Лазерна епилация и електроепилация – 12

• 34 331
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
Елора, колко процедури си направила на мишниците?

# 331
10 мисля са вече.

# 332
Здравейте! Мисля да започна с лазерна епилация, четох добри отзови за Лазер център, ако някоя го е посещавала може ли да сподели?

# 333
пробвайте с Prime Lase, доста силен и особено подходящ за тънки косми

Последна редакция: нд, 19 яну 2025, 23:13 от Bubko

# 334
Здравейте, искам да попитам - тези от вас, които са си правили лазерна на интим - кога започна да се вижда резултат на срамните устни, тъй като аз съм на трета процедура и резултатът не е безкрайно задоволителен?
Срамните устни последни изчезват и първи се появяват. Така е с всички. Нека ви работят освен на “динамичен” и на “статичен”. Резултата е по-добър

# 335
Да, за някои хора лазерната е точно по-дългосрочна кола маска.

Аз, обаче, издържам по около 3-4 месеца без наличие на косъмчета. После, обаче, повечето си порастват, а това не ме устройва. Затова, може да се каже, че приключих с лазерната епилация. Към момента съм се ориентирала изцяло към електроепилацията.

Къде правиш процедурите? С какъв тип лазер?

Къде правиш електроепилация на цяла зона? Доволна ли си?

# 336
Благодаря Bubko, но не смятам да сменям студиото.

# 337
  • Melmak
Аз съм с prime lase на ръцете и ефектът не е опитмален.

Тук бях коментирала, че ще ходя на поддържаща процедура в друго студио - гпойнт. Мисля да отида на още 2-3 процедури, защото имам някакви останали косми и ме дразнят. Иначе след поддържащата виждам ефект.

# 338

Да, това за мен е единственият на 100% ефективен метод. Нямам косъмчета по лицето (дори мъхчета), в следствие на електроепилацията. По корема, също.
Но не ти препоръчвам да ходиш при български козметички - не стават просто. Масово не уцелват коренчетата, горят, остават белези после - не мисля, че има смисъл, при наличието на алтернативи.
Виж този мой пост (https://bg-mam.ma/p/1670461/49093428) и отиди при някоя от украинките. Сигурна съм, че се справят по-добре от нашенките.

# 339

Да, това за мен е единственият на 100% ефективен метод. Нямам косъмчета по лицето (дори мъхчета), в следствие на електроепилацията. По корема, също.
Но не ти препоръчвам да ходиш при български козметички - не стават просто. Масово не уцелват коренчетата, горят, остават белези после - не мисля, че има смисъл, при наличието на алтернативи.
Виж този мой пост (https://bg-mam.ma/p/1670461/49093428) и отиди при някоя от украинките. Сигурна съм, че се справят по-добре от нашенките.

Ще погледна, благодаря ти.
Точно за косми по лицето питам.
При мен е просто сага. Преродих се с лазерната. Подейства навсякъде другаде, но ни и на лицето. Даже обратното. Появиха се нови и по-тъмни и по-дълги. След лазерна. И след фото. И двете съм пробвала.

Впечатленията ми от нашите козметички са същите-оставят белези. Ходила съм на електро. Космите се махат, но остава лунен пейзаж след "козметичката". Направо не знам какво да правя.

# 340
При мен тези "депресии" (така се наричат вдлъбнатите белези) се заличиха напълно с времето от само себе си, т.е. без да правя естетични процедури, като аблативни лазери и т.н.
Мисля, все пак, че е много важно кожата да бъде поддържана в отлично състояние - силна хидратация, качествени кремчета, маски и др. Може някакви масажи, подпомагащи елакстичността.
Освен това, приемане на достатъчно протеини всеки ден - аз допълнително пия Протеин и Колаген на прах.

Успех!

# 341
При мен тези "депресии" (така се наричат вдлъбнатите белези) се заличиха напълно с времето от само себе си, т.е. без да правя естетични процедури, като аблативни лазери и т.н.
Мисля, все пак, че е много важно кожата да бъде поддържана в отлично състояние - силна хидратация, качествени кремчета, маски и др. Може някакви масажи, подпомагащи елакстичността.
Освен това, приемане на достатъчно протеини всеки ден - аз допълнително пия Протеин и Колаген на прах.

Успех!

Погледнах салоните с украинките, благодаря. Ще видим как са. Ти пробвала ли си ги лично? Къде си ходила, ако не е тайна. Може и на лично ако ти е по-удобно.

# 342
Добро утро!
А да ви попитам следното - все повече се натъквам на мнения на жени, че не им е трайна лазерната и след месеци започват пак да растат - какво имате предвид с това, смисъл предполагам със сигурност не със същата дебелина и размер и гъстота? И какъв е интервалът от време, за който растат пак дори и след последна процедура?

# 343
Като за начало можеш да прочетеш първия пост от темата, там има много полезна и изчерпателна информация. След това мини и през страниците, не са толкова много и там ще намериш още информация!

# 344
А аз въобще не разбрах какво се пита. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт