Отговори
# 75
  • Варна
Проблемите не са с мъж. Т.е. с мъж са ама не са сърдечни, а професионални. Имаме една кифла в офиса, по която припадат половината мъже и тая вчера изрева на умряло, че аз съм виновна един клиент да я нахока по телефона. А аз просто си свърших работата, не е моя вината, че клиентът е крив в червата, нейна работа е да се оправя с тях. Обаче оная орева целия офис как страдала и един колега реши да се направи на голям мъж пред нея като ме нахока мен.

# 76
Кво правите бе, напишете нещо хубаво, че от вчера много ми е криво...

Това с напиването все още не мога да го разбера как помага. Аз предпочитам да се метна на колелото и ако се намери някой ентусиаст да поджиткаме, ендорфините ми са гарантирани. Хай, вади мотора и развей коси. Вятърът ще издуха всички криви мисли.

Тва нали форум за взаимопомощ начи?
Мчи тея, колоездачките, мотористките, ми пуснете по една снимка на седалките, да ги видим тия ендо-каквото там.
Може и на вятъра, ама с прибрани коси, че ако много се веят не е удобно. Така мисля.

# 77
  • Далечният изток
Следващата седмица ми се очертава по-спокойна. Чудя се дали да не резервирам едно моренце за 4-5 нощувки...

# 78
  • София
За морето въобще не се чудете.

# 79
Проблемите не са с мъж. Т.е. с мъж са ама не са сърдечни, а професионални. Имаме една кифла в офиса, по която припадат половината мъже и тая вчера изрева на умряло, че аз съм виновна един клиент да я нахока по телефона. А аз просто си свърших работата, не е моя вината, че клиентът е крив в червата, нейна работа е да се оправя с тях. Обаче оная орева целия офис как страдала и един колега реши да се направи на голям мъж пред нея като ме нахока мен.
Познай пък колегата ти колко е мъж щом си позволява такива реакции... баси комплексаря.
Изобщо да не ти дреме !

# 80
Лане, ама точно!
====
- Скъпа, ти искала ли си някога да бъдеш мъж?
- Да, скъпи. А ти?

# 81
Ами не исках да пазарувам, но трябваше да оползотворя отстъпка по клиентска карта за отминалия ми рожден ден иии... все пак спазих приличие, три неща си купих, не е кой знай кво.

# 82
Ами не исках да пазарувам, но трябваше да оползотворя отстъпка по клиентска карта за отминалия ми рожден ден иии... все пак спазих приличие, три неща си купих, не е кой знай кво.

Това е много странно... Rolling Eyes
Wink
Когато не искам да пазарувам, не пазарувам. Но явно женската психика работи различно.

В началото не исках, ама после взе, че ми хареса  Wink

# 83
Ами беше изгодно. Така всъщност се пестят пари.
Ейй, мъже... нищо не разбират от... пестеливост... Grinning

# 84
Ужас, ужас... Grinning

# 85
  • София
Нема лошо. Аз разбирам.
А има и максима за това. Simple Smile
Жената може да купи не едно нещо, което не й трябва належащо, само защото е "на промоция"
А мъжа, може да купи нещо, дори и по-скъпо, ако му трябва. Simple Smile

# 86
Малко море от мен. Grinning

Последна редакция: пн, 08 юли 2024, 14:22 от ina.ina

# 87
Прохладна почивка, Инче!
Ние ще се спасяваме с драфт версии на море

Някой няма ли да пусне океан? Mr. Wow? Mr. Extra? Или пак Онзи ще ме разбере най-добре?  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 88
Ц, Слънчака, по другата седмица Grinning

# 89
  • Далечният изток
Аз на Обзор. Не съм ходила от години... Но тази седмица ще съм там.

Общи условия

Активация на акаунт