Звездни Компромати- Юли'24

• 381 464
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 30
Благодаря, Кактус! 💐
Бурда беше страхотно списание. Не съм имала представа каква е историята зад него. Сега издава ли се още?
Да, има магазин за Бурда точно до нашия офис. Красиви неща има, от време на време разглеждам списанията. Но имаше някога и Некерман, той ми се е запечатал в съзнанието като по-съвременно списание. Може би и по-комерсиално, не зная.
Благодаря за историята, пренесе ме в детството!:hibiscus:Flowers HibiscusFlowers Hibiscus

# 31
Благодаря за темата,Кактусче!Интересна история за велика дама.Кой не е имал списанието,та то беше като радиоточката във всеки дом. Grinning

# 32
Некерман беше наслада и мечта за очите на социалистическото домакинство. Обаче Бурда имаше кройки и плетки, и всеки сръчен можеше да су ушие и изплете.

# 33
  • София
Това е собственикът на Бурда - Хуберт Бурда с жена си, която е актриса. Sunglasses

А между другото, в една статия пише, че Ане и неверника са се развели, но след време са се събрали, след като той изпълнил условието на жена си - любовницата и детето да се преместят в друг град. Интересна история.

# 34
Некерман беше каталог за пазаруване с всякакви раздели, и много играчки. В Бурда имаше кройки и инструкции за изработване на дрехи.

# 35
Винаги съм мислела, че бурда означава нещо на немски.
Не знаех, че е Бурда било фамилия.
И аз не знаех,но го научих от един филм (2серии) по БНТ ,ако не се лъжа.Госпожа Бурда.Мъжът и кръшкаше постоянно и тя му доказа,че е много повече от домакиня

# 36
Респект към госпожа Бурда. Умна жена.
На Роки и Риана и аз се изненадах.
И,  риск да ме изтрият, благодаря за темата.

# 37
Благодаря за темата, Кактусче Hug
Десислава, снаха и внучка

# 38
  • Наблизо
Десислава изглежда..много зле в лицето.Като някаква питка,с кучеподобна физиономия.Не знам какво си е пълнила,но хич не е добре.

# 39
  • На морето!
Десислава има страхотен талант и брутално ниско IQ, придружено с липса на професионализъм и постоянство в служебните си ангажименти.
Да им е живо и здраво бебето и да ги радва много всички в семейството!

# 40
Онази вечер покрай Сара-Джесика и "Сексът и градът" се върнах да си пропомня поста на августката тема от 2019, та  благодаря Кактус, че вече 5 години неуморно откриваш темата с пъстри и разнообразни оформления и прекрасни първи постове - интерсни и любопитни. Благодаря за труда, селекцията и времето Sparkling Heart Flowers Hibiscus

Клаудия Шифер на 53 :
Скрит текст:

# 41
  • София
Благодаря за темата!

Десислава е много добра певица и ..до там.😊

# 42
  • Down south
Чудесна нова тема!
Благодаря!

Мисля, че сутринта се опитах да пиша в предната тема, забравяйки че днес е 1-ви юли и ще има нова.

Писах по повод богатите хора и това, че "старите пари" не парадират.
Преди седмица случайно се запознах с една дама и дъщеря и. Другаруваме си на ваканция вече цяла седмица, безкрайни разговори и шеги.
При разговор днес тя случайно спомена една от нейните приятелки - Alicia, в последствие стана ясно, че говорим за Alicia Keys, а самата дама се оказа омъжена за един lead singer  от популярна диско група от  миналото.
Помните ли ги, аз ги помня, една от най-известните им песни беше "Y.M.C.A."

Дъщерята е телевизионна звезда.
И двете безкрайно земни, приказливи и приятни за контактуване.
Радвам се, че разбрах кои са.
Имам и снимки.
Ако успея да замажа себе си ще сложа Heart

# 43
  • Glasgow
Знам я тази песен, и танца:)

# 44
  • Пловдив
Всъщност ние познавахме само списанията Бурда, Ана и Верена, но те са част от огромна медийна империя. Ана Бурда започва да издава списанието и да го печата в проспериращите издателството и печатницата на мъжът си.
Когато предприема метаморфозата от богата домакиня в работеща жена тя променя името си и иска всички да я наричат Ене. По името на героиня от немска народна песен. Девойка живееща в Кьонигсберг, днешен Калининград.
А самата фамилия Бурда живее в Офенбург, Шварцвалд, близо до френската граница. Градът Й отдава изключителна почит и до днес.

Общи условия

Активация на акаунт