареса ми! Много френско откриване.
Това ми напомня на онова
Скрит текст:

# 2 991
  • Glasgow
И новият британски премиер там 😅
Скрит текст:

# 2 992
   Позволено ли е тази тема да се коментира откриването на олимпийските игри? Да попитам, за всеки случай. Рядко пиша и гледам да не сгазвам правила, но все е изтрито Simple Smile.

Невероятно беше. Вълнуващо, емоционално, изключително. Може би първото такова откриване в новия ни век, който вече напредна доста. Идеята да преминават отборите на държавите в лодки по Сена беше уникална. Колкото и да е голям един стадион, все е ограничен. Така зрителите, в която и част на Париж да са били, са имали видимост към целия спектакъл. А платформите с различни артисти! Режисурата, цялостната подготовка и координацията... Без дъх ме оставиха.
   Най-емоционалните за мен моменти бяха изпълнението на "Imagine", толкова семпло и нормално, с горящото пиано, защото светът гори... и преминаването на ездачката по Сена, върху този толкова грациозен кон-робот.
   Изключителен спектакъл. Обмислен и изпипан до последния детайл.
   Много високо вдигнаха летвата французите. Както само те си могат.

# 2 993
  • Down south
Аз съм с часове след вас и гледам откриването сега.
Много греещи звезди, а вероятно ще заблестят и още.
Нистина впечатляващо и различно! Сякаш е филм, а така представено от Steven Spielberg, буквално ме разплака.
Блестящ Париж и откриване, което ще остане в историята, ако не вземе да го засенчи закриването.
Финалната част с химна и лицата на атлетите, стоящи под сипещия се дъжд със сигурност ще остане в историята.
А представянето на Селин Дион е меко казано разтърсващо или поне аз го усетих така. И отново се разплаках.
Кой, за Бога, плаче на откриване на олимпийски игри.
Има ли и други, които са се почувствали по този начин?

И по нашата тема, явно Beyonce внезапно е станала руса и много светла,  за малко да не разбера, че е тя Joy както всъщност се е променила в този аспект и Serena Williams.

Последна редакция: сб, 27 юли 2024, 06:26 от Daylily

# 2 994
В интерес на истината, в социалките доста ги хранят заради шоуто с драг кралиците.

# 2 995
  • Glasgow
В британските ги разцепват, започнаха с гаврите.
Това е артистичният директор на церемонията
Скрит текст:

# 2 996
  • Down south
И преди да заспя, надявам се да прочета още отзиви.
Аз гледах това, което тукашната NBC беше избрала да ни покаже, барабар с олимпийските реклами, които не бяха никак зле.
За повече едва ли бих имала време и най-вече интерес.

# 2 997
  • Варна
Само дето основоположник на гладолечението  е Лидия Ковачева!
П.П има много добър ефект върху организма, аз лично съм го изпробвала.
Д-р Емилова не го крие. Поне аз с ушите си съм я чувала да потвърждава на такъв въпрос.

Последна редакция: сб, 27 юли 2024, 09:58 от missNoir

# 2 998
Балонът и Селин Heart
Добре, хареса ми, въпреки хомотота и жените с бради...
Това с брадата си беше чист мъж Simple Smile

# 2 999
Да, на масата с препратка към "Тайната вечеря" повечето бяха драг кралици. Като цяло тази част и дискотеката след нея ми беше доста протяжна и дори да бяха включени, можеше да е по-обрано и по-кратко. Беше малко като кръпка между частта преди и след него. Дамата с коня също малко ми се изгуби като идея, защо с този стайлинг, общо взето някои неща, макар и интересни, бяха повече за ефектност в композицията. Накрая се развълнувах и аз, плаках като показаха възрастния олимпиец, настръхнах на Селин Дион. Лейди Гага ми беше по-скоро не. Имам познати и колеги в Париж, животът им е ад заради логистиката и мерките за сигурност на тези игри, заради доста завишените цени на градския транспорт, освен това съм франкофон, та погледът ми е отвъд този на зрител пред ТВ екрана и признавам, че на няколко пъти използвах израза "пир по време на чума". Но че беше типично френско - беше.

Последна редакция: сб, 27 юли 2024, 08:59 от Melusine

Общи условия

Активация на акаунт