Звездни Компромати- Юли'24

• 381 424
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 45
Некерман беше каталог за пазаруване с всякакви раздели, и много играчки. В Бурда имаше кройки и инструкции за изработване на дрехи.
Да, така беше май, макар да съм била малка и не помня, но там за първи път видях кукла Барби в реклама, а и да си призная, имаше един детски Некерман, а аз винаги си бях малко кюфтенце като дете, та с това списание ми дойде огромна мотивация и за 2-3 месеца с режим и тренировки станах като статуетка. За 8-9 годишно хлапе говоря. Толкова бях горда, че изглеждам като децата от списанието! Heart

# 46
Десислава изглежда ужасно в лице, но от снимката мен ме умилява начинът, по който гледа бебето Simple Smile

# 47
  • Варна
Благодаря за темата.
Добре, че го имаше това списание, защото мама ме обличаше от него.

# 48
  • España
Благодаря за новата тема! 💐
Бурда я свързвам с детството ( като шоколад “Кума Лиса” ; бонбони “Карамел Му “ и кренвирши, които стават за ядене).
Ние , жените от нашето семейство не можем да се похвалим с “ръкатост” ( шиене ; плетене; гоблени и тнт ръкоделия) , но пък помня , че имаше “квартални шивачки” , които шиеха по кройки на Бурда . Мама имаше много такива рокли, поли и блузи … А историята на Ане е много вдъхновяваща . Гледах сериала , много ми хареса.

# 49
  • Пловдив
Купувах си често Бурда с намерение да си шия. Не съм си ушила нищо, но обичах да гледам моделите и да си мечтая, че някой ден ще го направя. Е, още не е дошъл, ама не е късно, списанията все още са на село Grinning

Благодаря за темата! Flowers Sunflower

# 50
  • До морето
Благодаря за темата, Кактусче!

Къде го има този сериал за Бурда?

# 51
  • España
Мисля, че на някой от каналите на btv ( май btv story) го даваха.

# 52
  • Разпиляна във въображението
Преди 20-21 години ходих на концерт на Десислава. Наистина има глас, а и песните й бяха хубави.

Дейвид Бекъм на Уимбълдън
Скрит текст:

# 53
  • на село
Десислава, ако си намали бюста и спре да си тъпче лицето, ще изглежда много добре.

# 54
На ресторант съм с Мария Петрова на Боби Михайлов. Жената изглежда феноменално добре и естествено.

# 55
Много хубав първи пост!
Преди седмици четох друга вдъхновяваща история за първата жена-милионер в САЩ, която от абсолютната нищета на плантациите успява да създаде империя с продукти за чернокожи жени. Не съм запомнила как се казваше.

Мария Петрова наистина изглежда прекрасно. От двадесет години си е все една и съща, а сигурно гони петдесетака вече.

# 56
Дидичка, Madame C.J. Walker, може би? Гледах филма, хареса ми. Ще потърся и за Бурда, мерси за историята.

# 57
Кактус, уникална си! Браво, как ти хрумва и как се сещаш!
Интересна история. И аз свързвам "Бурда" с детство, мама и баба.

# 58
  • Berlin
Много сложни ми се струваха тези кройки в Бурда, но не, че съм можела да шия, просто като ми е попадало. Това ми е споменът. Не знам дали съм имала дрехи оттам, майка ми е по плетеното, не шиенето.
През 2005г е починала Ене Бурда, на 96г.

# 59
Помня тези списания. Бурда - с кройки за шиене, Верена - за плетене. А Некерман беше   мечта. Разлиствахме в умопомрачение и искахме всички да имаме такива дрехи. Всъщност той беше каталог.

Общи условия

Активация на акаунт