Лазерна епилация и електроепилация – 12

• 34 086
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
  • Orihuela Costa,Spain
Възпаление на космения фоликул

# 691
На мен това ми се струва като най-нормална реакция на кожата, нищо драматично. Няма да останат белези или да има други неприятни последствия.

Ех, сещам се едно време в "Борекс", преди петнадесетина години - кожи махаха. Въобще не се шегувам. От лазера на места ми липсваше горният слой на кожата и стоеше мокро.

А ако знаете след електроепилация как изглежда кожата понякога, ужасия си е... Simple Smile

Последна редакция: пт, 05 сеп 2025, 21:25 от Гърне без похлупак

# 692
На мен това ми се струва като най-нормална реакция на кожата, нищо драматично. Няма да останат белези или да има други драматични последствия.

Ех, сещам се едно време в "Борекс", преди петнадесетина години - кожи махаха. Въобще не се шегувам. От лазера на места ми липсваше горният слой на кожата и стоеше мокро.

А ако знаете след електроепилация как изглежда кожата понякога, ужасия си е... Simple Smile

Ох, не ми напомняй, не знам как съм издържала на цяло лице!

# 693
  • Orihuela Costa,Spain
На мен това ми се струва като най-нормална реакция на кожата, нищо драматично.

Така е,аз преди 15 г отидох веднъж на фотоепилация,и повече не повторих.Мъжа ми ми подари след това Ремингтън, дом.фотоепилатор,ама хем че съм 155см,и целия ми почивен ден заминаваше докато си нащракам краката,и така бързо ми мина мерака😂

# 694
За мен е интересно колко от хората, в тази тема, са получили засилване на окосмяването на лицето след лазер. Моля да пишат, за да имаме представа, доколко реална е тази опасност.

Според мен опасността е реална при неправилно третиране на зоната най-вече, което все пак е малко по-различно от всяко третиране на зоната носи този риск. Също така е обратимо, ако се вземат мерки навреме. Доколкото чета.
Може би се успокоявам сама себе си, но аз бих съжалявала и ако просто си остана с брада, без да съм опитала, и да се мъча цял живот с комплекса си.
Е, ако знаех, че мога да се доверя на някого за електроепилация, сигурно това щях да избера, но онзи ден четох няколко теми от-до и не попаднах на истинска препоръка за София.
Бай да уей, сега осъзнах, че предния път, в който съм правила сесии на брадичка, освен всичко, съм ги и скубала между процедурите, щото съм патица явно. Та нищо чудно, че нямаше голям ефект...

# 695
Само веднъж от 3-4 процедури /диоден ако има значение/ и при мен стана подобно на краката, силно зачервени точици където са по-дебелите упорити косми. Спазвах уж всички препоръки затова се притесних. После се сетих, че беше топло да кажем юни а бях с тесни дънки, в които после 1 час яко се потих бях вир вода докато се прибера и преоблека. Реших, че може това да е повлияло /нали не трябва поне 2ч да мокриш/. Оттогава само с лек широк панталон.
Та помисли нещо от всичките тези  "препоръки" ако е убегнало.
П.П. Махнаха се сами до 4-5 дни.

# 696
  • София
В Борекс правят електроепилация. Ето препоръка. Simple Smile

# 697
В Борекс правят електроепилация. Ето препоръка. Simple Smile

Благодаря, четох и за тях, но сякаш не намерих достатъчно отзиви. Вие лично ходили ли сте, на каква зона и доволна ли сте?
Някъде бях прочела, а го пише и на сайта им, че за тъмни косми препоръчват лазер.

Последна редакция: сб, 06 сеп 2025, 15:07 от NorthMood

# 698
  • София
Ходила съм, доволна бях. Имаше един пост с рускини или украинки, мисля там да пробвам зимата. Рускините са много добри в тия неща.

# 699
Лице ли правихте? В студиото им в Манастирски ливади? Добре, не пречи да направя консултация там. Simple Smile
Ако може, ще се радвам на линк към поста, за който говорите.

# 700
Здравейте, някой има ли представа кога пускат намаленията в Нирвана?

# 701
Здравейте, на 5-6 процедури с диоден лазер съм. В едно и също студио, с един и същи лазер. Последните две ги прави друга служителка. Усещам огромна разлика в начина им на работа и не знам кое е по-добре. На първите процедури имах леко неприятно усещане, болка почти никаква. След 3-4 процедури виждах някакъв ефект, най-вече на подмишници.  Като цяло се забави растежа навсякъде.
При първата процедура при новата служителка едва издържах от болка. Тогава и не бях спазила препоръката за бръснене 24 часа преди процедурата. Обясних ме си хо с това, защото ако се прави непосредствено преди това, може да е по-болезненено. Втората процедура при нея обаче също беше много болезнена. Тя не можа да ми даде конкретен отговор защо, аз си мисля, че ме третира на по-високи импулси. До тук добре, нали гоня ефект.

След последната процедура обаче (2-ра с новата козметичка и 5-та за мен) виждам негативен ефект. Растежа е по-бърз и имам чувството,  че се активира. Дори на подмишници,  където се чудех как да ги избръсна, че не ги виждам, сега имам косми. Не са като преди процедурите, но не са и каквото бяха след няколко процедури.

Дали са се активизирали някакви заспали фоликули, дали нещо хормонално ми се е разбъркало или е нормално?

# 702
На мен ми предстои 7- ма процедура подмишници с диоден. Резултат виждам като много забавен растеж и намаляване на космите, но сякаш очаквах вече резултата да е по- добър. По моя преценка са - 30%.Двоумя се да продължавам ли, да сменя ли апарата?

# 703
Здравейте, на 5-6 процедури с диоден лазер съм. В едно и също студио, с един и същи лазер. Последните две ги прави друга служителка. Усещам огромна разлика в начина им на работа и не знам кое е по-добре. На първите процедури имах леко неприятно усещане, болка почти никаква. След 3-4 процедури виждах някакъв ефект, най-вече на подмишници.  Като цяло се забави растежа навсякъде.
При първата процедура при новата служителка едва издържах от болка. Тогава и не бях спазила препоръката за бръснене 24 часа преди процедурата. Обясних ме си хо с това, защото ако се прави непосредствено преди това, може да е по-болезненено. Втората процедура при нея обаче също беше много болезнена. Тя не можа да ми даде конкретен отговор защо, аз си мисля, че ме третира на по-високи импулси. До тук добре, нали гоня ефект.

След последната процедура обаче (2-ра с новата козметичка и 5-та за мен) виждам негативен ефект. Растежа е по-бърз и имам чувството,  че се активира. Дори на подмишници,  където се чудех как да ги избръсна, че не ги виждам, сега имам косми. Не са като преди процедурите, но не са и каквото бяха след няколко процедури.

Дали са се активизирали някакви заспали фоликули, дали нещо хормонално ми се е разбъркало или е нормално?
Май е нормално, след 5та или 6та процедура да има засилен растеж. Обясниха ми го със събудени фоликули, ако не се бъркам.

# 704
И при мен се случи така след 3-4 процедура.
На интимн съм направила 6 процедури и в по-вътрешните части, освен изстъняване на космите друг ефект нямам. Тези минали през това, по-трудно ли стават нещата? Да продължавам ли?

Общи условия

Активация на акаунт