Звездни Компромати- Юли'24

• 385 977
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 3 420
Николета беше най-хубава точно в периода с късата коса и като беше с Валери. След това си направи тази голяма уста, която ми изглежда като че й тежи на лицето и изглежда увиснала.

# 3 421
  • София
Не знам какво толкова хубаво виждате в Николета и преди и след тунинга. Преди си е селска мома точно, а после клонинг.

# 3 422
То е въпрос на гледна точка.
Ако сравнявам Николета с Светлана и от такъв ранг момичета, наистина Ники е безапелационна красавица.
Но ако я сравнявам с жени, които даром са красиви като Анелия, Даутцен, Белучи, Анджелина и пр., Николета е хубава но нищо кооой знае какво.

# 3 423
Не го разбирам определението "селска хубост". И за Райна се използва. И двете бяха/са много чаровни и хубави.
Николета последно извън иг съм я гледала при Цитиридис. Лицето ѝ беше различно, брадичката много малка, устата крива. Като се има предвид, че са минали 4 години и че оттогава не се е показвала... може би ще можем да си обясним защо поства само балони и хотели.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 30 юли 2024, 22:37 от Анонимен

# 3 424
  • Пловдив
На Николета вкусът и стайлингът и е бил селски още тогава.
За Райна вероятно имат предвид лицето, чертите. Аз я харесвам.

# 3 425
Флоранс Грифит-Джойнър беше легенда! Стил и сила!
Само тя и Карл Люис се отцепваха от групата и финишираха сами на финала с убийствено темпо.
Добра химия😂

# 3 426
  • на село
Николета и сега би изглеждала добре, ако не беше тая голяма уста. И Алисия си е монтирала такава.

Иначе на Николета ѝ върви инстаграм бизнеса точно с такива пози. Добре си заработва тя. Подозирам, че изкарва повече от Ники.

# 3 427
Николета най-добре си осребри славата и красотата .

# 3 428
София Вергара, а другата коя е?
Скрит текст:
римейк на тази снимка
Скрит текст:
София Лорен и Джейн Майнсфийлд през 1957 година

имало и други снимки от събитието

Актрисата от Модерно семейства,двете играят в този ситком
Тя е Джули Боуен

# 3 429
  • гр.Пловдив
Хубаво си е Николетчето и факта,че толкова години си живурка безпроблемно,без драми,без скандали,без илишни шумотевици,ама че селфитата по баните и хотелите били сластни и еднотипни,,,дреме й ....Много добре си е опекла тя питката ,гледа си двете деца и мъжа,не се занимава с излишни клюки и драми...

Между другото Николета в пловдивския си период е била топ и ненадмината,незнам русото какво не му харесвате,но момичето си е било без грешка тогава ...Завършила е мега -топ посредственото и скапано квартално Константин Величков до затвора в Пловдив,ама ей на човек стана от нея ,,,,,както и от Ася от Ихтиман,,

# 3 430
Топ на кое е била? И кое да и харесаме от бръмчалския и период?

# 3 431
На мен също най ми харесваше руса.
Не говорим за подвизите ѝ, а за външен вид.

# 3 432
Виждала съм наживо Николета.
Съвсем обикновен вид, ниска, никак недълги крака. Набива се на очи с тен като препечена на силен тостер филия.
Аз честно казано очаквах повече финес, женственост.
Ама тя и затова рядко се появява наживо. Да не разбие мита за себе си.

# 3 433
На мен също най ми харесваше руса.
Не говорим за подвизите ѝ, а за външен вид.
Плейбойското русо?

# 3 434
С препечения си загар, Николета и Джийзъса щяха да са баш един за друг 😂 😂 😂

Общи условия

Активация на акаунт