Хайде пак на почивка в Сандански - 6

• 6 634
  • 62
  •   1
Отговори
# 45
  • Русе
Тук сме били и сме доволни, в една кооперация са!
Apartments KiM Sandanski

# 46
Paci23, аз мислех за Перун и на снимките ми хареса,но като започнах да чета отзиви и се отказах....
Елит изглежда добре на снимки, дано и в действителност да е така
Друго да попитам - знаете ли от къде пазаруват в Гърция хората от Сандански и околностите ? Солун е на сто км....нещо по-близко....
В Гърция не е ли по скъп пазара? Иначе и ние искаме да се разходим там, може и до Солун да отскочим или най близките крайморски селища. Препоръки някакви?

# 47
Paci23, аз мислех за Перун и на снимките ми хареса,но като започнах да чета отзиви и се отказах....
Елит изглежда добре на снимки, дано и в действителност да е така
Друго да попитам - знаете ли от къде пазаруват в Гърция хората от Сандански и околностите ? Солун е на сто км....нещо по-близко....
В Гърция не е ли по скъп пазара? Иначе и ние искаме да се разходим там, може и до Солун да отскочим или най близките крайморски селища. Препоръки някакви?
От Сандански най-близкото населено място край море е Офринио на около 135км..
За пазаруване по-близо е Серес и Драма. Да, повеето стоки са по-скъпи, но има и изгодни цени. Зависи какво се търси, храни сме купували от Мазутис по-евтини и качествени от нашите, ако имате и тяхна клиентска карта, то отстъпките ще ви впечатлят.

# 48
Идеята не е пазаруване, а разходка до гръцки град, хапване и евентуално минаване и през магазин....до Солун ни е малко далеч, трудно намиране на паркиране се явява проблем...
В Серес как стои въпроса с паркирането?
Пролетно цвете, как можеш да се сдобиеш с картата за пазаруване?
И за да не е спам - Някоя пицаря в Сандански да споделите?

# 49
Идеята не е пазаруване, а разходка до гръцки град, хапване и евентуално минаване и през магазин....до Солун ни е малко далеч, трудно намиране на паркиране се явява проблем...
В Серес как стои въпроса с паркирането?
Пролетно цвете, как можеш да се сдобиеш с картата за пазаруване?
И за да не е спам - Някоя пицаря в Сандански да споделите?
В такъв случай Драма или Серес за разходка и хапване. Нямам лични впечатления за паркиране, но щом в Кавала в активен сезон се намира място, то и в тези градове ще се има.
В Сандански открихме едно италианско ресторантче, където хапнахме хубава паста и пица.
Порових малко сега, за да го открия. Адреса е  ул."Банска" 5 Ресторант "Густо Италиано"
Карта за Мазутис се взима от магазините им, но трябва мобилен гръцки номер на който се изпраща линк за активирането му.

Последна редакция: пт, 17 яну 2025, 10:31 от Пролетно цвете

# 50
А като стана дума за Гърция, посещавали ли сте Лутраки и минералните извори там?

# 51
  • София
В Мазутис обикновено ни маркират някаква тяхна карта и така се възползваме от отстъпките. Много по-вкусни портокали, мандарини и изобщо цитрусите от техните магазини препоръчвам.
В хотел Перун почивахме години наред, но не сме ходили от 2022г. Всичко с изключение на закуската, беше наред. Най-хубаво беше, когато имаха ресторант. Готвеха вкусно, обслужването беше на ниво, но отдавна го затвориха. Вдигнаха си цените, вероятно заради спа центъра, а ние  наблягаме на разходките, та последните две години си наемаме някое приятно апартаментче от Букинг.

# 52
  • София
Здравейте. Загледах бунгала Сън сити и се чудя дали стават за пролетната ваканция. Градския басейн под тях дали е чист? Друг е въпросът дали ще е топло, за да го ползваме..но като цяло за бунгалата се интересувам, може и за юни да отложа. На малкото дете му откриха астма и търся нещо в района. Била съм само в Санаториума с каката преди 10 години. Тогава градския басейн ставаше..и помня,че бунгалата са там. Благодаря предварително за отговора!

# 53
Басейна в момента е празен. Точно до бунгалата се прави основен ремонт на спортна зала.
Здравейте. Загледах бунгала Сън сити и се чудя дали стават за пролетната ваканция. Градския басейн под тях дали е чист? Друг е въпросът дали ще е топло, за да го ползваме..но като цяло за бунгалата се интересувам, може и за юни да отложа. На малкото дете му откриха астма и търся нещо в района. Била съм само в Санаториума с каката преди 10 години. Тогава градския басейн ставаше..и помня,че бунгалата са там. Благодаря предварително за отговора!

# 54
Здравейте,  през априлските ваканция ще бъдем с децата в Сандански. Къде можем да ползваме басейн срещу заплащане?
Благодаря предварително!

# 55
Аз имам слабост /по обективни причини/ към Интерхотел Сандански. Последно сме почивали там преди 5 г. Дори и тогава, хотелът си имаше минуси, не толкова фатални за една почивка. Мисля че напоследък съм чела по-отрицателни отзиви за сегашното състояние на хотела, но, ако някой има по-пресни впечатления от хотела, ще бъда благодарна за актуални мнения.

# 56
  • Някъде Там
Здравейте,  през априлските ваканция ще бъдем с децата в Сандански. Къде можем да ползваме басейн срещу заплащане?
Благодаря предварително!
Преди 10-ина години сме ползвали басейна на хотел Пирин - стига да не е натоварено с гости. Наемали сме си апартамент за месец и през седмицата беше празно там.
Това че ще сте през ваканцията най-вероятно ще е лудница там и няма да ви пуснат, но може да ги питата рано сутрин или късно вечер дали няма да ви пуснат.
До колкото знам вече работят и градските термални басейни които са обществени срещу заплащане разбира се.
Зависи какво търсите 😉

# 57
  • София
Моля, които са пътували от София до Сандански с автобус да споделят кога е последният такъв, който може да се хване в района или на автогара Овча купел.
За ден петък става дума.

По телефона е невъзможно да се свърже човек с автогарата.

# 58
Здравейте. Обмисляме почивка в Сандански началото на септември. С три деца сме и е желателно да има детски кът. Колебая се между тези 3 хотела - Медите спа, Интерхотел и Парк хотел Пирин. Кой бихте препоръчали?

# 59
Здравейте, някой отсядал ли е в Синтика- хотелската част?

Общи условия

Активация на акаунт