Лазерна епилация и електроепилация – 12

• 34 186
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
Аз реших да пробвам най-сетне и започнах за начало с подмишници и крака в Г пойнт. Знам, че не е оптимален период, но не можах по-рано. Направих ги в 2 поредни дни, днес се пада около 16/17-ти ден. С мишниците всичко е точно, доскоро бръснах периодично, но си растяха, а от няколко дни не напипвам нищо. С краката по-скоро подбедриците ми е дерт, защото там са по-тъмни и груби, а и на половината места растат настрани и си личат фоликулите и след бръснене. Та от 2-3 дни там  виждам на повечето места отделените косъмчета като точици. Някои избутах ръчно, днес ексфолирах под душа и доста други излязоха. Обаче виждам, че все пак не са всички. На места има единични останали, най-много са и на двата крака отпред под коляното където минава костта. Възможно ли е тези дни да изпадат още или това ще е засега? Какви изводи да си правя за ефекта? Усещах си еднакво силно боцкане и болка на двете зони, иначе 2 различни операторки се случиха.

# 511
Моите на краката падат мноого бавно. Със, без ексфолиране, все им е тая на тях.. Още от началото така си ми вървят. С другите места нямам такива ядове.

# 512
Моля за мнение относно верността на едно изказване на персонал от студио за лазерна епилация.
Вече съм на 3та процедура крака и жената от студиото ми каза преди следващите процедури да не бръсна целите крака, а само там където са порастнали косъмчета, защото иначе с бръсненето съм щяла да стимулирам расежа на повече косми от тези дето са изгорели предния път.
Много съмнително ми се стврува това изказване Thinking

# 513
Пълни глупости, няма как с бръснене да се стимулират космите, защото се бръсне частта от косъма, която вече е мъртва

# 514
Припадам Joy
Боже какви хора.
И това  козметик.
Не само съмнително, но идиотско твърдение.

# 515
... с бръсненето съм щяла да стимулирам расежа на повече косми от тези дето са изгорели предния път.

Мисля, всеки интелигентен човек и сам би се досетил, че няма нищо вярно в това изказване, но ако толкова не вярваш, давам пример със себе си - бръсна инцидентно дори ръцете си (в областта между китката и лакътя) и това по никакъв начин не е довело до нов растеж или дори задебеляване на наличните косъмчета, които, така или иначе, са доста малко на брой.

# 516
То ако така се стимулираше, ехеее... още утре си обръсвам главата Grinning
Но си е срамота персонал на такова място да разпространява такива градски легенди. Разбирам ЕЖК над чаша кафе но някой дето застава като компетентно лице не бива просто.

# 517
След няколко процедури те изтъняват. И представям си как с бръснач и с лупа ги търся тия косми да ги обръсна Joy
На някои места ще трябва бая да се огънем, ама не мога с дх съм Joy

# 518
Аз вече минах 2 процедури с лазерна епилация и видях че тук таме изчезнаха някои фоликули. Но е все още твърде рано. Имам общо 8 процедури напвсеки 45 дни. Много се радвам, че инвестирах. Направих снимки, които планирам да обединя в колаж за да се види добре преди и след.

# 519
  • София
4 зони за 40 мин. с диоден, как ви се струва?  Тази вчера май доста ме претупа, сигурно бързаше да си ходи. Това момиче за втори път ме работи и все е много бърза, но това дали е така, защото е много сръчна или наистина пропуска, не знам дали ще успея да установя.  За Г пойнт става дума, не виждам в платформата дали има опция за споделяне на мнения, да им оставя един ,,хубав" коментар.

# 520
За кой Г пойнт става въпрос?
Зависи от зоните, при мен въпреки, че бързаше да си ходи, краката ми ги мина за час.

# 521
  • София
Доста време Ви е отделила само за краката. При мен бяха бедра, пълен интим, седалище и мишници. В Надежда е студиото.

# 522
  • Mediterraneo
Никога не съм стояла цял час в студиото, а имаше време, когато правех ръце, крака, мишници, бикини зона заедно.

# 523
Ами не знам, при мен още в сайта си пише,
че краката са 40 мин, докато се наговорим идва на към час😂

# 524
При мен за крака са 25-30 мин макс. Утре ще видя колко време ще ме щрака.

Общи условия

Активация на акаунт