Съвет за по-младо момче

• 7 872
  • 149
  •   1
Отговори
# 120
Somebody, виждаш това, за което имаш очи и до което имаш достъп. Едно от двете, а може би и двете, трябва да се калибрира, щом си недоволен.
Я, пак кажи за космите? Кой не ги маха в чужбина - мъжете, жените или всички?

# 121
  • Далечният изток

Тук си имаме наша мода... Джуки, обем на косата, нарисувани вежди и гадже с брада, но епилиран задник и крака.  Аз като пътуващ човек, не виждам някъде да си махат космите на краката в чужбина...
Както винаги в този форум царуват крайностите. Жените или ще са с джуки, силикон и екстеншъни, или дебели повлекани, с лоша кожа и коса. Абе пич, ти нормално изглеждащи жени не си ли виждал?! И що да не изглеждаме добре на 50? Ти ако си около 30, разбираемо за теб 50-годишните да ти се струват на преклонна възраст, ама чак пък така да обобщаваш ангро...

# 122
Скрит текст:
А, не обещавам Joy Всякакви мнения имаше и в двете теми, не знам какво си се хванал във всяка да ловиш двойни стандарти, и то все при жените. Което, иронично, също е двоен стадарт Wink
С,  без двойни стандарти. Едно и също е.
Логически погледнато.
Дали ще е мъж по-стар с 20 години или жена по-стара с 20 години.

Просто този форум е блокирал. И мъжете се ползват за боксови чували. Но то за това е създаден.

Тоест, да разбирам, че мъжете се чувствате дискриминирани тук Wink Форумът е създаден по съвсем други причини. В днешно време, разбира се, се обсъждат доста по-широки теми. И да, повечето потребители са жени, което вероятно прави средата по-трудна за мъжете. Но не мога отново да не отбележа иронията как мъжете реват за двойни стандарти, при все, че рядко показват съпричастност, когато жените се оплакват от същото Laughing

А колкото до боксовите круши... ами, то почти всеки автор става такава, независимо от пол. Вече в теми, които пряко засягат половете, не разбирам защо се очаква, жените да мълчат и да кимат с глава на откровени глупости, вместо да си отстояват своето... Не знам на това как му се вика. Всеки си защитава мнението според възможностите. Определено в темите има жени с мнения по целия спектър, които включително спорят по между си.

Иначе тц, не е едно и също. Щото нали се сещаш, че всеки гледа от страната на пола си. И когато за жените казусът е за дърт мъж, за мъжете е за млада жена, и обратното Wink

А на който не му е комфортно във форума... еми, мисля е ясно. Аз не ходя да вися в някой форум за коли или където там висят основно мъже и да се оплаквам, че не са ми осигурили подходяща за жени среда, къде всяко мнение да е съобразено с женската перспектива...

Да права си.
Затова, вече рядко пиша в този форум.

# 123

Тук си имаме наша мода... Джуки, обем на косата, нарисувани вежди и гадже с брада, но епилиран задник и крака.  Аз като пътуващ човек, не виждам някъде да си махат космите на краката в чужбина...
Както винаги в този форум царуват крайностите. Жените или ще са с джуки, силикон и екстеншъни, или дебели повлекани, с лоша кожа и коса. Абе пич, ти нормално изглеждащи жени не си ли виждал?! И що да не изглеждаме добре на 50? Ти ако си около 30, разбираемо за теб 50-годишните да ти се струват на преклонна възраст, ама чак пък така да обобщаваш ангро...
Не е изключено  да е комбинация от всичките тези неща. Simple Smile
Да, има много нормални жени, особено от по-старото поколение.
Не ми слагай думи в текста, никъде не се е споменавало, че жените на 50 на изглеждат добре, казах точно обратното, че всяка възраст е красива, стига да е с достойнство и човек да се поддържа. Защо излъга и къде видя това, "И що да не изглеждаме добре на 50? Ти ако си около 30, разбираемо за теб 50-годишните да ти се струват на преклонна възраст"?? Мисля, че ти имаш проблеми с възрастта си, приеми я и спри да се сравняваш с 30 годишни, те могат да са ти деца.

# 124
Тебе пък какво те бъркат 50-годишните? Как искат, така да се обличат. И да правят секс, с когото искат и могат. Теб 30-годишния това не те засяга по никакъв начин.

# 125
"Истинският мъж иска две неща: опасности и да играе. Затова, той иска жените – най-опасната играчка."- Фридрих Ницше

# 126
  • Далечният изток
Колко зле трябва да си, за да влизаш във форум за жени и майки, които не познаваш разбира се, но да ги обиждаш и да им нареждаш как да се държат?!
Иначе можеш да спиш спокойно. Нямам никакъв проблем. Чувствам се по-добре от всякога. Grinning

# 127
Пфф ни джуки имам, ни вежди, ни нищо.. още повече гадже с квото и да е Joy така че мога да си обсъждам който си искам и да си харесвам/не харесвам квото ми е кеф Sunglasses

# 128
  • Столичанин ама не в повече :D
Мъжете са привлечени от младостта, жените от стабилността, проста биология дължаща се на фертилността, така стоят нещата във реалността.

# 129
Ммммда, ама не съвсем.
Когато жените си осигуряват стабилността сами, започват да търсят мнооого други неща, по-съществени Wink

# 130
Мъжете, които са задоволени и щастливи няма да тръгнат да слагат етикети и да убеждават други жени колко са зле за годините си и как ги искат само за секс.
Май май момчетата с трол наклонности и за секс не ги искат. А това за един мъж е наистина проблем.

# 131
  • Далечният изток
А на по-късна възраст, когато целта вече не е общи деца?

Оф имам чувството, че мъже търсят жени само за разплод...

# 132
  • София
А на по-късна възраст, когато целта вече не е общи деца?

Оф имам чувството, че мъже търсят жени само за разплод...
Моите мисли напоследък.
Аз се изразявам по-фино - "фертилни".
Кажа ли, че аз съм приключила с децата, някои изчезват веднага. Което е чудесно, всъщност.

# 133
Аз съм в най-фертилната възраст, пък ми е много ценна е младостта (никога не съм се заглеждала по по-големи), а стабилността (предполагам, че се има предвид $$$, защото в редпил света такова нещо като душевност и личностни качества няма) искам да си я постигна сама, за да не пиша след 10 години теми във форума как не мога да се оправям сама.

Тия биологични обяснения винаги са ми били много смешни, сякаш човекът не е най-сложно устроеното същество на земята и човек с човек не си прилича. Не всички целим да робуваме на полови норми, пък нещастни и самотни не сме останали.

# 134
  • София
Гледам филм за Супер Уоман.
Открих своята супер сила - да трия всички хахави "мъже", които ме натоварват.

Общи условия

Активация на акаунт