Звездни Компромати- Юли'24

• 381 819
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 3 450
  • 🌊
Ами не ми е била красива никога. Русото, че е зле, зле е ама тя на 19 си прилича на 30+

Или онази фотосесия с плюшената чантичка куче. Хубавото русо за мен не е убита от блондор платинена коса с оранжев тен.

После погрозня и по характер с онази реплика "Спя с мъжа ти, кучко" и целия цирк. Ако си спомням правилно беше такъв панаир, че си имаха даже отделна тема и това ми беше един от първите сблъсъци с бг-мамма.

# 3 451
  • София
Русото не е за всеки.
За мен Николета беше най- хубава по времето с късата коса и после с късата черта.

# 3 452
Николета е с къси крака и явно ѝ е комплекс, при Цитиридис Ники обясняваше как на всяка снимка трябва да кляка, за да ѝ издължава краката.
Стайлинга ѝ от тогава няма да го коментираме, такива бяха времената и тогава не е изглеждала нелепо, както би изглеждало същото сега. Ето и други снимки от русия ѝ период, за мен е готина руса. Не на всеки отива русо, на нея ѝ отива.
Скрит текст:

# 3 453
  • До морето
С всичко съм съгласна, само с това , че Найлона е съразмерен - Цъ! Много са й къси краката на завалийката и тя си го знае, неслучайно си има втори чифт с 40 санта по-дълги, който ползва за фотосесии 😃
И преди някой пак да е обърнал темата на ниски и високи да кажа, че има много други ниски жени, които имат дълги (за телосложението си) крака. За най-голям ужас на Николета, Алисия е една от тях, например.

# 3 454
  • София
С всичко съм съгласна, само с това , че Найлона е съразмерен - Цъ! Много са й къси краката на завалийката и тя си го знае, неслучайно си има втори чифт с 40 санта по-дълги, който ползва за фотосесии 😃
И преди някой пак да е обърнал темата на ниски и високи да кажа, че има много други ниски жени, които имат дълги (за телосложението си) крака. За най-голям ужас на Николета, Алисия е една от тях, например.
Алисия и чак дълги крака,съразмерна да,но за дълги крака спрямо ръста й-не. На живо съм я гледала доста пъти без високи токчета

# 3 455
Aлисия наистина има дълги крака за ръста си. Тъй като е дребничка, то по-дълги не може Simple Smile. Алисия е и много приятна в лице, когато се успокои и престане да се пълни в лице и най-вече устните. Виждала съм ги навремето с Ники Михайлов, между другото изглеждаха много добре заедно и той изглеждаше доста влюбен. Алисия се обличаше супер изненадващо хубаво, примерно черна пола молив, бяла риза и това е. И с лъскавата права коса беше доста секси и хубава, само тия джуки стърчат като стряха, ама те всичките са така.

# 3 456
Голям скандал е станал с Дебора Михайлова. Не знам за какво точно я обвиняват, но тя отрича да била имала 200 000 лева в сметката, а била получила 20 000 лева от кредисимо, за да си плати клипа на песента. Била дала всички документи в съда и апелира да не се подаваме на манипулации. Майка на Дебора пък била казала, че са платили 20 000 на Галин за песента. Галин пък качва някакви сторита, как цялата й песен била безплатна - текст, музика, аранжимент, режисьор, грим, прическа- хората не са искали пари, а с тези пари били купени декори

И Наско Колев е отворил наргиле бар във Варна. Аз се чудих къде се беше загубил, мислех си, че е записал специализация
Скрит текст:

# 3 457
Той Наско Колев бил ли е трезвен, че да почва бизнес 😳

За Дебора Михайлова днес четох статии за делото, много тъпо по нашенски върви. Попаднаха ми и нейни снимки от плажа с баща й (може би). Сравняваше двамата с кадри, когато е била малка и сега - рязането е било зловещо, личи си по белезите й. Не знам какво общо имат тия сметки с клипа и кредисимо с делото?!

# 3 458
Искат да кажат, че парите са от дарения и са неправомерно похарчени. Дебора твърди, че сметката е лична, а не дарителска.
Фирмата за кредити предоставила парите с цел заснемане на клипа (спонсор). После Галин не бил взел пари, като издател, а сумата била похарчена за тоалети, декори и прочее.
Много се проточи наистина това дело.

Последна редакция: ср, 31 юли 2024, 00:18 от Ellinor*

# 3 459
  • София
Аз не разбирам какво значение има за какво точно ще ги изхарчи, дали за текст и музика или за декори. Те са ѝ осигурили грим и прическа за деня, но ако някой е искал да ѝ спонсорира чалга кариерата, след това също ще има разходи по участията. Не е като да са дадени за здраве и някой да злоупотреби.

# 3 460
Не знаех, че Стефчо Галкин води собствено предаване и е конкуренция на жена си Simple Smile
https://www.instagram.com/tochno.v10?igsh=Njc1ZWd6cGk3cGN5

# 3 461
Този Наско Колев много го харесвах. На възрастта на голямата ми щерка е. Талантливо хлапе ми изглежда, обичам рап. А и нали учеше медицина, не ще да е глупаво  хлапе Simple Smile.
Дъщеря ми веднъж се озовала в един асансьор с него в МОЛ-а. Влязла, други нямало. Той вдигнал качулката, омотал се през лицето с някакъв шал. Дъщеря ми я досмешало, усмихнала се, а той казал: " Ти защо се смееш сега? Аз никак не обичам да ме разпознават!" " Споко, бе човек!" - казала дъщеря ми.
Не го е заговаряла, не го е доближавала, не се е вторачвала в него. "Какво съм виновна, каза, че се озовахме в един асансьор. Аз бях тръгнала гащи да си купувам, той реагира  сякаш съм от Ал Кайда."

# 3 462
  • До морето
Скоро даваха кадри от Х фактор и си спомних, че и аз го харесвах Наско тогава. Не знам кога точно се е взел за Елвис Пресли, но се е превърнал в адски неприятно парче.

# 3 463
Николета ви се е обидила и е качила стори в близък план,за да се уверите колко неземно красива е.

# 3 464
В Монако така ли се шофират ферарита, не знаех Joy
Скрит текст:

Явно може и по стандартния начин,
https://www.instagram.com/reel/C78zWSDALXi/?igsh=c3ltcTZwY3B0Ymw0

Общи условия

Активация на акаунт