Звездни Компромати- Юли'24

• 386 074
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 3 030
  • на пистата
Не само сбъркаха Южна Корея,ами и олимпийския флаг беше обърнат.Екипировката е на българска спортна марка.Хубава е,на мен поне ми харесва.Американците в Ралф Лорън ми харесаха много.

Последна редакция: сб, 27 юли 2024, 11:29 от NaM

# 3 031
Леле, как харесвам този нюанс на зеленото.

# 3 032
Наистина ли някой мисли, че в Монголия има само юрти?
Якетата са хубави, отблизо ми харесаха. Олимпийският прайд не толкова.

# 3 033
Много са хубави нашите!

# 3 034
Някой не мисли за юрти.
Много е наясно какво има в Монголия.

Якетата  са им добре дошли в дъжда ,но са си семпли. Спортистите е можело да облекат празнично, за чантаджиите няма нужда.
 На вкус и цвет  товарищы нет, казват руснаците.
 Нямах къде да гледам церемонията, но от което се вижда от акцентите и мен подразниха шарените  клоуни, можеше по-прибрано и без толкова грим да ги покажат, иначе - да, различни сме и за всички има място.
 Ако бяха показали марсианци ,щеше да е измислица. Това е сред нас. Но не е толкова пошло ,както го представят и вместо да събира , разделя.

# 3 035
Ето и още малко олимпийска мода Simple Smile

Чехия
Скрит текст:

Хаити
Скрит текст:

Домакините
Скрит текст:

Индия
Скрит текст:

Ямайка
Скрит текст:

Великобритания
Скрит текст:

Канада
Скрит текст:

САЩ
Скрит текст:

# 3 036
Ямайка и Британците ми харесаха, както и нашите олимпийци.

# 3 037
И на мен не ми хареса откриването.Имаше готини моменти,но наистина тюрлю-гювеч!
Искренно желая успех на Насар и всички останали

# 3 038
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Тоалетите на Монголия за олимпиадата са направили голямо впечатление
на всичи и са фаворити за най-красиви и оригинални униформи, и на мен много ми допадат.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 27 юли 2024, 14:08 от Jess!

# 3 039
Яката, обеците и чантичката ги взимам.

# 3 040
Според мен церемонията беше грандиозна.
Не разбирам въобще негативните мнения, но всеки е различен.
Много ми харесват костюмите на монголците.
Според мен ние се изложихме с тези военни бомбъри доста, а имаме млади и талантливи дизайнери, които могат страхотно да се заиграват с народните мотиви...
Скрит текст:

Добре, че вашето мнение не е меродавно.Слава Богу!

От над 200 държави българските униформи за класирани на 11-то място , което смятам е много добро класиране.

Военни цветове няма в българските униформи - има бяло, зелено и червено. Все едно да  кажете, че зеленото в знамето ни е военно.

# 3 041
  • София
Преди малко изгледах откриването на Олимпиадата. Грандиозен и фантастичен спектакъл, и как ми се приходи в Париж, досега все го избягвах.

Отвратена съм от негативните коментари, които ме заливат във фейса. Живеем в Хомофоболандия, както някой беше написал. Все да намираме кусури, да оплюем всичко живо и различно от нас, да се подиграем, щото сме голямата работа, а всъщност сме едни завистливи и дребни душички.

Съжалявам, че пиша в множествено число и слагам под общ знаментел българите, но някои наши черти трудно могат да се изкоренят. В същото време се бием в гърдите колко сме велики. Грънци.

# 3 042
  • Glasgow
Ето и още малко олимпийска мода Simple Smile

Великобритания
Скрит текст:

Готино е, Англия, Уелс, Северна Ирландия и Шотландия, представени с националните им цветя. Шотландското е бодилът.

# 3 043
  • София
Аз пък си мисля, че не е нужно да си хомофоб, за да си на мнение, че драг- частта снощи беше прекалена. Защото “модата” е изключително важна за подрастващите и не намирам за ОК на спортен форум да пляскаме на травестити, защото много деца приемат това за яко и започват хормонални терапии, манипулират и родителите си със самоубийства ако не ги подкрепят и докато се усетят съсипват няколко живота.  За мен има разлика между това да приемаш различните и да ги правиш тренд.

# 3 044
  • София
Подигравка с религията и натрапена извратена и преувеличена сексуалност няма как да не подразнят. Това, че не ми се гледат някакви палячовци с бради и розови коси и лепенки по гърдите и какво ли не, не ме прави хомофоб. Винаги съм ги разграничавала двете. В обществото има място за всички, независимо от сексуалната им ориентация. В същото общество има и норми и критерии за красиво и грозно, които вече отдавна са много размити. За мен тея драг куин изпълнения са грозни и вулгарни, отблъскващи, не са ми забавни, нито имам нужда от някаква провокация, че да почна да уважавам хомосексуалните.

Общи условия

Активация на акаунт