Лазерна епилация и електроепилация – 12

• 27 781
  • 625
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Момичета, трябва ми съвет. Досега съм ходила на лазерна на интим, където слагат гел и така третират кожата. Искам да сменя студиото и ми се появяват реклами на лазер, който е с кръгъл накрайник и така светват мястото, без гел, не знам дали обясних като хората. Само че, разбираемо, третирането е показано на ръката. Та въпросът ми е дали този тип лазер се прави и на интим? И ако да, кой от двата е по-безболезнен?

# 526
Аз ходя на такъв александритен лазер, но нямам база за сравнение, защото не съм била на диоден. Болката е съвсем поносима, има студена въздушна струя.

# 527
  • София
Във Версус вече не виждам цени за крака и ръце, разбити на 2 части. Аз ли не гледам, където трябва?

# 528
  • Melmak
Момичета, трябва ми съвет. Досега съм ходила на лазерна на интим, където слагат гел и така третират кожата. Искам да сменя студиото и ми се появяват реклами на лазер, който е с кръгъл накрайник и така светват мястото, без гел, не знам дали обясних като хората. Само че, разбираемо, третирането е показано на ръката. Та въпросът ми е дали този тип лазер се прави и на интим? И ако да, кой от двата е по-безболезнен?
Лазерът с гелчето е диоден, този без гел е александритен. Диодният при мен грам не боли, дори като имах повечко косми в началото на процедурите, просто се усещаше леко боцване. Александритният боли доста, правила съм цели крака и последния път ръцете ми се потяха от болка. Но е моментно, не боли продължително, само докато цъкват.

# 529
  • София
Искам да попитам при дами с Хашимото дали лазерната епилация е успешна?

# 530
Момичета, попаднах случайно на темата, прочетох доста мнения и ще споделя един "жокер" за максимално добър ефект от лазера - не използвайте бръснарско ножче, а тример между процедурите👌Не гарантирам, че ще помогне на всяка, но за мен беше топ съвет.

# 531
  • София
Може ли да сподешиш повече информация защо се препоръчва тример, а не бръснач, и какви са твоите наблюдения?

# 532

Не може да се каже, преди да опиташ лично. Хашимото-то си дава проекции по много направления - възможно е да има хормонален дисбаланс и в другите хормони - не само в тези на щитовидната.

# 533
  • София
За да питам съм опитала Simple Smile Интересувам се дали изобщо е вярно това и дали има и други жени с Хашимото, които си правят лазерна и следователно получава ли се при тях или не се?
При мен първият опит при козметичка беше трагичен. Имах 4 или 5 посещения и нищо не стана. След няколко месеца реших да посетя съвсем друго студио и за момента виждам някаква разлика, но не е като при други жени от 2-3 процедура да няма косъмчета.

# 534
  • Melmak
Аз не съм с хашимото, а с друг хормонален проблем и при мен не е оптимално, но има резултат от лазера. Трябват повечко процедури и поддържащи задължително.

# 535
Аз съм с хаши и нямам проблеми.

# 536
А каква е разликата един отрязан косъм с какво точно е отрязан, че и да влияе на резултата чак? Бръснач, тример, ако ще и един по един с ножичка да се подрежат - нали все е просто отрязан.

# 537
Козметичката ми го препоръча и космите станаха тънки и руси след 4-5 процедури интим, под мишниците изчезнаха напълно.
Самобръсначката разранява кожата и космите порастват по-дебели, тримерът само ги подрязва, няма червени точки и врастнали фоликули и се получава по-добър резултат. Пак казвам, не гарантирам, че ще работи за всички, но за мен беше супер съвет.

# 538
За който не умее да се избръсне без да си раздразни кожата, вероятно е по-добре да използва тример, но на космите пак не ми е ясно как се отразява това. Лазерът действа на фоликулите, не на отрязания край.
А от бръснене ако порастваха по-дебели, първа щях да си обръсна главата, вероятно повече от веднъж...

# 539
А някакви съвети за бръснене, с което да не се получават пъпки, подкожни косми и тн..? Ексфолирам, но при мои приятелки кожата им след лазер е като стъклена, при мен не

Общи условия

Активация на акаунт