Лазерна епилация и електроепилация – 12

• 34 236
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте, момичета. 😊 Чудя се кое студио за лазерна епилация да посетя в София - Версус или Лазер Център в студентски град. Лазер Център ми е по-удобно като локация, но съм чела доста добри отзиви за Версус. Лазерът е александритен и в двете студиа. Къде бихте ми препоръчали да отида? Благодаря 😇

# 466
Най-после се наканих и вчера бях на първа процедура пълен интим в G point. Не усетих почти никакъв дискомфорт, на моменти леко затопляне и много леко боцкане, бих го сравнила с усещането на лазерна процедура на мишниците. Само малко по-силно ме заболя когато минаваше покрай срамните устни от едната страна, но беше моментно. Удивена съм, защото на интима много повече боли кола маската. Яд ме е, че не започнах по-рано, но по-добре късно, отколкото никога.
За мишниците - направих 6 процедури и момичето ми каза, че след седмата ще ми каже дали ще правим още или спираме.

# 467
  • Стара Загора
Здравейте, някой ако може да препоръча добро студио за Стара Загора? Чудя се къде да отида, гледах G point, но съм срещала негативни отзиви за тях .

# 468
Здравейте, някой ако може да препоръча добро студио за Стара Загора?

За Стара Загора - обезателно "Lege Artis". Съмнява ме там да има по-добро студио.

#BGMлоялнапрограма

# 469
И аз се наканих и днес отидох в gpoint за интим и подмишници. Беше доста бързо и безболезнено. Момичето ми каза, че евентуално като почнем да увеличаваме импулсите може да усетя дискомфорт или щипване, но сега нямаше нищо. Очаквах да е по-дълго като времетраене, но доста бързо мина всичко. Намаза ме, каза да не се къпя по 3-4 часа.

# 470
Колко време след първа процедура диоден лазер на интим и подмишници се прави втора процедура? Козметичката ме вика 30 дни след процедурата, но някъде четох, че няма смисъл да се ходи толкова рано,а поне 45 дни след първата процедура, защото в тези зони интим и подмишници фазата на растеж на космите е между 45 и 60 дни...

# 471
Ходя на подмишница през 60 дни.

# 472
  • Стара Загора
Здравейте, някой ако може да препоръча добро студио за Стара Загора? Чудя се къде да отида, гледах G point, но съм срещала негативни отзиви за тях .
Леге Артис - Жени.Изключително доволна.

# 473
На мен днес ми казаха на 40 дни за двете зони интим и подмишници.

# 474
На 45 дни ме викат за интим и подмишници, като след няколко процедури можело да се удължи интервалът на 60 дни.

# 475
И на мен вече ми се иска да започна някъде лазерна,две деца родих мисля,че ми е време,няма опасност да се върнат космите, не плануваме трето(така де нз дали има значение,предполагам...такива неща влияят,бр,хормони)
Че ми омръзна да минавам с ножчето.....
Постоянно си мисля,че съм пропуснала някъде все се оглеждам под лупа.

В Бургас къде ще ми препоръчате ....

П.с.Не кърмя.Може би месец и нещо в началото сега е на 10 м малката,мисля че вс е ок.

# 476
Днес отново бях в G point и си направих цели крака. Вече съм на по 1 процедура интим, мишници и крака. Казаха ми на 45 дни следващата за краката. Дано с времето и разреждането да успея да ги съчетая да са в един ден, че така ще се разкарвам през седмица.

# 477
  • София
Спокойно за крака можете да отидете на 60 дни и да комбинирате с другите зони.

# 478
Аз минах една процедура диоден лазер на цяло тяло. Както писах, в моето студио в чужбина препоръчват процедурите на 28 дни.

Изненадана съм каква болка имах под мишниците, там с кола маска почти не ме болеше. Позитивното след първата ми процедура е много забавен растеж.

Тарталета това с крема с фактор е след процедурата, нали?

# 479
Днес ми е 20ти ден след първа процедура на пълен интим. Космите обаче не опадаха напълно, а просто се забави растежа. Когато ги обръсна 3-4 дни макс. е гладко и после се усещат на пипане. Също така трудно избиват, седят под кожата и трудно се махат със самобръсначка. На подмишници е нещо подобно, само че там има и гладки зони, на едната мишница в момента няма косми, на другата има 4-5 косъма, които си растат с нормално темпо. Двете зони ги правих заедно.
Преди това имам една процедура на подмишници в друго студио и след нея на 15 ден опада всичко и поне 2 седмици нямах никакви косми.
Не ми се сменя пак студио, че ми е 3то място, а и е клиника уж с медицински лица, хубав лазер и т.н ама се чудя що не падат тия косми, а само се забавя растежа...? За интима жената каза, че като за първи път ще го правим на по-ниски параметри. Дали това е причината? Иначе ме боля доста и кожата беше раздразнена 2 дни след това.

Общи условия

Активация на акаунт