Съвет за по-младо момче

• 7 864
  • 149
  •   1
Отговори
# 30
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Ronald Колегата ми е на 49, заглежда се по 30 годишни жени, наборките му били "бабички". Не е педофил, на мен ми е леко гнусно да оглежда похотливо  млади жени, той проблем не вижда. Само страда, че няма пари за тях.

# 31
И на мен наборите ми изглеждат дърти, понеже съм млада.
 Окото да оплакнеш в нещо красиво е ок, другото не.

# 32
Ronald Колегата ми е на 49, заглежда се по 30 годишни жени, наборките му били "бабички". Не е педофил, на мен ми е леко гнусно да оглежда похотливо  млади жени, той проблем не вижда. Само страда, че няма пари за тях.
Тоя пък, за Леонардо ди Каприо се е помислил явно Joy

# 33
  • София
Да, интересно, ако имаше пари, дали щеше да действа? Щото, според у пари да имаше, нямаше да му се отвори парашута (с нормални жени), притая разлика.

# 34
А, има влакове, има и пътници Grinning А и каквото и да си говорим, такава разлика в полза на мъжа минава за много по-социално приемлива отколкото обратното.
С приятелка често се шегуваме че ми налитат сравнително млади мъже, щото те момите на тяхната възраст повечето или за никакъв не стават, или са се ориентирали към по-възрастни и предимно по-заможни господа Grinning Не е на 100% шега де, има си го и това.

# 35
Имаше преди 2-3 дена обратната ситуация. За мъжа казаха че бил гнусен.
Та така гнусна работа.

# 36
Ох, ами да ти кажа, или си изживей на емоцията и се подготви, че няма да продължи десетилетия, или бягай от тези отношения. Зависи от нагласата и какво търсиш в една връзка.
Има оцелели връзки с подобна голяма разлика, но шансовете са минимални. Но в крайна сметка, трябва ли ти мегадълга връзка с точно този човек?

Зависи от това дали си разведена с деца, омъжена с деца, сама без деца, но надяваща се на семейство и тн...

# 37
Младо момче с детски акъл, липса на житейски опит, с какво може да впечатли 40-годишна жена? Никога не съм разбирала, но приемам хорските предпочитания, както приемам и това, че някои си харесват и собствения пол. Като я влече, да ляга с него. 21 век е.

# 38
  • София
Та така гнусна работа.

Ти в другата тема написа ли, че е гнусна работа?

# 39
Та така гнусна работа.

Не но трябва да сме равни. Еманципация или двойни стандарти?
Ако едното е гнус, другото защо да не е?

# 40
Изяж си порцията агнешко и се връщай към обичайното меню.А към natka някои мъже предпочитаме стара S класа вместо нова Дачия:smirk:

Последна редакция: пн, 08 юли 2024, 16:06 от Piston

# 41
  • София
Та така гнусна работа.

Ами щом и двете са гнусни, ти защо не го написа в другата тема, а в тази го пишеш? Къде е равенството?

# 42
Та така гнусна работа.

Ами щом и двете са гнусни, ти защо не го написа в другата тема, а в тази го пишеш? Къде е равенството?
Защото в другата тема се написа. Не видях  някой да го спомена. И много жлъч по адреса на мъжа. От педофил до долен мръсник и гнусар. Няма тук Тракия мнения. Та балансирам.
Моля да не ми отхапваш главата!!!! Лъвице

# 43
  • София
А, не обещавам Joy Всякакви мнения имаше и в двете теми, не знам какво си се хванал във всяка да ловиш двойни стандарти, и то все при жените. Което, иронично, също е двоен стадарт Wink

# 44
Щом пишеш в женски форум, трябва да си готов и да ти отхапят главата, и да ти оскубят опашката, и да ти накълват гребена. Така е тук, нас питаш ли ни Joy
Много жени също предпочитат стара S класа пред млад малко употребяван таралясник, радвам се че някой го каза така директно.

Общи условия

Активация на акаунт