Звездни Компромати- Юли'24

• 386 095
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 3 000
Аз сега чета по задълбочено коментари. Направо ги разкъсват. Включват се французи, които се извиняват за провокациите и подигравките с религията. Има снимка на един от мъжете - жени, с показал се тестис . До него стои дете. Пишат. че можело да е неволно, но като се има предвит нивото на останалата част от шоуто, може и да не е.

# 3 001
  • София
Но каква чума, за Бога? Вече два пъти го срещам и се чудя аз ли в друго време живея, нещо съм пропуснала ли? Да, има войни из света, но това винаги е било така.
Церемонията беше нещо уникално, изобщо не очаквах такова нещо. Нито драг хората ме подразниха, нито тройката и свободната любов, конят пък направо ме размаза от кеф. На Селин и аз пуснах някоя сълза, икона е тази жена.
Браво на франсетата - макар че изобщо не ги харесвам, на черното бяло не мога да кажа.

# 3 002
Според мен дамата с коня продължи идеята с анонимния олимпиец, който носи огъня и е събирателен образ на всички състезатели в историята на игрите, като преминава през ключови за Париж сгради (вкл. покривите на града, имаше паркур елементи и беше хубаво измислено) и места (вкл. река Сена в случая накрая).
Драг елементите можеше да са по-дискретни и обрани. В един момент виждах само драг танцьори в близък план, може камерата това да е акцентирала, знам ли.

Съжалявам, че пропуснах българската лодка, включих малко след началото.

# 3 003
  • Fire & Blood
На мен ми хареса светлинното шоу, Селин Дион и запалването/олимпийския жертвеник и градините. Няма какво да говорим за самия град, той си е музей под открито и сега без тълпите хора може да се види и оцени красотата му.
Всичко друго обаче беше много безвкусно, кичозно, много мощна лгбт пропаганда и никакво зачитане на ценности и религия.
За другите неща, не е само конникът на апокалипсиса, още много зловещи и тревожни неща ни показаха да се сещаме какво ни очаква, но който трябва ги е видял, разпознал и разбрал....

# 3 004
  • Fire & Blood
Същото мога да напиша: То пък оставаше да се съобразяваме с лгбт на Олимпиадата!
Ама ето на, съобразяват се.

# 3 005
Бърди, въпрос на светоусещане и обремененост, аз не казвам, че това е абсолютна истина, а че така съм го почувствала. Франция гори от 2 години във всякакви социални скандали - с пенсионната реформа, с орязана социална политика, с все по-сериозни проблеми с бежанци, криза с боклука, с умиращи косатки в развлекателни паркове и какво ли още не, и на фона на това такъв мащабен и скъп (като реализация, охрана и каквото се сетите) спектакъл е изключително лицемерие. Отделно е напълно излишно да правиш цял фестивал, за да откриеш спортно събитие. В очите на редовия французин това беше твърде много.

Последна редакция: сб, 27 юли 2024, 09:00 от Melusine

# 3 006
  • Glasgow
Аз металния кон имах предвид, мислех че е Жана Д'арк, не ми е работил мозъкът в посока Апокалипсис 🤦🏻‍♀️

# 3 007
Te организаторите в момента имат далеч по-голям проблем, представили са Южна Корея като Северна.

# 3 008
И аз видях тюрлюгювеч, фрагментаризирана режисура, без логика между отделните панели. Опитите за инклузивити бяха безвкусни.

Британското и гръцкото откриване не бяха така шарени, но осмислени (гръцкото) и прекрасно самоиронични (британското)

Меметата от UK със Суни (Спрете лодките!) и липсата на всякаква логика ги съ-сип-ват 😄

# 3 009
  • Fire & Blood
То има ли изобщо някоя олимпиада, която да не е на загуба, да не струва безумно много
пари на данъкоплатците и жителите на съответната държава да са доволни? Помня какви
брожения и недоволство беше в Токио, чак на тихите и дресирани японци им дойде ту мач
с разходите, та представям си и на франсетата колко им е "радостно" да плащат за олимпиадата.

# 3 010
Вече всичко е обърнато основно в спектакъл и шоу.
Зрелища за масите.
Впрочем заигравката с ЛГБТ тук според мен е по-приемлива, отколкото програмата с драг кралиците в рождественската програма на немските телевизии, за което бях писала тук. Щом на самия празник извадиха такава палячовщина/ориентацията на хората не ме касае/, защо да не го направят и тук.

# 3 011
  • София
Te организаторите в момента имат далеч по-голям проблем, представили са Южна Корея като Северна.

Аууу, беля! Simple Smile Макар че ние точно Кореи-те гледахме внимателно и наистина, не пишеше Южна Корея - но не пишеше и Северна. Доста гадничко, ако са объркали.

# 3 012
И аз се изненадах от Демократична Република Корея, мисля “Южна” Корея е Република Корея.

# 3 013
За мен беше твърде много от всичко, направо миш-маш. Гага - твърдо не с това мяукащо изпълнение. Селин Дион - май само аз не я харесвам, вечно врещи тази жена и по никакъв начин не усетих изпълнението й като вълнуващо, а като - Вижте ме.

# 3 014
Бърди, са Simple Smile
"Организаторите на Олимпиадата отправиха "дълбоко извинение", след като южнокорейските спортисти бяха погрешно представени като Северна Корея на церемонията по откриването в Париж. Докато развълнуваният, развяващ знамена екип се носеше по река Сена, френски и английски диктори ги представиха като „Корейската народнодемократична република“ – официалното име на Северна Корея".
Вече има недоволство, официално изразено от Южна Корея на правителствено ниво.

Общи условия

Активация на акаунт