Сушилнята - всякакви въпроси и отговори - тема 26

• 33 490
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
https://www.technopolis.bg/bg/Sushilni/Sushilnya-AEG-TR818A4E/p/651314
https://www.technopolis.bg/bg/Sushilni/Sushilnya-BOSCH-WQG14590BY/p/684024
Може ли мнения,колебая се между двете сушилни,искам модел който не свива дрехите.

# 586
  • Велики Преслав
АЕГ-то по-добре, заради енергийната ефективност.

Обаче-този Бош за чужди страни (Германия) е с инверторен мотор, а в Полша е с обикновен асинхронен. Не е невиждано, един и същ модел да има конструктивни разлики за различните пазари, нито пък това е фактор за доброто сушене, но малко или много е фактор за шума. Малко или много обикновения двигател има повече брум от инверторния, макар ЧЕ аз имам конвенционален сименс, който е по-тих от някои инверторни машини на други марки.

# 587
Някой по-назад беше коментирал за капацитета на сушилните. Абсолютно еднакъв е за 8 и 9 кг, както при AEG, Bosch и Miele. Еднакви барабани.

# 588
Редактирам се, разбрах за какво е. Свързва се с пералня😊
Моля за информация!
Купих днес сушилня на Haier, но не разбирам един маркуч дали и къде се слага, нито за какво е. Прилагам снимка, Трябва ли да се монтира някъде ?

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 13:27 от Elea Lea

# 589
  • Велики Преслав
Това е маркуч е за да удължава този който е до казанчето, за да се свърже за канал. Кой модел е? Да си я ползвате със здраве.

# 590
Тъкмо я пуснах да пробвам.
Модела е  Haier HD90- A3979S , 9 кг, А+++
Благодаря, дано да излезе читав модел.

# 591
  • Пловдив
https://zora.bg/product/wqg24100by?utm_source=ag_search.  Някой с мнение за тази сушилня  Бош?

# 592
Здравейте!
 У дома вече сме петима - с две малки деца и малко бебе сме , и се налага да купим сушилня, защото трудно съхне многото пране през зимата. Планираме да сложим сушилнята на терасата , която е голяма и  затворена,защото нямаме място у дома.Гледах, гледах, но вече се обърках каква марка и  модел да купим. Със сигурност е добре да е 8-9 кг. Друга опция,която ми се иска да има,  е според теглото максимално ефективно да суши, може да слагам и по  по-малко пране. Да не мачка много дрехите би било плюс. Мъжът ми ходил в някакъв магазин и му препоръчали марка Тесла, за която не намирам никакви мнения ... , както и whirlpool professional awz9hps..  ,като цените им са горе долу като на хубав Бош или АЕГ -1500-1600 лв. Може ли мнения ако сте попадали /използвали/чували ? За съжаление явно докато проучвам някои намалени модели на черен петък вече са изчерпани. За бюджет си мислех,че до към 1200 лв. е добре, макар че като гледам се наложи да е повече. Лятото сигурно няма да се използва почти.

# 593
Бих взела модел на АЕГ, не на Уърпул. И не съжалявай, че някои се изчерпват, вероятно са тези, които по друго време не би купила. Аз точно на черен петък се въздържам да купувам техника, още повече, ако е много намалена - все има защо. Назад в темата има доста обсъждани и препоръчвани модели и на АЕГ, и на Бош. Поразгледай ги, прочети и упътванията на няколко избрани модела, за да се ориентираш във функциите и програмите и ще избереш тази, която най-много съответства на нуждите ти.

# 594
  • Велики Преслав
Теслата, се произвежда от ТСЛ. Това е страхотна сушилна когато обаче НЕ Е ПРОИЗВЕДЕНА ЗА НАШИЯ ПАЗАР.
Както е писала Кубратова, насочете се към АЕГ.

# 595
Здравейте. Първо искам да благодаря на всички които ми помогнаха със съвети за моя избор на сушилня, и за всички мнения които изчетох в темата.Закупих АЕG този модел ,на него се спрях и определено бях много объркана ,но се надявам да не съм сгрешила в избора. Моля ви изкажете мнение https://www.technopolis.bg/bg/Sushilni/Sushilnya-AEG-TR959M6SE/p/651351

Последна редакция: нд, 17 ное 2024, 21:49 от Lenkova

# 596
Здравейте!
 У дома вече сме петима - с две малки деца и малко бебе сме , и се налага да купим сушилня, защото трудно съхне многото пране през зимата. Планираме да сложим сушилнята на терасата , която е голяма и  затворена,защото нямаме място у дома.Гледах, гледах, но вече се обърках каква марка и  модел да купим. Със сигурност е добре да е 8-9 кг. Друга опция,която ми се иска да има,  е според теглото максимално ефективно да суши, може да слагам и по  по-малко пране. Да не мачка много дрехите би било плюс. Мъжът ми ходил в някакъв магазин и му препоръчали марка Тесла, за която не намирам никакви мнения ... , както и whirlpool professional awz9hps..  ,като цените им са горе долу като на хубав Бош или АЕГ -1500-1600 лв. Може ли мнения ако сте попадали /използвали/чували ? За съжаление явно докато проучвам някои намалени модели на черен петък вече са изчерпани. За бюджет си мислех,че до към 1200 лв. е добре, макар че като гледам се наложи да е повече. Лятото сигурно няма да се използва почти.
Тук бях посъветвана да поръчам тази АЕГ. В момента е на много добра цена, аз чакам моята до няколко дни. https://techmart.bg/%D0%A1%D1%83%D1%88%D0%B8%D0%BB%D0%BD%D1%8F%20AEG%20TR838P4E

# 597
Здравейте. Първо искам да благодаря на всички които ми помогнаха със съвети за моя избор на сушилня, и за всички мнения които изчетох в темата.Закупих АЕG този модел ,на него се спрях и определено бях много объркана ,но се надявам да не съм сгрешила в избора. Моля ви изкажете мнение https://www.technopolis.bg/bg/Sushilni/Sushilnya-AEG-TR959M6SE/p/651351
Честита! Купили сте си висок клас сушилня.
Защо са Ви мнения при положение, че вече  е купена.....

# 598
Здравейте, ще помоля за препоръка! Четох последните 2 теми, но сякаш не мога да се спра на конкретен модел. За първи път ще купувам сушилня и търся такава, която не мачка много дрехите, приятели около мен се хвалят как едва ли не ги вадят изгладени от сушилнята, а аз в момента с моята 2в1 ги вадя като сдъвкани и изплюти... Ще бъде позиционирана във външно помещение тип лятна кухня и няма да има връзка към канализация. Благодаря предварително ако някой ми похвали модел сушилня, който не мачка дрехите!

# 599
Ако наистина сте изчела двете теми, няма начин да няма начин да не сте прочела безбройните обяснения за мачкането на дрехите Simple Smile   Дори съвсем наскоро стана дума.
2в1 няма много общо със самостоятелна сушилня.
На последните страници има много препоръки. Изберете си.

Общи условия

Активация на акаунт