Звездни Компромати- Юли'24

• 386 005
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 3 180
Явно на някои им е простовато първата дама да се държи като фен, развявайки знаме. Поне това разбирам.

На мен пък не ми е. За миг си представих, че не са нашите първи, а на някаква непозната страна и си казах - готини.

# 3 181
  • Glasgow
Има и мюсюлмани обидени🤦🏻‍♀️и те нямало да гледат Олимпиадата, заради подигравката с Исус, когото те почитат като пророк (Иса).

# 3 182
Испанският крал с дъщеря си викаха от трибуните по време на Европейското. Представям си и в Испания колко възмутени е имало.

# 3 183
На спортно събитие, всеки може да размахва знаме, включително и държавния глава... Нали това е смисъла на присъстващите на събитието, подкрепа! Не са на театър!

# 3 184
Мисля всички сме наясно какъв отзвук щеше да има, ако освен скеч за тайната вечеря, имаше такива на тема ислям и юдаизъм. Нямаше да минат с едно извинение.

# 3 185
Не знам, това видео е от вчера или онзи ден. На мен ми изглежда бременна.В движение личи още повече. Иначе бебето ѝ е на 7-8 месеца вече
Така и не се разбра кой и е мъж

# 3 186
На фона на конфликти и войни в Източна Европа, Близкия Изток и даже Африка (за които нашите медии нищо не ни информират), а там Франция има бивши колонии, май беше по-безопасно да провокират с любов и многообразие, отколкото с пацифизъм. Противоречиво откриване, но пък не е лошо да има дискусия по въпроса. За мен лично показва, че населението на Европа не е на същата вълна като официалната пропаганда, но това си е мое тълкуване.
Относно президентшата, слава богу, все още сме парламентарна република и президентът нищо не управлява. Не е моят избор, но тук търсим под вола теле.

# 3 187
На мен ми е странно, няма ли френски певци, че трябва ГаГа и Селин Дион да пеят на откриването?
Изгубих едно меме със Снууп Дог с тениска с надпис свободен от допинг, заигравка със зависимостите му от субстанции.
Зизи Жанмер, която Лейди Гага копира.
https://www.bing.com/videos/search?q=%d0%b7%d0%b8%d0%b7%d0%b8+%d … c=HWMB&ajaxhist=0

Последна редакция: нд, 28 юли 2024, 20:20 от проксима

# 3 188
На мен ми е странно, няма ли френски певци, че трябва ГаГа и Селин Дион да пеят на откриването?
Изгубих едно меме със Снууп Дог с тениска с надпис свободен от допинг, заигравка със зависимостите му от субстанции.
Зизи Жанмер, която Лейди Гага копира.
https://www.bing.com/videos/search?q=%d0%b7%d0%b8%d0%b7%d0%b8+%d … c=HWMB&ajaxhist=0
Проксима и аз се зачудих, но реших, че нарочно са поканили чужди звезди, в тон с цялостната си концепция, един вид - свобода, свързване, не само в любовта, навсякъде.
На мен любимата ми част от откриването беше изпълнението на Годжира (ГожирА). Танците и пътеката с всички травестити, можеше да бъде приятно намигване и добре разбрано от всички, но просто беше твърде много. Предшествано от тройката любовници, на които също беше отделено прекално много време, все очаквах нещо интересно да се случи. Обърнаха го на гей парад, това ми е мнението, а аз нямам нищо против гей парадите, но това беше откриване на олимпийските игри. И преди го казах, но ме изтриха - банално е.

# 3 189

С огъня преди запалването дефилираха Рафаел Надал /Испания/, Серина Уйлямс /САЩ/, Надя Команечи /Румъния/, Карл Люис /САЩ/. Дали нямат французите световни и олимпийски шампиони?!

# 3 190
Аз за Серена се чудих какъв ѝ е приноса, че беше в последната лодка, преди запалването

# 3 191
За тези които се присмиваха на възмутените от глупостите на откриването на ОИ
На вниманието на всички “ерудити”, които размахват някаква холандска картина, за да оправдаят пошлата гейска безвкусица. Умнокрасивото първо е кич, а после и всичко останало:)

“Организаторите на „Париж 2024“ се извиниха на католиците и всички християни, разгневени от кичозната картина на церемонията по откриването на Олимпийските игри, която пародираше известната картина „Тайната вечеря“ на Леонардо да Винчи.

Сегментът, който пресъздава библейската сцена на Иисус Христос и неговите апостоли, които се хранят за последен път преди разпъването на кръста, включваше травестити, транссексуален модел и гола певица, преобразена в гръцкия бог на виното Дионис, и предизвиква недоволството на Католическата църква и милиони християни по целия свят.”
Видеото е премахнато от сайта на организаторите

# 3 192
Гожира бяха топ! Страхотно се развиха тези младежи (вече не чак толкова младежи, де), голям тласък им беше да делят една сцена с Металика, но те наистина го заслужават. Има невероятно добри френски метъл банди.

# 3 193

С огъня преди запалването дефилираха Рафаел Надал /Испания/, Серина Уйлямс /САЩ/, Надя Команечи /Румъния/, Карл Люис /САЩ/. Дали нямат французите световни и олимпийски шампиони?!
Откъде да знам, бе?
Аз цял ден си стоя кротко в ъгъла, щото се припознах в онези, дето мъжете им ги побийват многократно, цял ден надуват Азис и Галена и гърлото ми е прегракнало от припяване.
Добре, че подчерта и държавите на спортистите, сефте ги чувам. Обогатих се.

# 3 194
Поне французите са имали толкова акъл, че този път са решили да се гаврят с католическата, а не с мюсюлманската вяра... последния път като го направиха нещата не се развиха добре за тях и чувството им за хумор (което не разбирам и не харесвам)

Общи условия

Активация на акаунт