Звездни Компромати- Юли'24

• 386 089
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 3 015
Това си е наистина сериозен гаф от геополитическо значение.
Липса на знания и уважение към държавата.

# 3 016
  • Наблизо
Сега за олимпиадата ще се ползват вече готово съоражения,ремонтираха стад де франс и това със сигурност намалява много цената.
Най-скъпото според мен е сигурността,но се ползва много армията,които са държавно служители така или иначе.
На мен всичко ми хареса,културата,историята,модата,изкуството…А Селин беше невероятна,пеейки Едит..Само тя може да изпее така тази песен “Не ми пука за целия свят”.
2030та зимните игри пак ще са във Франция.Предишните зимни игри са били голям успех.

# 3 017
Да, за зимните се зарадвах много, като разбрах, те май ще са ми по-интересни. Хубаво, че са изчистили и Сена, тя беше един огромен канал.

# 3 018
45 000 - огромно количество охранители следят за реда и  сигурността. Жива душа нямаше по улиците. Парижани ще си отдъхнат като приключи олимпиадата.
Изпуснах нашата лодка, но намерих снимки. Тях ги захапаха за зелените якета. Нормален цвят, на мен ми харесва. Иначе като цяло видях много неподправени емоции - ентусиазирани и усмихнати лица сред състезателите, когато минаваха по Сена, това вече рядко се вижда.
Тюрлюгювеч си беше като цяло, някои моменти бяха прекалено дълги и протяжни. Конника по Сена ми хареса, изпълнението на Селин и спортистите с факела на края.

# 3 019
Какво му е на нашето зелено яке?
Скрит текст:

# 3 020
Какво му е на нашето зелено яке?
Скрит текст:

Мернах коментари, че приличали на горски стражари.

# 3 021
  • София
Нищо. Но е скучно. Половината ни национални отбори имат такива суичъри. За ОИ можеше да се постараят малко повече. Не са хиляда души отишли там, нямаше да се охарчат особено за една идея па-фенси якета.

# 3 022
  • Sofia
На мен якетата на българите ми харесват. Това е спортно събитие, а не модно шоу, но това май се позабравя покрай шоуто за откриването.
Грандиозно наистина, трудно е да си представи човек каква координация и организация е изисквало всичко. На мен не ми хареса, понеже е спортно събитие и не подхожда за този шумен карнавал, в който спортът остана на заден план (според мен), макар че имаше някои страхотни части, пък и това не изключва огромните усилия на организаторите, които заслужават уважение.
За сметка на това Селион Дион с балона и запалването - зашеметяващо! Днес няколко пъти го гледам на повторение - какъв глас! Има много хубав коментар на страницата на Евроспорт за нейното изпълнение (пускам го в превод) - "Олимпийският дух живееше в това представление. Човек, който се бори с трудностите, бори се със собственото си тяло и преминава през болка и съмнение, за да застане на върха на света и да сподели своя дар. Наистина красиво."

# 3 023
  • в пералнята
Според мен церемонията беше грандиозна.
Не разбирам въобще негативните мнения, но всеки е различен.
Много ми харесват костюмите на монголците.
Според мен ние се изложихме с тези военни бомбъри доста, а имаме млади и талантливи дизайнери, които могат страхотно да се заиграват с народните мотиви...

Последна редакция: сб, 27 юли 2024, 11:10 от Arhinora

# 3 024
  • Благоевград
Гледах откриването. Имаше интересни моменти, но и на мен ми дойдоха в повече драг куините. Нека има от всичко, но такова натрапване не е нужно. Хареса ми моментът с танцьорите на високи пилони, много беше красиво.
За костюмите на състезателите - имаше много впечатляващи, особено на африканските държави, цветни, красиви. Нашите можеше да заложат на нещо с шевица, щеше да изглежда различно и да привлече внимание към нашата култура.
Пожелавам успех от сърце на българските олимпиици!
Хареса ми и изпълнението на Imagine. Дойде ми като глътка свеж въздух сред цялата дандания и шарения.
А За Селин Дион - прекрасна! Радвам се, че се завърна на сцена.

# 3 025
На мен ми харесва нашата униформа. Няма нужда всички да са като шарени папагали или излишно да се демонстрира лукс, който българския спорт (в по-голямата си част) така или иначе не притежава. Вместо за якета, да вземат да се налеят малко пари в съоръжения, бази и треньори. Успех на спортистите ни! 🥇

# 3 026
  • Варна
На мен ми харесаха въпросните якета.
Дори си помислих, какво готино зелено е.
На мен не ми харесват черни облекла, а имаше няколко държави с такива, а Х'американците дори бяха с дънки.

# 3 027
Ако имаше шевици, щеше да има критики и по тази линия.
Не ме дразнят якетата на българската делегация. За шоуто - имаше добри моменти, имаше и не толкова добри. Одобрявам решението да не бъде на стадион.

# 3 028
Монголците са впечатлиил с костюми. Уж идват от юрти.
 Ами семпли и ежедневни са на нашите състезатели, отиват на тренировка, бедняшко. Може хляб  и сол да ядем  и да крадем, но сме пременени на мегдана, а те не са дори с премяна. Тези техни федерации не са наядоха и  доказателството е ,че не пускат  кормилото ,не се оттеглят. Не съм по спорта ,но май друг път не са били чак толкова семпли.

# 3 029
Два кадъра на Селин Дион
Скрит текст:

Ивет Лалова в Париж - снимката е скрийншот от клипче в Инстаграм
Скрит текст:

Станимира Петрова
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт