Отговори
# 90
Аз на Обзор. Не съм ходила от години... Но тази седмица ще съм там.
Тръгването за Обзор за Аида не е зор,
Но пък стигне ли в Обзор, ще попадне под обзор. А почивката в Обзор била песен с ухажор. Но ще види много зор ако страстен ухажор я набра във Обзор.

# 91
  • Далечният изток
JoyJoyJoy
Уауу каква поема.... С елементи на балада Grinning

# 92
  • София
Мен ухажорите все на път ме нападат....
В купето на колите има нещо...

# 93
Мен ухажорите все на път ме нападат....
В купето на колите има нещо...
Даммм и колкото пъти да го търсите все не го намирате, ама го търсите упорито  Mr. Green

# 94
  • Варна
Лане, в интересно настроение си напоследък. Някоя русалка ще да се е хванала на...въдицата.

# 95
Нещо русалките са кът в последно време. Аз съм си постоянно в цинично настроение но простотията понякога надделява...

# 96
Струвате ми се в еротично настроение.
Аз тук вися в съда и чакам колегите да си приключат тяхното делце и да ме закарат до офиса. Че пече.
Гладна съм, жадна съм, а те тука явно разиграват Лайпцигския процес. Sad Аз моя противник вече го довърших, те кво ми се бавят. Smile

# 97
  • София
Оф, на мен ми предстои дело. Надявам се заседанието да е някъде септември чак. Ще се боря като тигрица.

# 98
Роки, не уточни купетата служебни ли са или не. Щото, ако са служебни, Лори да му мисли с нейните войни Laughing
ПП - ударението е на първата сричка

===
От еротичното към романтичното. Ето, който е в нужда, да си отброи: обича ме, не ме обича. Ми да, едно време нямаше форуми, как да разбереш?!?

# 99
Струвате ми се в еротично настроение.
Аз тук вися в съда и чакам колегите да си приключат тяхното делце и да ме закарат до офиса. Че пече.
Гладна съм, жадна съм, а те тука явно разиграват Лайпцигския процес. Sad Аз моя противник вече го довърших, те кво ми се бавят. Smile

Дамммм една го разкоства за минути и вече е нервна, другите се наслаждават цял ден ... Mr. Green

# 100
  • София
Пази Бошке, служебни. Всъщност, ако попадна в една кола със заядливия регионален, може да престане да се заяжда най-накрая.

# 101
Пази Бошке, служебни. Всъщност, ако попадна в една кола със заядливия регионален, може да престане да се заяжда най-накрая.
Ще го очистиш бавно и сигурно, далеч от погледите на останалите ?

# 102
  • Варна
Аз се обучавам в другия отдел, завързвам нови приятелства и укрепвам връзки. Доволна съм. Може да се окаже, че ще успея да вирея в змиярника.

# 103
Tъжно настроение днес.
Тъжно, грустно, та чак съклет
Птица-присмехулник от Бaркли, Джеймс и Харвест.
Нямате такива птици при вас.

Иначе и при мен жега, вчера стигна непоносимите 29 °С, добре, че вече ще се разхлажда.

За вас една разхладителна зимна снимка. Само около 25 °С, но - Wink
Стара е, май вече съм я поствал. Ама карай, на място е, денят намалява, зимата иде...

# 104
Като гледам прогнозите ще трябва да изтърпим още десетина дни яка жега. На морето е ок, ама утре си тръгвам. М, живот.

Общи условия

Активация на акаунт