Звездни Компромати- Юли'24

• 386 042
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 3 390
  • София
Винаги е била готина Николета. Жалко, че наблъска толкова филъри в лицето, хубава беше преди тях. Много я харесвах с къса и тъмна коса. Много секси беше. Сега е като всички.

Абе, чак хубава. Гледах я в Черешката на тортата през 2012 и е едно доста обикновено девойче

# 3 391
А като изгря в Плейбой си беше абсолютна селска пръчка.

# 3 392
Да точно - двадесет години по-късно Николета продължава да мижи срещу телефона в банята 😂

# 3 393
Е, хубава беше - малък нос, гъста коса, изразени скули, плътни устни. После стана чучело като повечето. Сещате ли се за поне една естествена от тяхното време ?

# 3 394
Николета, която винаги е била готина:
Скрит текст:

Още като завоюваше статут на топ бръмчалка, хората се подиграваха на вида ѝ като излязла от Столипиново.

# 3 395
Абе тогава масово изглеждаха така. По-скоро после ѝ се подиграваха като стана "класна", а архивите от 3-4 години по-рано говореха друго.

# 3 396
  • Враца
Абе тогава масово изглеждаха така. По-скоро после ѝ се подиграваха като стана "класна", а архивите от 3-4 години по-рано говореха друго.

Да, наистина беше масово.
Дълги бяло-руси пирги, понякога изкуствени кичури, понякога даже перука.
Нямаше такива масови операции на носа, устните пък- абсурд. Това са подобрения от последните 7-8 години.
В периода от тези снимки имаше масово операции на гърди.

# 3 397
Не, не изглеждаха масово така момичетата. В онези години точно типажът на Николета беше дефиниция за "селска пръчка" и будеше смях и съжаление едновременно. Иначе да - масово така изглеждаха момичетата за определени услуги...

# 3 398
На мен тук много ми харесваше. Само на истински красиви лица им отива къса коса.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 3 399
  • Враца
Не, не изглеждаха масово така момичетата. В онези години точно типажът на Николета беше дефиниция за "селска пръчка" и будеше смях и съжаление едновременно. Иначе да - масово така изглеждаха момичетата за определени услуги...
да де

# 3 400
  • Glasgow
Там дето е с китката зад ухото не е лоша. Но наистина, нейният ИГ е скучен, голотии, огледала, където и да отидат едно и също се поства 20г. Нали следи разни топ инфлуенсъри, Ким К и т.н, и тя не се чекне вече, на индийска сватба ходи😅Николета няма ли някой да я покани в Аджисана на сватба, да смени малко сюжета и да има малко цвят.

# 3 401
Това, че е била с кофти стайлинг някога, не я прави грозна. И за мен Николета е красива жена, като се има предвид, че няма някакви фрапиращи корекции по лицето. Останалите ѝ качества не коментирам.

# 3 402
  • Пловдив
Този Боевски е много глупав човек.
И той като Николета (която и според мен като оригинални лицеви дадености е била хубавичка) - това може, това прави.
Явно не е виртуоз, щом го хващат, но рискове има винаги.

Боевски-баща и Боевски-син, замесени в трафика, са Гълъбин и синът му, или и баща му?

# 3 403
Хуабва си е Николета и на старите снимки , селска е и русото не е нейния цвят , с къс- черна коса беше топ . В този ред на мисли за мен тя е истински инфлуенсър -масово момичетата я копираха -татуировки , прическа и тн .

# 3 404
Аз съм заета още с Флорънс Грифит Джойнър.
 Цял ден гледам клипове с нея, предпочитам тя да ме връща назад във времето, отколкото трансформацията на Николета.
Феноменално ускорение в края на бягането. Сега камерите по части от секундата накъсват финала, за да се установи кой от всички пръв е прекрачил линията, Флорънс направо облекчава тоя им момент. Сякаш ѝ порастват крила.
https://www.bing.com/videos/search?q=%d1%84%d0%bb%d0%be%d1%80%d0 … RM=VRDGAR&PC=HWMB

Общи условия

Активация на акаунт