Лазерна епилация и електроепилация – 12

• 34 156
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Ходя на диоден на две зони от няколко месеца. Досега предимно съм усещала лек дискомфорт като силно боцкане. Останах с впечатление от служителите и от други мнения, че е нормално. Един вид, че съответства на степента на импулсите и на потенциалния ефект, така се мотивирам.
Един път само имаше когато на мишници грам  нищо не усетих все едно ме гъделичкаха само. Казах на операторката, че са ме работели и издържам на малко повече, но тя измънка, че всички на такава сила ги работела... Rolling Eyes Според мен ефектът беше 0 (нула), защото до следващата процедура не видях или усетих да опадат косъмчетата там, само леко забавен растеж.
Става дума за Г Пойнт /забравих какъв им беше лазерът/, но 2-3 различни салона. Тоз неуспешният беше нов и инцидентно го посетих, но естествено не повторих. Те нали са на франчайз, та качеството не е гарантирано.

# 631
На първия салон с SHR цената е почти двойна, ...

Т.е. при въпросния диоден, цената е 17 лв. / зона?! Flushed

# 632
  • Orihuela Costa,Spain
На първия салон с SHR цената е почти двойна, ...

Т.е. при въпросния диоден, цената е 17 лв. / зона?! Flushed
Здравей,хванах лятна оферта за нови клиенти,45 е за три зони.Не е в лева .в Испания съм.

# 633
Здравейте! Моят въпрос е:
Имам 6 процедури интим в Г-пойнт и 4 такива на краката. Лятото спрях лазера на крака, но на всеки две седмици минавам с фотоепилатора на Филипс - някой, който е правил подобна комбинация - има ли ефект после и от фотоепилатора след лазера?

# 634
Аз бих избягвала и фотоепилатора ако кожата ти е с тен и заради това не правиш лазер... Ти и без това само на ниски степени ще можеш да работиш ако си с тен.
А ефективността е различна при всеки, тя дори на различни части може да не е една и съща при един и същ човек. Това последното от опит го казвам - аз също имам Лумеа.

# 635
По принцип комбинация фото и лазер знам, че не е препоръчителна когато се правят успоредно. Ако към момента си спряла с лазера няма проблем да правиш фото, какъв ефект ще има си е строго индивидуално.

# 636
  • Melmak
Здравейте, имам 6 процедури с александритен лазер на крака. Искам да направя още поне 2. Хубаво мина време от последната, даже повече от два месеца, може би са 3. Обаче имам тен, не съм се пекла умишлено, бяла съм и не хващам много тен, обаче има разлика като се видя с бикини зоната.

Сега какво да правя? Да чакам да падне тена? Да ида на диоден?

# 637
След 6 процедури би трябвало космите да растат много по-бавно. Аз даже имам 5, началото на юни беше последната и като гледам ще пропусна цялото лято. Наесен с песен.

# 638
  • Melmak
Ами бавно растат, но аз съм с хормонален дисбаланс и не е оптимално при мен. До скоро пиех и биотин, който усилва космения растеж и по тялото.

# 639
  • Mediterraneo
Пия биотин от повече от година, сега от теб чувам, че усилва растежа. Не са ми избили косми от него, де.

# 640
При вече унищожени фоликули няма много как да порасне нещо от тях. Нещо дето е 0 колкото и да го усилваш/умножаваш... все 0 ще е. А ти беше споделяла че при теб и дълги години без поддържащи не расте нищо.

# 641
Здравейте!
Записах се във Версус за подмишници като за начало, ще искам със сигурност и брадичка/шия и други зони, но това лицево окосмяване ми е голям комплекс.
Опитвам се да разбера, но чета разнопосочни мнения - кой лазер е по-подходящ за лице/шия - александритният или диодният? Прочетох голяма част от темата, но не намерих отговор.

# 642
Аз за лицето и подмишниците ползвам александритен лазер, а на краката - диоден (заради по-ниската цена).

# 643
Никакъв лазер не бих ползвала за лицето заради опасността от стимулиране за още косми. За лицето - електроепилация с игла. Темата за това не знам защо е мъртва, но това е единственият метод, който е гарантиран за лицето, ако човекът, който го прави, си знае работата

# 644
За лице и аз не смея.

Общи условия

Активация на акаунт