Сушилнята - всякакви въпроси и отговори - тема 26

• 33 445
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Бъркаш, първо гаранцията ще си тече напразно, второ за година можеш да спестиш нещичко и малко да вдигнеш сумите и да вземеш нещо малко по-хубаво евентуално 🤷‍♀️
Това бих го направила само ако много искам конкретен модел, които в момента да е на много хубава промоция.

Последна редакция: вт, 05 ное 2024, 22:56 от Angel_Dust

# 451
Здравейте, заложил съм си бюджет около 1500лв за пералня и сушилня. Дайте предложения. Май съм се спрял на уърпул пералня 600, сушилня 900. Имат 2+4г гаранция. Ще ми трябват за догодина август, когато ще се местя. Обмислям да се възползвам от черен петък и да ги складирам някъде. Дали бъркам?

Специално със сушилнята бъркаш много. Пералнята ще е еднодневка.

https://www.whirlpoolcorp.com/whirlpool-corporation-completes-ma … emea-transaction/
"Whirlpool Corporation today announced the completion of its transaction with Arçelik A.Ş (“Arcelik”). This marks a significant step in Whirlpool’s portfolio transformation and is expected to provide considerable opportunities to maximize value.

The transaction creates a new European appliance company by combining Whirlpool Corporation’s European major domestic appliance business with Arcelik’s major domestic appliance, consumer electronics, air conditioning, and small domestic appliance businesses. Whirlpool Corporation now owns 25 percent of this new entity, called Beko Europe B.V., and Arcelik owns 75 percent¹. Whirlpool Corporation is retaining ownership of InSinkErator and its EMEA KitchenAid small and major domestic appliance business. Separately, Whirlpool also completed its previously announced sale of Whirlpool’s Middle East and Africa business to Arçelik A.Ş. "/

Whirlpool Corporation днес обяви завършването на сделката си с Arçelik A.Ş („Arcelik“). Това бележи значителна стъпка в трансформацията на портфолиото на Whirlpool и се очаква да предостави значителни възможности за максимизиране на стойността.
Сделката създава нова европейска компания за електроуреди чрез комбиниране на европейския бизнес с големи домакински уреди на Whirlpool Corporation с основните бизнеси на Arcelik за домакински уреди, потребителска електроника, климатици и малки домакински уреди. Whirlpool Corporation сега притежава 25 процента от това ново дружество, наречено Beko Europe B.V., а Arcelik притежава 75 процента¹. Whirlpool Corporation запазва собствеността върху InSinkErator и своя бизнес за малки и големи домакински уреди за EMEA KitchenAid. Отделно, Whirlpool също завърши обявената по-рано продажба на бизнеса на Whirlpool в Близкия изток и Африка на Arçelik A.Ş."

# 452
  • София
Оххх😒

# 453
По принцип имам възможност и за по-скъпи уреди, но съм си сложил бюджет. Жилището ще се ползва около 3-4г и след това наем или продажба. Та не желая да влагам във скъпи уреди. По-скоро нещо среден клас. Към момента имаме уърпул от 2022, която жена ми експлоатира брутално, всеки ден се пере. Примамих се и от 2+4г гаранция. Към какво да се насоча?

# 454

Здравейте! Може ли мнение дали си заслужава?

# 455

Здравейте! Може ли мнение дали си заслужава?

Не поне на 10-12 години е.

# 456
  • Велики Преслав
Това е нагревателна сушилня. Поне няма какво да и се счупи, но е неоправдано да се дават пари за такава техника. Най-добре ново и нещо термопомпено.

# 457
Не казвате колко струва, та въпросът за заслужаването отпада.
И без пари да ми я дават, не я искам. Това е старо, че дори да е стояло без да работи, не е ясно в какво състояние е, как е "лангъркано" по пътя и колко пъти, и какви ядове ще ми отвори.
Не давам нито лев за нея Simple Smile

# 458
Здравейте, отдавна планувам да си купя сушилня (до сега не съм ползвала такъв уред).Искам да се възползвам от "черния петък"и да си поръчам .Прочетох Вашите мнения и коментари и се спрях на АЕГ,но се колебая между два модела ,като разликата в цената е минимална и освен ,че едната е 9кг,а другата 8кг друга разлика не виждам.Моля да ме насочите към кой модел да се ориентирам ?
 AEG TR938H4CE или AEG TR939I4CE
Благодаря предварително, много сте полезни споделяйки личен опит!

# 459
Здравейте!Следя с голям интерес тази тема, както и темите за пералня и съдомиялна. Възхищавам се на компетентните съвети който чета тук,както на мнения чрез който продължавам да научавам нови неща.Ще помоля за съвет защото доста се обърках и съм в затруднение.В момента търся да закупя сушилня .Спрях се на AEG 9 серия-9кг. ,но не мога да избера модел.Моля за съвет ,без значение цената важно за мен е, да е е добър модел.Благодаря предварително на всички който могат да помогнат в изборът ми.

# 460
  • Бургас
Здравейте Simple Smile

Може ли мнение за тази сушилня https://www.tehnomix.bg/sushilnya-bosch-wtwh762by ?

Струва ми се добър вариант, но ако не е- мога да увелича бюджета Simple Smile

# 461
Маминка 999, аз бих взела с по-големия обем сушилня, винаги има защо. Освен ако други разлики не са ти важни.
Ленкова, сравни моделите (има такава опция в сайтовете на Техномикс и Вето), които си избрала и виж по функции какво на теб ти е нужно. Най-добре чети упътванията, че в сайтовете информацията не винаги е точна или пълна.

# 462
Здравейте, закупихме тази сушилня Miele TSF 763 WP EcoSpeed&8kg и бих искала да изсуша пухени якета. Можете ли да ме насочите коя програма да използвам понеже не виждам такава за пух или възглавници или одеала. Благодаря предварително. Ето това са програмите

# 463
Е, хайде сега! 😉. В инструкцията Ви е дадено:proofing= Imprägnieren.
Може да ползвате и сушене на 40/имате го/Това последното за "недоносчетата" на текстилната и други производители на облекло./ни се пере, ни суши, ни глади! Леле! Сменявайте марката. Не става за нищо. /
Възглавниците по 1 брой и на първата спомената. Стандартни и малки.

Успех. Добър избор. Със здраве и безаварийно да се ползва!

# 464
Е, хайде сега! 😉. В инструкцията Ви е дадено:proofing= Imprägnieren.
Може да ползвате и сушене на 40/имате го/Това последното за "недоносчетата" на текстилната и други производители на облекло./ни се пере, ни суши, ни глади! Леле! Сменявайте марката. Не става за нищо. /
Възглавниците по 1 брой и на първата спомената. Стандартни и малки.

Успех. Добър избор. Със здраве и безаварийно да се ползва!

Програмата за импрегниране четох че трябва да се използва само ако съм прала на такава програма.

Общи условия

Активация на акаунт