Истина и брутална откритост или лицеприятна, но лъжовна престореност?

• 13 077
  • 592
  •   1
Отговори
# 165
  • сф
Mandy Bo, вероятно е както с всичко - въпрос на мотивация и приоритети. мен нищо не може да ме накара в момента да ходя по маникюристи и фризьори, нямам телевизор въобще.
от работата не мога да отсъствам, но пък имам доста дни отпуск. нещата се случват за сметка на съня ми понякога.

savii_, за дразненето от термините и етикетите ви разбирам донякъде. правих едно публично събитие, на което говорих по темата и свят ми се зави докато си подготвях материалите именно от наличието на безброй разновидности. то е малко като с различните видове полове и сексуални ориентации - безкрайно много видове и "аромати" и невинаги облечена в истински смисъл терминология.
Fever Ray, разбирам че от ваша гледна точка този тип отношения са лишени от достойнство и себеуважение, обаче дефакто съвпадат с ценностната система на мен и останалите замесени, така че реално такъв конфликт нямам.

Steana, не ми е хрумвало да гледам това. чувала съм че го има де.

# 166
...
има известна доза гордост, но тя не е свързана с това че си нещо повече от някой друг, а с това че си искал нещо, което ти се е струвало невъзможно, обаче си се старал, работил си и си го постигнал...
Всеки си има приоритети. Както ти си постигнала твоите, така и ние нашите. И?

# 167
  • София
Имам само един въпрос:
Наистина ли връзка от този тип ти е била целта?

# 168
Естествено, че може и те привличат много хора в живота ти. Ама отдаваш ли се на първичния инстинкт или мислиш с нещото между ушите... Е там е разликата между простотия и осъзнатост. Пък аз с прости хора не се занимавам. Таааа, да, сигурно не може да ми се случи на мен.

# 169
Mandy Bo, вероятно е както с всичко - въпрос на мотивация и приоритети. мен нищо не може да ме накара в момента да ходя по маникюристи и фризьори, нямам телевизор въобще.
от работата не мога да отсъствам, но пък имам доста дни отпуск. нещата се случват за сметка на съня ми понякога.

Аз, доколкото разбирам, ти в момента нямаш реален любовник. Откакто се е изнесъл в друга държава, вие не сте се виждали. Съдейки по хронологията, реалните срещи с любовника не са ли били по времето, когато си била разделена с мъжа ти? Сега с мъжа ти ли живееш, или с друг? Оставам с впечатлението, че твоят полиаморен любовник е виртуален, обаче любовницата на партньора ти е реална, и те се виждат?

# 170
  • София
Ахаа, така става съвсем поли-прецакана.
Поли поли дето казват съседите.

# 171
  • сф

Аз, доколкото разбирам, ти в момента нямаш реален любовник. Откакто се е изнесъл в друга държава, вие не сте се виждали. Съдейки по хронологията, реалните срещи с любовника не са ли били по времето, когато си била разделена с мъжа ти? Сега с мъжа ти ли живееш, или с друг? Оставам с впечатлението, че твоят полиаморен любовник е виртуален, обаче любовницата на партньора ти е реална, и те се виждат?

не, това няма общо с реалността. живея с партньора си, имам още един партньор, с който съм във връзка от разстояние. характерно за връзката от разстояние е, че логистиката е малко по-трудна и вижданията са малко по-на рядко.

12 страници алабализми вместо прост и ясен въпрос - в колко семейства освен комбинацията курва или курвар се срещат и двата случая? Защо? А ако не ви харесват определенията, не бъдете такива! Не ги подменяне с измислени.

обиждате себе си, не мен. аз се усмихвам на тъпотиите.

# 172
Тоест, ти подготвяш презентации и водиш курсове по тая поли аморфност, така ли.

Трябваше от началото да кажеш, че е някакъв бизнес.

# 173
относно "онлайн партньора" поясних, че в момента връзката е от разстояние, но невинаги е била такава и няма да остане такава завинаги.

Имаше и още. Ти се изразяваш доста неясно, но комбинирано от всичко казано изобщо ходила ли си поне 1 път да се видиш с онлайн партньора в неговата държава или той да е идвал тук?

# 174
  • сф
идвал е 4 пъти, откакто се е преместил. аз имам планирано пътуване към него съвсем скоро.

дано тази точна и ясна информация да е помогнала.

Тоест, ти подготвяш презентации и водиш курсове по тая поли аморфност, така ли.

Трябваше от началото да кажеш, че е някакъв бизнес.

не е бизнес, а труд в полза на обществото Innocent

# 175
Мъжът ти има ли си гадже, ти познаваш ли я?
Той пие ли си бирата с твоят любовник?

Криндж Joy

# 176
  • сф
партньорът ми има приятелка, обаче не я познавам.
иначе моите партньори се познават.

# 177
Ще се чувстваш ли предадена, ако "партньорът" ти реши да се раздели с теб, и създаде ново семейство с въпросната приятелка, или друга жена?

# 178
FoMO, Fear of missing out. Да не се прецакаш нещо.
П.п. гласувах, че на мен не може да се случи. Анкетата е некоректна и предполага, че всеки кръшка. А това не е така.

# 179
Много извисено ми се струва да съм чест пациент в лабораториите за Васерман, HIV и после да си показвам резултата пред камерата на телефона. И за всичко това изнасяте лекции в полза на обществото?!

Общи условия

Активация на акаунт