Лазерна епилация и електроепилация – 12

• 34 264
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
Какво ви е било впечатлението след/около трета процедура лазер на крака с диоден?

# 451
  • Melmak
Ако смятате, че няма да можете да се пазите от слънцето, най-добре спрете с процедурите и подновете на есен.

Крака си е най-добре на 60 дни, ако сте правили процедура сега, бройте два месеца тоест май месец.

Аз, относно ходенето на работа - не съм се пекла изобщо. Нито поли толкова носех, нито късо. Сутрин отивам на работа и даже не излизам, не пуша. Лятото ми става лошо като от 20 градуса в офиса сляза на 45 долу. И просто изцяло не съм се пекла. Но аз съм стриктна, ако няма да успеете да го спазвате, направете пауза с процедурите.

# 452
Колко е минималното време за избягване на слънце лятото все пак? Със сигурност ли е поне по 1 седмица преди/след или може и по-малко? Или зависи от лазера, студиото или всеки казва различно... Говоря евентуално за крака че и аз се замислям ако започна сега какви са опциите лятото въобще /не ходя само с дълго определено/.
За мишници предполагам е по-постижимо да се опазят известно време, с широки ръкави например.

# 453
  • 1st floor
Аз миналата година започнах процедури в края на януари. За лятото ми казха без излагане на слънце седмица преди и седимца след лазера. За по-сигурно ги направих по две и не съм имала някакви видими проблеми. А имам около 30 дни прекарани на морето за лятото и то по цял ден на плажа, както и много високо планински преходи по потник. Подмишници и интим правя, ако има значение.

# 454
  • Варна
Ако смятате, че няма да можете да се пазите от слънцето, най-добре спрете с процедурите и подновете на есен.

Крака си е най-добре на 60 дни, ако сте правили процедура сега, бройте два месеца тоест май месец.

Аз, относно ходенето на работа - не съм се пекла изобщо. Нито поли толкова носех, нито късо. Сутрин отивам на работа и даже не излизам, не пуша. Лятото ми става лошо като от 20 градуса в офиса сляза на 45 долу. И просто изцяло не съм се пекла. Но аз съм стриктна, ако няма да успеете да го спазвате, направете пауза с процедурите.

От 27.02 ме записа на 07.04.
За съжаление лятото след работа съм си навън, било за спорт, за преходи, разходки в гори, а съм си от Варна и плажа е на 1км.разтояние и не виждам как 1 месец ще се крия от слънце.
Подмишници и интим по мога.

# 455
На 10.03 ми предстои лазер на подмишница. Пия Вит. Д, магнезии и берберин. Правилно ли съм разбрала 24часа преди процедурата да спра добавките? А колко часа след нея мога да ги изпия?

# 456
  • Mediterraneo
спри ги в деня преди процедурата, а можеш да ги изпиеш след нея в същия ден.
Няма да забравя как отидох с един мигренозен пристъп, с повръщане и както си му е редът, с хапчетата в шепата. Насвятка ме и веднага ги изпих Simple Smile Ама зор, да не ми анулират наказателно часа( в моето студио анулираш 24 преди часа, след това губиш сесията).

# 457
Тарталета, благодаря ти.

# 458
Мажат ли ви винаги с нещо за упокояване на кожата веднага след процедура?
Там, където ходя не ме мажат, но четох, че било неправилно и трябвало да се маже. Нямаше да го мисля толкова, но правих пълен интим и повече от 24 часа кожата ми беше чувствителна и раздразнена и се чудя дали е заради това.

# 459
  • Melmak
В гпойнт ме мажат. В клиниката на денкова- не.

# 460
Преди процедурата не, но след това да.

# 461
  • София
С нищо специално и недостъпно не мажат, продукти с пантенол в повечето случаи. Можете и вкъщи да се намажете, ако искате и не са ви намазали в студиото.

Аз имам въпрос. Имам някакво възпаление, за което бях на дерматолог. Касае е се за малки червеникави точици около глезена до средата на прасеца. Не са прекалено наситени, просто кожата е с червеникав подтон. Отложиха ми процедурата с идеята да посетя лекар, което направих. Той ми предписа мазен крем с витамини и каза, че няма противопоказания за лазерна епилация. Не е дерматит, а са спукани капиляри и мини кръвонасядания от претоварване.
Чудя се сега... Да ходя ли на процедурата, или не. Те казаха, че ако лекар е потвърдил, че няма противопоказания, ще я направят. Какво мислите, момичета?

Това е преходът, нагоре вече се изчиства. Но си е половин подбедрица.
Скрит текст:

# 462
Честно казано, на мен от лазерна епилация са ми се пукали капилярчета, но аз съм проблемна в тази област, защото от всичко посинявам, та не знам дали съм надежден индикатор.

# 463
  • Mediterraneo
Мен задължително ме мажат с крем с висок фактор на слънцезащита, независимо от зоната, даже и слабините ми са мазали.

# 464
Мажат ли ви винаги с нещо за упокояване на кожата веднага след процедура?
Там, където ходя не ме мажат, но четох, че било неправилно и трябвало да се маже. Нямаше да го мисля толкова, но правих пълен интим и повече от 24 часа кожата ми беше чувствителна и раздразнена и се чудя дали е заради това.

Задължително е мазането. Явно са некадърни.
Или ме мажат или ми дават да се намажа.
Има някои интими ме мажат, други ми дават да се мажа.
Ако не мажат поне трябва да казват, но явно такива са големи скръндзи.
Някои с пантенол ме мажат, други с  крема на г поинт.

Общи условия

Активация на акаунт