Звездни Компромати- Юли'24

• 381 420
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 15
Много интересна и поучителна история, ако госпожа Бурда се беше фръцнала и изгонила мъж си, щеше даси  остане просто една разведена жена, тя обаче наритва любовницата и поема бизнеса, който спонсорира мъжът и. И става световно известна, евала, умна жена.
Точно това си мислех!
Трябва да намеря филма, за първи път чувам историята, много интересно.

# 16
  • Разпиляна във въображението
Има едно магазинче на Дондуков и Сердика, в което може да се намерят списания Бурда

Значи правилно съм го мярнала Simple Smile

Джулия Робъртс разменя гривни на приятелството по време на концерта на Суифт в Дъблин
Скрит текст:

# 17
  • София
Точно на Дондуков, до Инспекцията по труда е магазинчето на Бурда. Госпожата по мода на дъщеря ми ги водеше там да купуват кройки, за да се учат по тях. Продават ги на отделни бройки, не само цели списания.

# 18
  • София
Кактусче, къде ме върна с този първи пост. Hug
Никога не съм чела списанието, но въпреки това надали има някой от моето поколение, който да не го е чувал и виждал. Създателката му (много хубава жена се оказа) наистина е постъпила много далновидно, само не разбрах дали е наритала по задника неверното си съпружие, след като е възродила издателството... Grinning

# 19
  • Glasgow
И аз помня това списание😍 Не знам дали от схема в него или подобно само за плетки аз и сестра ми се сдобихме с пуловери с цветя-рози, преди 5-6 години Зара имаха такива пуловери. Много си го харесвах 🥰

# 20
  • Пловдив
Отново благодаря за интересния първи пост на темата.
Списанието само съм го чувала, но историята на борбената Ене ми хареса.

# 21
Много благодаря, много интересно начало.
Адмирации отново 💞

В предната тема Риана и Роки изглеждат много добре.
Щом те го направиха, значи да очакваме и Кънчо и неговата муза, както и Хейли и Бийбър .

Laughing

# 22
  • софия
Колко дрехи съм си шила по кройки от Бурда на старата машина с педал! Сама се учех. Никога не съм знаела историята и кой го е създал.
Благодаря, кактус 🌵💖

# 23
Майка ми купуваше Бурда всеки месец и редовно шиеше дрехи по кройките. Все още си пази списанията, а те са много. Вълнуваше се много всеки път, когато се сдобиеше с ново списание. Помня, че имаше и рецепти и ги превеждаше с помощта на речник. Ех, къде ме върна , кактус... Благодаря от сърце за новата тема, страхотен първи пост както винаги Flowers Hibiscus Комплименти Heart

# 24
  • Rock & Roll feeling ...
Сърдечно благодаря Revolving Hearts Gift Heart

Смених линковете на оформлението, единствено това ми хрумна докато чакам мод. и мисля, че стана Wink

Тонче, простила му е и са останали заедно.

# 25
  • София
Тонче, простила му е и са останали заедно.
Е, той си е платил за греховете. Grin
Но щеше да е яко да го нарита и да си хване бойтой, нещо суперскандално за онези времена. Но току-виж възмутените домакини щяха да канселират хубавото списание. Да, умна жена, определено!

# 26
  • Варна
Винаги съм мислела, че бурда означава нещо на немски.
Не знаех, че Бурда било фамилия.

Последна редакция: вт, 02 юли 2024, 09:46 от missNoir

# 27
Прекрасна нова тема! Вкъщи имаше купища списания "Бурда" и помня, че майка ми и баба ми редовно си шиеха разни модели.
Кактусче, благодаря! ❤️

От предната тема, Дженифър Лопес изглежда направо съсипана, такава никога не сме я виждали, горката! 😔

# 28
Много интересна история.
Благодаря, Кактус!
Бурда имахме и ние в нас, майка си шиеше дрехи.

# 29
Леле, и аз не знаех, че Бурда е фамилия!
Супер интересни факти научаваме от всеки първи пост на темата, благодарение на Кактусчето! Благодарности за труда!

Общи условия

Активация на акаунт