Звездни Компромати- Юли'24

• 386 072
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 3 375
Може ли видеото с децата на Светлето в парка и рекламираната добавка?

В Хаят Правец е. В някоя от къщите там.

# 3 376
Селена Гомез
Това синьото на горната уста от бодене ли е ?
Скрит текст:

# 3 377
Аз не виждам синьо над горната устна, а кафяво. Това е мелазма според мен или поне така изглежда.

# 3 378

Кърмещата Лозанова😃

# 3 379
Да са живи и здрави на Дженката децата, ама са далеч от красиви.

Взе ми думите! Аз красотата другояче я разбирам. Да са живи и здрави, това е най-важното, но красиви - много трудна работа, особено момчето. Той и баща му и в лице и в тяло един хубавец...

# 3 380
Тези снимки на Николета (два едва прикрити силиконови балона) са адски ретро.

# 3 381
И са доста едитвани и туширани балоните на Лозанова.

# 3 382
Тя милата е застинала в някаки си нейни представи за сласност, които действително вече са доста вехти и поизтъркани. Позите, които заема, полузакрито лице с огромни очила, полуотворени устни и неизменният кално-кафяв цвят. Просто няма какво друго да предложи, та продължава да си снима части от тялото на фона на хотелски стаи.

# 3 383
Ама на кого предлага тази кахърна страст Николета? Нали си има мъж, защо е този напън да се предлага все още?

# 3 384
Е… не може да излезе от образа на бръмчалка и това е.

# 3 385
  • Враца
Тя милата е застинала в някаки си нейни представи за сласност, които действително вече са доста вехти и поизтъркани. Позите, които заема, полузакрито лице с огромни очила, полуотворени устни и неизменният кално-кафяв цвят. Просто няма какво друго да предложи, та продължава да си снима части от тялото на фона на хотелски стаи.

Всичко идва от това с какво е станала известна и какво може.
Хубава е, но лежи само на това ухо- да има снимки с голотия.
Тооолкова години минаха, откакто е известна и има пари.
Опита да е водеща- кравешки поглед и досадна интонация.
Хикс.
Стана ли например травъл влогър?- не. Само снимки по дупИ на разни места.
Стана ли инфлуенсър по някаква тема- например майчиство, красота, спорт...? Не.
Стана ли... знам ли, актриса? (защо не?)- не.
За толкова време- никакво израстване, никакво развитие.
Да прави нещо полезно. Да оползотвори даденото й време. Скучен и празен човек-така ми се струва на мен.
Нямам очаквания и пак съм разочарована Wink

# 3 386
E ,реалити ще пуска , има козметика да продава , има фенки, тя има и огромно его-дори и наскоро родила трябва пак да е сексапилна .

# 3 387
Винаги е била готина Николета. Жалко, че наблъска толкова филъри в лицето, хубава беше преди тях. Много я харесвах с къса и тъмна коса. Много секси беше. Сега е като всички.

# 3 388
Трън в очите, забравяш че и певица се опита да стане, но не успя. Уж с някакъв известен рапър, но само слухове и нищо на мегдана, освен кавър версията на песен с Ванко 1. 😂

# 3 389

Всичко идва от това с какво е станала известна и какво може.
Хубава е, но лежи само на това ухо- да има снимки с голотия.
Тооолкова години минаха, откакто е известна и има пари.
Опита да е водеща- кравешки поглед и досадна интонация.
Хикс.
Стана ли например травъл влогър?- не. Само снимки по дупИ на разни места.
Стана ли инфлуенсър по някаква тема- например майчиство, красота, спорт...? Не.
Стана ли... знам ли, актриса? (защо не?)- не.
За толкова време- никакво израстване, никакво развитие.
Да прави нещо полезно. Да оползотвори даденото й време. Скучен и празен човек-така ми се струва на мен.
Нямам очаквания и пак съм разочарована Wink
И аз си мислех, че бая народ се преквалицира в нещо тип инфлуенсър - я покрай спорт, я покрай деца, я покрай някакви пътувания. Сал една Николета продължава да примижава срещу камерата 20 години по-късно. Може да не я влече или даже и за толкова да не й стига капацитетът.

Общи условия

Активация на акаунт