Звездни Компромати- Юли'24

• 381 882
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 90
Никога не съм го харесвала, нито като млад, нито сега, но аз си падам по друг тип мъже. Не, че е грозен. Колкото до Виктория и звездното им семейство - изглеждат ми фалшиви, а ако е вярно това, което се писа в миналата тема значи всичко е балон.

# 91
На мен Дейвид Бекъм ми е даже противен. Наскоро за първи път го видях в движение - устата му беше адски странна и неприятна. Иначе не ги следя с жена му, може да са симпатични хора, алтруисти, интелигентни и т.н., обаче на снимки са ми неприятни. Досега не споделях, защото мислех, че само на мен ми е досаден Дейвид. 😂

Плажът на Вая преди години беше чудесен и много чист. Сега не знам как е.

# 92
  • До морето
Аз пък точно обратно, наскоро гледах "Бекъм" по Нетфликс и от тогава ми е една идея по-симпатичен от по принцип. Както и затвърдих мнението си, че Виктория е по- печената в семейството. Както и че заради нея въобще има семейство Бекъм.

# 93
Точно документалната им поредица е поредната измислица за продукта “Бекъм”. След баща ми кара Ролс Ройс, Виктория се опита да лансира блузки с такъв надпис, не особено успешен.

Последна редакция: ср, 03 юли 2024, 08:17 от ConnieS

# 94
Развесели ме сватбената рокля на дъщерята на Сюзън Сарандън. Намигване и към майка ѝ, която си пада по деколтетата... Grinning

Скрит текст:

# 95
Тази Емилия друга ли е? Обърках се вече. Че Преслава делеше друг мъж и с друга Емилия. Направо да приемем, че всеки се е минал с всеки в техните среди.
На мен Дейвид ми изглежда като да си е пипал лицето.

Последна редакция: вт, 02 юли 2024, 16:41 от Анонимен

# 96
Емилия на Павел е друга жена, не фолкпевицата Емилия.

# 97
Аз пък точно обратно, наскоро гледах "Бекъм" по Нетфликс и от тогава ми е една идея по-симпатичен от по принцип. Както и затвърдих мнението си, че Виктория е по- печената в семейството. Както и че заради нея въобще има семейство Бекъм.
+1 Май и Виктория ще излезне мъдра жена по отношение на изневерите на Дейвид.
Дейвид винаги ми е бил чаровен, въпреки че за някои може да идва твърде захаросан типаж.

Те не стига, че всички са баджанаци, ами ако се появят и адаши става егати обърквацията Grin

# 98
Развесели ме сватбената рокля на дъщерята на Сюзън Сарандън. Намигване и към майка ѝ, която си пада по деколтетата... Grinning

Скрит текст:

Този на първата снимка с булката, таткото ли е?
Иначе за деколтето няма спор. Толкова харесвам Сюзън но с тези вечно разголени гърди ми изглежда долнопробно. И не й отива.

# 99
  • Враца

Скрит текст:

Иначе за деколтето няма спор. Толкова харесвам Сюзън но с тези вечно разголени гърди ми изглежда долнопробно. И не й отива.

Сюзан Сарандън е в дългогодишна връзка с Тим Робинс (актьорът от Шоушенк). Това явно е младоженецът Wink

# 100

Скрит текст:

Сюзан Сарандън е в дългогодишна връзка с Тим Робинс (актьорът от Шоушенк). Това явно е младоженецът Wink
Тим Робинс е страхотен. Има прекрасни и нестандартни роли, радвам се за тях, не знаех, че са двойка. Нека са щастливи и младоженците!

# 101

Грешно инфо. Били са във връзка от 1988 до 2009 година. Имат двама сина.
Тим се жени през 2017 за румънка - актрисата Gratiela Brancusi, а през 2022 се развежда с нея.

# 102
  • Враца

Грешно инфо. Били са във връзка от 1988 до 2009 година. Имат двама сина.
През 2017 се жени за румънка, а през 2022 се развежда с нея.

Изтървала съм. Жалко.

# 103
С младоженеца е. Булката е на 39, за него не намирам на колко години е, бил готвач.

Хич не ми е мъдра жена Виктория Бекъм, изглежда ми смачкана и тъжна, без живец. Мисля, че без вампира Бекъм може да живне.

# 104
  • Glasgow
Загадка от 24 часа, кои са според вас? Симпатични са доста.

Общи условия

Активация на акаунт