Звездни Компромати- Юли'24

• 381 871
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 3 435
Н. Лозанова я свързвам единствено с историята как в в някакъв мол нападнала с крясъци водещата от БНТ Мартина Шопова - https://trud.bg/article-4698895/

# 3 436
  • София
Виждала съм наживо Николета.
Съвсем обикновен вид, ниска, никак недълги крака. Набива се на очи с тен като препечена на силен тостер филия.
Аз честно казано очаквах повече финес, женственост.
Ама тя и затова рядко се появява наживо. Да не разбие мита за себе си.
Абсолютно същите впечатления имам от нея на живо, плюс несъразмерната уста и падналите вежди. Беше приятна в периода с късата коса, но понеже не мога да разделя личността от външния вид, красива никога не е била. Още я помним как ходеше да се хвали, че е отмъкнала Валери от Алисия, обикновена бръмчалка.

# 3 437
Е, супер топ постъпка е това да налетиш на друга жена с крясъци "защо ме снимаш бе, боклук". НиЛото завършила посредствена гимназия, ама в поведението си явно винаги е била топа на Пловдив...Joy

# 3 438
  • Варна
Помня Николета на една снимка яхнала един бик, изкуствен бик, с едни къси крака, с едно тъпо изражение, досущ бика, който беше яхнала.
Селско парче.
Днес я търсих тази снимка, но не успях да я намеря .
Някой написа, че само на красивите жени им подхождала къса коса.
По голяма тъпотия скоро не бях чела.

# 3 439
Помня Николета на една снимка яхнала един бик, изкуствен бик, с едни къси крака, с едно тъпо изражение, досущ бика, който беше яхнала.
Селско парче.
Днес я търсих тази снимка, но не успях да я намеря .
Някой написа, че само на красивите жени им подхождала къса коса.
По голяма тъпотия скоро не бях чела.
Сещам се за тази снимка, много добре описа изражението ѝ там. 😂😂😂

# 3 440
Под красиво имах предвид правилни черти на лицето, без да е сменено тотално, както е модерно в момента.
Както на Чарлийз Терън, която ми напомня. малко на Николета в лице.
Някой орел с кисело зеле няма да се подстриже късо.

# 3 441
  • софия
Ето я снимката:
Скрит текст:
Имало е футболна драма с някаква плеймейтка 😂

# 3 442
Тези дни гледах няколко епизода от първият сезон на Къртицата мисля 2011 г е, там Николета е много хубава, изключая препечения тен, даже устата не и е надута. Влязоха Валери с Николчето на 1 годинка ставаше, много сладичка. И всички са естествени и хубави нищо общи със сегашните фрикове.

# 3 443
Под красиво имах предвид правилни черти на лицето, без да е сменено тотално, както е модерно в момента.

Моля те, не споменавай Чарлийз Терон и Николета в едно и също изречение.

# 3 444
Николета и бик
Скрит текст:

# 3 445

Моля те, не споменавай Чарлийз Терон и Николета в едно и също изречение.
Защо ?! Коментираме природни дадености.

# 3 446
На мен също ми напомня Simple Smile

Напълно разбирам и съм съгласна, че късата коса отива на красиво или поне правилно лице, на лице което с дълга не е красиво, с къса ще е още по-зле. Просто късата коса акцентира някак си на лицето.

# 3 447
Винаги съм мислила, че НиЛо-то е с къси крака и затова все заема странни пози и прави чупки, за да не личи.
Малко ме дразни нежния й гласец, който по-приляга на младо момиче, а не на обиграна попрезряла женичка.
Корекциите, които е правила / ако има такива /, са свлекли лицето й. Мислех, че повечето жени искат да преодолеят гравитацията и затова корекциите са в посока нагоре. При Николета е обратното.

# 3 448
Николета и бик. Топът на топа. Какво не и харесвате Joy

Последна редакция: вт, 30 юли 2024, 22:20 от sigma

# 3 449
На мен най-хубава ми беше в този период:
Скрит текст:

И корекциите й са направени с мярка, нищо фрапантно и грозно

Общи условия

Активация на акаунт