Лазерна епилация и електроепилация – 12

• 34 064
  • 736
  •   2
Отговори
# 705
Аз съм на 5 процедури и особен ефект не виждам. В студиото твърдят, че е нормално. Последният път ме работи друго момиче и изведнъж почна да има ефект на мишницитв, но интима не особено.

# 706
В моето студио казват, че са необходими 10-12 общо, зависи от човека. Аз със сигурност ще продължа, в крайна сметка съм ги избутала до половината. През уикенда бях пак, 3-та процедура при новата служителка, оказа се че с последната са общо 6. Болката беше пак силна, мисля че не само ме работи на по-високи импулси, а има и друга техника на обработка и слага по-малко гел.  
Този път вече я помолих да ги намали, че не издържам. И гледах, че не само ги намали, ами и съвсем премахна едни. По-назад някъде се коментираше,  че на някои потребители ги минават все едно като с ютия, аз не с преместване на апарата зона по зона. Връщам се, да чета пак.

# 707
Да това са точков и динамичен метод. По принцип се води, че двата метода водят до еднакъв резултат. Мен новото момиче също ме работи на точков, а старото с динамичен (ютия). На мен също ми казаха поне 10 процедури та и аз ще ги направя докрай.
Аз съм в Gpoint и това новото момиче ми прави анкета за типа на кожата предния път, което досега не са ми правили. Но доста ме заболя в края на едната мишница.

# 708
  • Melmak
С диоден лазер си трябват повече процедури, с 5-6 може да не стане.

# 709
С диоден лазер си трябват повече процедури, с 5-6 може да не стане.

Да, това ми е ясно, аз си се бях подготвила за поне 10-12. Единствено този регрес и промяната в метода малко ме шокираха. Но сега ми стана ясно и от коментара на JustInn, щом водят до еднакъв резултат ще се търпи.

# 710
Аз съм с александритен. На мишници интимн по 6 процедури. На мишници почти няма, но вси още излизат. Интимн както казах, по вътрешната част няма ефект особен. Ще продължа значи, пък дано стигна до момент никакви да няма ...честно казано ми се струва невъзможно затова питам.

# 711
  • 1st floor
Аз съм на осем посещения. От шестото насам май не виждам вече разлика. При мен е обратното - на интимът почти изчезнаха, остана единствено мъх, под мишниците в началото е мъх, но като го бръсна, започват след около месец - два да са тънки, но черни косъмчета. Намалели са доста, но си ги има. Последно ходих в началото на юни и сега бих отишла само на подмишници, но в началото и в края на септември съм на море и ще отложа за края на октомври. Не е чак толкова спешно мисля.
Но вече не съм сигурна, че ще приключа с десетата процедура.
Във външния край на зоната на интим остават буквално 3-4 косъма. Явно не минават там с лазера. Чудя се дали да ги мина с епилатора или да се надявам, че следващите пъти ще ги насвяткат и тях?

# 712
За александритен назад пише, че са по-малко от 10-12. Може би си заслужава да се опита в друго студио, защото наистина 5-6 с александритен не добър ефект ми се струва много.

Непокорни, как така юни? Препоръката не е ли за редовно третиране? Аз моите 6 процедури съм ги направила от февруари или март до сега. Ако не спазват препоръките за интервали няма как да очакваме максимален ефект.

# 713
На мен за интим и мишници ми искат 40 дни интервал и за крака 45 дни, аз също съм с диоден.

# 714
  • Melmak
Крака се правят на 60 дни.

# 715
Непокорна, просто им ги покажи и помоли да ги светнат. Едва ли ще направят драма за 3 косъма.
Не се притеснявайте да обсъждате и да изисквате, все пак си плащате.
Аз да дам отчет малко за Gpoint. На краката имам 8 процедури. Подбедриците имат няколко заблудени косъма, които са оцелели, бедрата обаче не се повлияха толкова добре, може би защото си бяха малко по-светли и тънки от другите.. Работят ме на силни импулси, като на определени зони сменят режима. Лакти, колене, срамни устни. Там след бързите ме минават и на бавни, защото са ми по-упорити косъмчетата.

# 716
В кое студио ходиш? При мен определено нямат такъв подход, в събота съм на 5-та процедура на крака и положението е подобно. Бедрата доста по-трудно реагират.

# 717
  • 1st floor

Непокорни, как така юни? Препоръката не е ли за редовно третиране? Аз моите 6 процедури съм ги направила от февруари или март до сега. Ако не спазват препоръките за интервали няма как да очакваме максимален ефект.
Ами аз не ходя на 40, а на около три месеца, когато поникнат косми. А сега лятото съм нон стоп изложена на слънце на море или планина, затова отлагам.

# 718
  • Melmak
И аз мисля, че бедрата се повлияват по-трудно в сравнение с от коляното надолу. С александритен лазер съм там и пак надолу почти няма, по бедрата има.

# 719
То си е много различно окосмяване, на бедрата са обикновено по-тънки и често по-светли косъмчета - като на ръцете, а не като на подбедриците.

Общи условия

Активация на акаунт