Лазерна епилация и електроепилация – 12

• 34 274
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
В студиото където ходя имат бял молив и аз си бях купила също, но и двата прозират. Освен това са много мазни и като минават с лазера се размазват. По-добре е да намериш някакви малки кръгли пачове, като тези за пъпки, но непрозрачни.

Точно заради това размазване искам да взема някакъв качествен. По принцип си представях, че са специални за това - нещо като слънцезащита под формата на молив и затова питам. Не мислех, че се взима примерно бял молив за очи и се действа с него..
Ще се облепя. Приятелка си тръгна с 8 изгорени бенки от минаване само с молив и съм се наплашила, пък не искам да спирам.

# 436
  • София
На Алверде моливът е много плътен, но аз бих си изрязала лепенки, нямам вяра на белия молив само.

# 437
Аз питах в студиото, в което ходя за бенките и девойчето ми каза, че "просто ги заобикаля". Ни гък за покриване с молив или каквото и да е.

# 438
  • Mediterraneo
Моите ги покриват, големите и се заобикалят( имам една на мишницата). С бял молив и отгоре облепяне ми правят татуировките на прасеца и на китката.

# 439
  • Варна
Записвам се в темата.

Направих една процедура на подмишници в SkinLine Варна с Александритен лазер (755 nm)
Следващата процедура е на 31.03 и ще комбинирам с интим

Утре си запазих час за цели крака в GPoint.

За момента сякаш има голи петна на подмишницте, не ме боля, нямах раздразнения.
През лятото мога ли да правя лазер, че почвам доста късно ? Нямам тен, нямам автобронзанти и се мажа обилно със слънцезащита да не прегарям.

# 440
  • Melmak
Зависи и колко се печеш. Аз лятото започнах александрит на крака. Не се препоръчваше. Обаче говорих с тях, че аз реално лятото съм в офиса. Там има дрескод, няма как с къса пола или панталон. А и аз късо не нося като цяло. Ходя с офис облекло, а миналото лято и отпуск не взех, на море не отидох, а чак есента. И тогава се съгласиха. Ако се печеш вече е друга работа.

# 441
Здравейте, в Gpoint Варна александритен ли е лазерът? Нещо не мога да се ориентирам на сайта им.
Аз от скоро ходя на горна устна и подмишници и съм много доволна, но цените в студиото са ми много високи и ми се ще да сменя. Защото за краката ще ми дойде дост соленко.

# 442
  • Melmak
Gpoint работят с диодни лазери.

# 443
Благодаря!
А може ли да препоръчате студио с александритен във Варна?

# 444
Здравейте, в Gpoint Варна александритен ли е лазерът? Нещо не мога да се ориентирам на сайта им.
Аз от скоро ходя на горна устна и подмишници и съм много доволна, но цените в студиото са ми много високи и ми се ще да сменя. Защото за краката ще ми дойде дост соленко.
И аз на лице и подмишници ходя на александрит - цените са същите като на диодния лазер в Gpoint. Но цената за крака е три пъти по ниска в G point, затова тях само правя там.

# 445
  • Варна
Записвам се в темата.

Направих една процедура на подмишници в SkinLine Варна с Александритен лазер (755 nm)
Следващата процедура е на 31.03 и ще комбинирам с интим

Утре си запазих час за цели крака в GPoint.

За момента сякаш има голи петна на подмишницте, не ме боля, нямах раздразнения.
През лятото мога ли да правя лазер, че почвам доста късно ? Нямам тен, нямам автобронзанти и се мажа обилно със слънцезащита да не прегарям.
Аз правих миналото лятото 2 пъти процедури с диоден лазер. Ползвах слънцезащита и гледах няколко дни преди и след това да не ходя на плаж /аз и не се пека особено/. Не съм имала никакви проблеми.

# 446
И аз на лице и подмишници ходя на александрит - цените са същите като на диодния лазер в Gpoint. Но цената за крака е три пъти по ниска в G point, затова тях само правя там.

Именно, че цената им е доста по-ниска.
Иначе видях ефект моментално. Чак мислех че си въобразявам. 😃

# 447
  • Варна
Има ли мнения за Дискрет лазер във Варна, виждам че имат две студия - на пазара и на Нептун.
Има някакви мнения в сайта им, но не знам колко са реални.

Цените им ми се виждат доста хм..  конкурентни

Последна редакция: чт, 27 фев 2025, 10:02 от Хексе

# 448
  • Варна
Зависи и колко се печеш. Аз лятото започнах александрит на крака. Не се препоръчваше. Обаче говорих с тях, че аз реално лятото съм в офиса. Там има дрескод, няма как с къса пола или панталон. А и аз късо не нося като цяло. Ходя с офис облекло, а миналото лято и отпуск не взех, на море не отидох, а чак есента. И тогава се съгласиха. Ако се печеш вече е друга работа.

Препоръчаха ми седмица преди и седмица след да избягвам излагането на слънце изцяло, но дори ходенето до работа, до ресторант за обяд си е излагане на слънце. На работата ще ходя с поли до коляното.
Ползвам 50+ слънцезащита и обичам да се пека, но не и да прегарям.
Кожата ми потъмнява съвсем леко и си нанасям SPF+ поне 3 пъти. Ще ги покривам с хавлия, няма как

Днес мина часа в GPoint от 50мин, излязох след 40мин. . Намаза ме с гелче и нагоре,надолу на зона ме обработи. Не си задържаше лазера съсредоточено на место, Нищо не усещах, но студения гел си е неприятен.

Чудя се дали да не направя три процедури до Май месец, лятото да спра и да преподновя Септември и да не го мисля много. По различните сайтове пише две седмици преди и две седмици след лазер, никакво излагане на слънце, което си цяло лято.

# 449
И аз така съм решила - лятото просто не мога да го съобразявам и ще спра началото на юни. Ще подновя края на септември, живот и здраве. Тъкмо ще видя колко косми ще се завърнат за 3 месеца.
Започнах декември интим, януари крака.

Общи условия

Активация на акаунт