Звездни Компромати- Юли'24

• 386 038
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 3 405
След 2016-та не ме кефи. Преди това с Валври докато беше не е прекалявала и тогава си беше топ. Тялото й също много хубаво, макар и ниска - съразмерно, новите цици обаче са прекалени.

# 3 406
Аз разграничавам липса на вкус или направо адски лош вкус, с физически данни.
Да, ужасно се е стилизирала на горните снимки Николета - пълен кич са и платинените букли и грима и сандалетките. Не е била масова мода това, определени момичета ходеха така, такива като нея - напъпили бръмчалки.
Но, тя си е родена хубава и не виждам защо трябва да се отрича. Нито ми е тип, нито й припадам по хубостта, но има добър овал, малко носле, плътни устни, големи очи и съразмерна фигура, всички елементи на съвременното разбиране за хубост.
От там нататък е въпрос на грим, коса, облекло. Но с основата, с която разполага, могат да се направят много хубави неща.

# 3 407
Мадлен Пенева, първата плеймейтка беше и е естествена
И досега е по-усмихната, поддържана и приятна за гледане от помпаните чучела
Значи можело

# 3 408
Николета е пипана в лице.
Калканджиева е естествена красота. Мумифицирана с алкохол.

# 3 409
Фрапиращи операции нямат, но фрапиращ брой операции, интервенции, филъри и пълнеж имат. Гледаш две лица, а човекът е един и нямат нищо общо с "преди и сега". Като почнем с Емилия, Златка русата, Светлана, Преслава, Галена и прочие.На мен лично от толкова прекроявания ми издишат когато се напънат да рекламират естествената красота и как да я запазим😉. Щото налЕ...

# 3 410
Николета има направени скули.

# 3 411
Николета е имала добри природни дадености но се е развила в ужасна посока. Една американска Bachelorette от преди няколко години (Hannah Brown) като млада ми прилича на Николета като млада
Скрит текст:

Но ако ги сравните в момента - тотално различни

# 3 412
Подминали са се американската бачелоретка и Николетка. Никаква прилика, особено в излъчването. Единия цвят на косата съвпада горе-долу.

# 3 413
На Николета най-големия плюс ѝ е, че е чаровна, има една такава уста и зъби, които са чаровни. Нещо подобно на Джесика Алба.

# 3 414
  • Berlin
Николета отдавна май не сме я виждали в лице хубаво. Не знам нарочно ли е, ама може да не можем да я познаем, ако се покаже.

# 3 415
Пакс Джолин бил катастрофирал с мотор в Лос Анжелис.

# 3 416
Пакс Джолин  боже , докато загрея мина век. Дано  не е сериозно ...

# 3 417
Някои снимки на Николета са рекламни, имаше на детска количка например.
Красива е.

# 3 418
  • София
Този Боевски е много глупав човек.

Боевски-баща и Боевски-син, замесени в трафика, са Гълъбин и синът му, или и баща му?

Това са Гълъбин и синът му.

# 3 419
Златните момичета 🏅.Споделяла съм преди три години ги засякохме на плажа,бяха на лагер.Още тогава казах на мъжа ми това са бъдещите олимпийски медалистки 🤗
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт