Съвет за по-младо момче

• 7 869
  • 149
  •   1
Отговори
# 135
Babri, а има жени, които по принцип не са семейни типове и не желаят деца. Тогава вече е Армагедонът... 😀

AIDA_N, може и така да е. Медии бият тревожно камбани, че са се пръкнали всякакви съмнителни типчета от рода на Андрю Тейт, които пълнят социалните мрежи със сексистко съдържание, а алгоритъмът надушва и го предлага на момчета на по 13-14 години. Пропаганда, която за съжаление "възпитава". Принципно грам нямаше да ми пука, ако не излизаха постоянно заглавия как някой е разстрелял 5 момичета, защото не му пускат. Зловещо е. Жените, които не понасят мъже, поне единствено си взимат, о, ужас, сладки котки... 😀

# 136
Babri, и аз не го разбирам това... Що се връзки търсели жените?! Що все да раждали от нам си кой?! Що все да готвят и перат чорапите на някой си?! Мииии не, брат, не търсят това жените.  Поне не и осъзнатите такива на 30+ дето някой си абсурд да се класира Joy то май това е проблемът... Rolling Eyes

# 137
Да, и на такива мачовци в кавички феминизма им виновен, защото жените се еманципираха и вместо да стоят вкъщи до печките, и да мълчат о, ужас, те работят, печелят и се издържат сами! Доста жени познавам, които печелят повече от много мъже, в това число и аз. И как мислите, дали ще позволя да доиде сульо-пульо да се мъчи да ме квалифицира или да ми казва какво да правя? Ами няма шанс! Така, че забавления, приятно прекарване, без ангажименти, не желая никой да ме товари с проблемите си, аз дете си имам, друго не ми трябва и това е. Животът е чудесен след 40, ако жената е здрава и хубава.

# 138
Е, Динчо, ти ги обезглави с едно изречение мераклиите тука Laughing

Темата трябва да се затваря сега.

# 139
По-добре късно отколкото никога...
А тя авторката и да е яхнала момченцето колега, ако е умна няма да дойде да се похвали, нито пък другаде Grinning

# 140
Разбирам ви, момичета, но на мен ще ми е много тъжно, ако всичките опции ги сведем до 'сама/с неангажираща връзка с единствена цел приятно прекарване' и 'заробена домакиня, която няма право на мнение и седи само в кухнята'. Simple Smile

Но ето на, ако срещаш само старомодни или дори комплексирани господа от темата, ти и с добро да тръгнеш, то пак ще се заинати. 😀
Време ни е вече да се отърсим от всички смазващи и съмнителни роли, в които искат да ни сложат. Simple Smile

# 141
Нивото си е ниво. Някои са си желани и на 40 и 50 и горница.
Други просто хейтят в бг-мама.

# 142
Аз пък отивам да си гушна моето момче, с което делим добро и лошо от миналия век и заедно се борим с живота и му се радваме. Лека нощ.

# 143
В този раздел сигурно поне 1/5 от темите са за голяма възрастова разлика и как да се процедира, има и жени тук в такива връзки, ама защо си мисля, че само когато мъжът е по-възрастен не било чак "тъжна" гледка. 50-годишен с 20-годишна сигурно е ок. 🥴

Ако не е така, след някой друг ден ще изникне и такава тема, очаквам отговори в нея дали е щастливо или тъжно. 😂

# 144
Защо винаги мислят, че една жена, ако не им се връзва на глупостите, е самотна вместо умна? 😂

Споко, вечният лаф е "по-добре сама, отколкото зле придружена". И за това има много теми във форума. Голямата загуба, че няма да имаш комплексар в живота ти да ти трови нервите. Чудо голямо.

# 145
  • София
Доста грознички са тия обиди, дето прехвърчат от единия към другия пол (и обратно).
Важното е, мили деца, не какво мисли Пижо, Пенда или лъвица от форума за теб, а как ти се чувстваш, интелект, хумор, оттам и възприятието на другите.
Имала 2 см паласки. За някои това е по-секси, не всички обичат да им ръмби.
Бил плешив. Че това е все едно да обвиниш някого, че е нисък или висок? Плитки, елементарно и повърхностно ми се струва, нооо форумът е представителна извадка за IQ-то у нас. А и вече е такава мода с това бръснене на коси и пускане на бради, че иди им хвани спатиите.
Имал/а бил/а корем. Вижте, има различен метаболизъм, от една страна, от друга, не всеки/всяка може да си позволи фитнес, пилатес, добавки, заешко и пилешко само от еко фермата на 150 км от вас.... Имам колежка над четиридесетте, какво ли не прави, за да качи килограми. Много слаба е, беше станала 39(!) кг. Та сега пое протеин по три пъти на ден да качи малко кг, без да тренира силово. Цял живот си е била слаба, по лекари ходи - метаболизъм, няма заболявания, а с извадена матка и беше на хормонална терапия, и пак. Но пък е великолепен събеседник, остър ум като бръснач, и надали на някого му хрумва да обсъжда остаряването й....
Наистина грозни мнения и най-вече повърхностни, от потребители, за които мислех, че имат повече сиво вещество. (За протокола - коса имам, паласки нямам).

# 146
Kalina Angelova според мен твърде много го мислиш. Никога не можеш да отгадаеш мислите на другия. Той може да има много мисли. Това по мой опит.

# 147
А на по-късна възраст, когато целта вече не е общи деца?

Оф имам чувството, че мъже търсят жени само за разплод...
По някое време идва моментът и за търсене на болногледачки. Също е хубаво да е здрава, яка, по-млада за целта. Grinning

Хахах, през мобилната версия не мога да цитирам следващото мнение, но Роки... ти като им кажеш, че си приключила с децата, те бягали? Добре... ще говоря за себе си. Аз навърших 45, нищо че казват, че изглеждам по-млада. Не си крия годините. При това положение според мен мисля, че най-вероятното предположение е, че вероятно вече не мога да имам деца и ако някой иска такива, по-скоро няма какво да търси мен или жена над 45 по принцип, защото желаем или не желаем, надали ще стане (има изключения, но те са изключения). Така че какви бебета се искат от жена над 45 г., че се и разочаровал как тъй не иска. Сякаш ако иска пък, ще стане, всичко е точно.

# 148
Слушах в колата едно предаване наскоро и мога да ви успокоя - все по-малко 30 годишни мъже , и изобщо мъже , искат деца. Същото се отнася за жените. Така че не ги пропускайте 30 годишните заради предразсъдъци Simple Smile

# 149
  • Sofia
Прекалено изкривихте темата.
Заключвам.

Общи условия

Активация на акаунт