Съвет за по-младо момче

• 7 872
  • 149
  •   1
Отговори
# 45
Сърбежи.
Не е работното място за начесването им.

# 46
А, не обещавам Joy Всякакви мнения имаше и в двете теми, не знам какво си се хванал във всяка да ловиш двойни стандарти, и то все при жените. Което, иронично, също е двоен стадарт Wink
С,  без двойни стандарти. Едно и също е.
Логически погледнато.
Дали ще е мъж по-стар с 20 години или жена по-стара с 20 години.

Просто този форум е блокирал. И мъжете се ползват за боксови чували. Но то за това е създаден.

# 47
С един приятел си коментирахме вчера колко променени са женското и мъжкото поведение последните години.
Жените масово са арогантни, настъпателни и като покажат по една сиса (или междукрачие) в чат или селфи на мъжа и вече смятат, че е техен до живот и трябва да е готов да си даде едва ли не живота за тях.
Масово жени си търсят секс,  същото време искат да си кесят при заспали мъже дето им поддържат гнездото, но просто са изморени или не искат да правят кекс с тях.
Ужасна тенденция.
Мъжете взеха да се дърпат и пазят. Не искат да са с всяка загоряла и правеща се на нещастна.
И да, това не е свободомислие от страна на жените, а тотална разпоретия и долнопробие. Но това е положението.
Сложила си профилни снимки и по корици из социалните мрежи на и с децата си! и в същото време праща на 54464 мъжа нейни голи снимки от детската стая.
Мазалация тотална.

# 48
Добре, че нямам проблеми с жените, работя и в живота ми повечето хора, с които общувам са само жени.

# 49
Работих десетилетия с мъже и  не съм имала проблем, по-леко се общува, отколкото само с жени.

# 50
Предпочитам определено мъже при професионални отношения.

# 51
  • София
Скрит текст:
А, не обещавам Joy Всякакви мнения имаше и в двете теми, не знам какво си се хванал във всяка да ловиш двойни стандарти, и то все при жените. Което, иронично, също е двоен стадарт Wink
С,  без двойни стандарти. Едно и също е.
Логически погледнато.
Дали ще е мъж по-стар с 20 години или жена по-стара с 20 години.

Просто този форум е блокирал. И мъжете се ползват за боксови чували. Но то за това е създаден.

Тоест, да разбирам, че мъжете се чувствате дискриминирани тук Wink Форумът е създаден по съвсем други причини. В днешно време, разбира се, се обсъждат доста по-широки теми. И да, повечето потребители са жени, което вероятно прави средата по-трудна за мъжете. Но не мога отново да не отбележа иронията как мъжете реват за двойни стандарти, при все, че рядко показват съпричастност, когато жените се оплакват от същото Laughing

А колкото до боксовите круши... ами, то почти всеки автор става такава, независимо от пол. Вече в теми, които пряко засягат половете, не разбирам защо се очаква, жените да мълчат и да кимат с глава на откровени глупости, вместо да си отстояват своето... Не знам на това как му се вика. Всеки си защитава мнението според възможностите. Определено в темите има жени с мнения по целия спектър, които включително спорят по между си.

Иначе тц, не е едно и също. Щото нали се сещаш, че всеки гледа от страната на пола си. И когато за жените казусът е за дърт мъж, за мъжете е за млада жена, и обратното Wink

А на който не му е комфортно във форума... еми, мисля е ясно. Аз не ходя да вися в някой форум за коли или където там висят основно мъже и да се оплаквам, че не са ми осигурили подходяща за жени среда, къде всяко мнение да е съобразено с женската перспектива...

# 52
Ох, младите мъже ви ползват защото сте доста по-лесни, нищо друго....Каква е тази мода всички лели да ходят по млади момчета...
И понеже някой ще кажат,че е същото и за мъжете, ами не, не е . Жените остаряват доста по-рано, това е истината. Мъже на 40 изглеждат перфектно, докато жени...хм, доста по-рядко.

# 53
На 40 години един мъж ще изглежда добре, само ако поддържа добра физическа форма, не виждате ли как изглеждат повечето мъже в България след 30 години?
Не защитавам жените, но трябва да се признае, че след раждането е трудно да се върне във форма тя трябва да положи много повече труд от един мъж. А трябва  да отгледа това дете и да работи и куп други задачи, и в крайна сметка по-трудно тя ще отдели време за себе си.

# 54
Аз виждам много повече жени над 40, които изглеждат перфектно, отколкото мъже. Жените полагат повече грижи за себе си, за здравето си, за формата си, за зъбите си, докато мъжете са склонни да се неглижират, което неминуемо се отазява на външния им вид. Красив мъж над 40, дори над 35 е много рядко срещано явление. Повечето по мои наблюдения са плешиви, с големи кореми, лоши зъби, масово с грозни татуировки, неприятна картина.

# 55
В момента съм на море. Виждам масово добре изглеждащи жени и мъже с шкембета и косми. Единствено добре изглеждат мъжете до към 30-35, после разплутост и косми... Бляк. А жени, забелязвам, се поддържат. Виждам и майки с по две деца, изглеждащи супер по бански. Адмирации за тях.

# 56
Барби, ама ти живееш в Канада, нали.
Пък и е много важно какви са ти социалните контакти.
Едно е, ако работиш и се движиш в центъра на София, например, е пълно с добре изглеждащи, или поне такива, които се стараят да изглеждат добре хора. И мъже, и жени, на всякаква възраст. Друго е, ако живееш в провинцията, и основно придобиваш впечатления от местните, които, по традиция, болшинството още след 35 са спрели да се поддържат. Щото други неща са по важни в тяхната среда. Те вече имат семейство, деца, работа, тоест всичко, което се очаква от тях, според семейните стандарти, вече почти са го постигнали. Остава само да работят за децата, да помагат на възрастните, и те на гях, и да си гледат живота, тоест, хапване, пийване, кафета - мафета, клюки.. Тоест, предполагам, че и там не е по различно, едни хора имат имат амбиции, и се борят цял живот и с околната среда, и със себе си, за да да ги постигнат, а има и други, без особени претенции, които гледат на тях да им е комфортно, поне за момента, без да се тревожят имат ли зъби, или нямат, и колко точно са с тегло над нормата, стига да не се чувстват зле, за момента. Има и разбира се, много хора, по средата.
Та мисълта ми беше, че такива статистики се правят на база представителна извадка от населението, не на лични впечатления.

Последна редакция: чт, 11 юли 2024, 20:30 от Прекрасная Василиса

# 57
Да, в Канада живея, в България идвам като турист, за 17 години съм си дошла два пъти и не съм ходила по забутани села и паланки. Впечатленията ми са точно както Мая го описа. Разплути плешиви батки с косми и татуировки и доста по-добре изглеждащи жени до тях. Хубави са само много младите момчета, да речем в ранните им 20 години.

Аз съм далеч от мисълта да съдя хората заради това, че им липсват зъби, но за мен липсата на зъби и наличието на шкембе е признак на запуснатост и ниска здравна култура, които са несъвместими с красотата и здравето. И понеже един господин по-горе квалифицира жените над 40 като зле изглеждащи лели, исках да кажа, че моите впечатления са тотално противиположни на неговите.

# 58
  • Далечният изток
Така е.
Аз на почти 50 изглеждам милион пъти по-добре отколкото на 20 като бях...

# 59
Авторке, ако беше друга ситуацията, първа щях да кажа Ми хубаво де, хвани го момчето като сте мераклии, разкършете се едно хубаво, пък кой откъде е. Друг е въпросът че както го водиш с едно цяло поколение откъм опит... я ти хареса, я не Grinning
Обаче на работа... не ви трябва. И на двамата. От това нещо да излезе връзка "как си требе" шансът е някакви милимунди, ако изобщо го има. Всичко останало до 100% го брой за много неловки ситуации, да не го кажа по-грубо, които ще пречат минимум на единия от вас на работа, а вероятно и на двамата.

Изключително рядко се случва при такава разлика да са двама на поне що-годе един акъл, та смисъл много няма да си губят времето един на друг. Отпуснал се е и се държи закачливо понеже явно усеща от теб сигнали за някакъв интерес, при положение че вече е проявен такъв преди това. Или разчита на това че вече си го харесала преди, не те знам как точно си подходила когато не си допуснала нещата съвсем на голо да се развият.
По принцип няма лошо в тия закачки дори в офиса, докато са само на ниво флирт и ви е ясно и на двамата че не водят до нищо повече от шеги. Ако единият търси повече от това, по-добре ги прекратете, за доброто и на двама ви. И е по-вероятно на теб да се падне честта да трябва го наложиш това.

Общи условия

Активация на акаунт