Лазерна епилация и електроепилация – 12

• 34 270
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
  • Melmak
Бременностите променят понякога хормоналната среда и после може да има пак косми. Също така ако не е имало поддържащи процедури.

Зависи и лазерът какъв е, за диоден може и 10 да трябват, с александритен по-малко.

# 226
А при някои хора, чисто и просто, косъмчетата никога не изчезват напълно, колкото и процедури лазерна да правят (при електроепилацията е различно, затова не я слагам в тази категория). Simple Smile

# 227
Аз имам 6 процедури на подмишници и или нямам косми или не ги виждам. Така че спирам засега и ще видя дали ще стане да мина на поддържащи само. На бикини имам 4 процедури и не забелязвам толкова добър ефект засега.

# 228
Ако не ме лъже паметта, тук някой се интересуваше от електроепилация в Пловдив. Wink Тези дни намерих цели две козметички, занимаващи се с това, и нещата изглеждат доста обнадеждаващо.

1. www.instagram.com/po___volosku - момичето май се казва Светлана и вероятно е украинка, което е добре, понеже там този сектор е много по-развит, отколкото в България;

2. Мария Чолакова - медицински козметик, работеща в "Домът на модата и красотата", ет. 5.

Моля, ако някоя дама реши да тества уменията им, да сподели в последствие тук, за да може и други да се възползват от тази информация. Simple Smile

Макар да съм от София, се случва от време на време да ходя в Пловдив, та и на мен ще ми е от полза.

# 229
Аз миналия октомври започнах интим и подмишници на следващата процедура включих и крака. До средата на юли имах по 6 процедури на интим и подмишници и 5 на крака. Спрях процедурите до този ноември, като през времето когато не съм била се налагаше от време на време да ползвам епилатор. Направих по още една процедура. На подмишници и крака нямам нищо за сега на интим са се появили някакви.

# 230
Нали знаете, че епилация и лазерна са несъвместими?
Или поне над месец трябва да е минало.

# 231
Ако въпроса е към мен естествено, че знам. Ползвам епилатор през времето, което не ходя.

# 232
Здравейте момичета!
Преди бях писала, когато започнах лазерната епилация на интим през април. През ноември минах 4тата си процедура и все ище са ми както в началото 10% останали косъмчета. В Легето ми казаха, че най-много още 1-2 процедури ще трябват и край. Няма нужда да ходя повече за интима. С последната започнах и половин крака от долу до коляното. Вече мина почти един месец и доста косми са изчезнали. Проблема ми е само единия крак, където имам доста голяма татуировка и ще има косми там, но въпреки това си заслужава. Много съм доволна от александритния лазер и безболезненото му за мен действие ( една, от малкото, които твърдят,че с него не боли😀).
За мен цените в Леге Артис си заслужават. Дори последно не знам каква промоция ли какво ми направиха, но заинтима и половин крака ми взеха 340, а трябваше 500.

# 233
  • Melmak
Колко процедури правите с александритен лазер на крака? Мисля, че минимумът беше 6 нали? Питам, защото май съм на 4 вече.
Мога ли да направя повече от 6?

Припомнете ми, моля това с антибиотиците. Май ще ми се наложи да пия антибиотик.

# 234
Припомнете ми, моля това с антибиотиците. Май ще ми се наложи да пия антибиотик.
Фотосензибилизиращи са тетрациклините (доксициклин, миноциклин и др.) и хинолините (левофлоксацин, моксифлоксацин, ципрофлоксацин). Сигурно има и други групи, но за тези зная със сигурност. Не трябва да се пият преди лазерна епилация, поне 10 дни преди това да се приключи курсът. След епилация трябва да се изчака по-малко, два-три дни е достатъчно.

# 235
  • Melmak
Много ти благодаря, точно това ми трябваше! ❤

Едит: бях пак на лазер. Това чудо как боли, направо едвам издържах, а по принцип съм куче. Не съм с нисък праг на болка. След процедурата се радвах, че е студено навън малко да ме охлади. Дано имат ефект тия процедури, че това пак не знам как ще си го причиня. Не вярвам да мина с 6, по-скоро с 8. Вече имам 4.

Онзи ден бях на зона корем в Г пойнт с диодния. Там нищо не се усеща. Леко боде ама толкова лекоооо!
Единствено ми направи впечатление, че служителката в Г пойнт не ползваше очила. Зачудих се защо. На тази зона съм на 2 процедури. Още след първата забелязах ефект, има намаляване на окосмяването. Разбира се, ще си направя пълен курс процедури.

Последна редакция: чт, 19 дек 2024, 21:27 от hechicera_

# 236
И при мен не ползват, но това е тяхно решение.
На мен ми дават.
Но съм ги питала, казват ми, че защото им пречело и не виждали добре зоните.

# 237
И аз ходя в G point. Дават ми очила, но момичето никога не слага.

# 238
Аз в  ГПойнт имам и една процедура ръце, и вече към месец нямам косми, тук там някой русоляв. Та няма да спазвам сроковете нито задължителния брой, защото по принцип на ръцете нямах и много... И май ще мина с по - малко процедури.

# 239
Аз в  ГПойнт имам и една процедура ръце, и вече към месец нямам косми, тук там някой русоляв. Та няма да спазвам сроковете нито задължителния брой, защото по принцип на ръцете нямах и много... И май ще мина с по - малко процедури.

Да, в зависимост от зоната и поникването, може да се прецени.
И на мен на всеки 35 дни ми е множко. А и не винаги мога да отида баш на 35 или 40 ден дори.
След нова година мисля последната на краката да направя, ще се минали повече от три месеца, но не ми е проблем.
За интим ще продължа още.
За седалището също не мисля да правя всичко. То ще си покаже.

Общи условия

Активация на акаунт