Истина и брутална откритост или лицеприятна, но лъжовна престореност?

• 12 998
  • 592
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Поли явно е сметнала, че това е нещо имагинерно, че винаги има нещо скрито, измамно, лъжовно, престорено. Ми не е така.
По-скоро е била предадена веднъж и сега е готова на компромиси.

Нарци, статистиката би била коректна при равен прой поли и равен брой моно двойки, но точно от опит в областта твърдя, че броят на двата вида двойки не е равен.

# 481
Четвъртък, 15,40 сумати народ в темата. Айде аз съм пенсионерка, с възрастно поколение и мога да си губя времето с кеф. Ама авторката, уж шефка на колектив, работеща жена, странно е да има цял ден за безмислени писания.

# 482
  • сф
Скрит текст:
Поли явно е сметнала, че това е нещо имагинерно, че винаги има нещо скрито, измамно, лъжовно, престорено. Ми не е така.

Скрит текст:
Нарци, статистиката би била коректна при равен прой поли и равен брой моно двойки, но точно от опит в областта твърдя, че броят на двата вида двойки не е равен.

по-скоро.. съчинения по картинка. била съм предавана, да. както и почти всеки човек. решението за ЕНМ съм го взела в момент, в който съм била сама, без какъвто и да било партньор.
Steana, взела съм си отпуска специално за да ограмотявам масите Trollface

# 483
Как се взима решение, че можеш да си влюбена в повече от един човек, когато си сама?

# 484
Масите не искаме да ни ограмотяваш. Спасявай себе си.

# 485
  • сф
като открито признаеш пред себе си, че може и да си била моногамна в целия си живот и никога да не си изневерявала, но ако си напълно откровена, не можеш да отречеш, че си имала привличане към други хора, докато си била във връзка.

Dincho, чувствайте се свободна да не се ограмотявате.

# 486
Не съм съгласна, че са несравними. ЕНМ е нишова социална проява - аз лично считам, че се очаква да си къткаш партньора, защото трудно ще намериш друг такъв. В този смисъл 55% неуспех е твърде висок и не може такава нишова проява да се представя за по-добър или по-приемлив вариант.

# 487
  • сф
алтернатива. не по-добър или по-приемлив вариант. не бих си позволила да степенувам кое е по-добро, в крайна сметка хората са различни, имат и различни потребности.

# 488
  • София
Не съм съгласна, че са несравними. ЕНМ е нишова социална проява - аз лично считам, че се очаква да си къткаш партньора, защото трудно ще намериш друг такъв. В този смисъл 55% неуспех е твърде висок и не може такава нишова проява да се представя за по-добър или по-приемлив вариант.

Така е, но в случая се сравнява причина за раздяла, заради поли-то с различни причини при моно-то. Или точно нежеланието за моногамност е причината?
Защото от опит - поли-тата се развеждат, понеже им писва от тази групова любов, а моно-тата по различни причини, като изневяра или желание да не са вече моно са само част, наред с насилие, алкохолизъм, пристрастявания, неразбирателство, свекървата/тъщата и т.н.

# 489
Да отработиш ревността, за мен това означава, да спре да ти пука за другите връзки в живота на партньора ти, или да ги приемеш под някаква форма, като например - щом той може да хойка, мога и аз. И отново, като тъпа и трудно четяща, да попитам, хубаво, че сте се знаели що за нагласа имате относно страничните сексуални, чувствени, и каквито и да било още отношения , още преди да почнете връзката, ама все пак той ли "отвори" пръв връзката? Щото съм убедена, че е така. И ти, от страх да не останеш сама, си се включила в играта, доколкото можеш, с човек от общата ви компания, също шавлив като него. Да, ма ти имаш и деца, а оня твоя, открития, май е свободен електрон, на когото не му пука особено много за теб, явно я кара на принципа - квото, както и когато дойде, важното е на мен да ми е добре. . На мен лично ужасно унизително ми се струва, да ходя специално да се ч#кам с обвързан мъж, само и само да не съм валат. Дори и да ми харесва въпросния мъж. Аз пак може да си го слагам с него чат пат, ама защо трябва да търпя някой, който живее заедно с мен, и с моите деца, да ме унижава, като ми обяснява как прави секс с обвързана жена, щото така му кеф? Не знам, със сигурност съм старомодна и смотан, ама такава откритост между хора, които уж се обичат, и живеят заедно, не мога да възприема. Освен, разбира се, ако и двамата нямат някакви сексуални девиации, включващи и други хора в акта. При вас случаят явно не е такъв. На държите достатъчно един на друг, живеете заедно всеки заради своите съображения, че ти до такава степен се усещаш подсъзнателно унижена и предадена, че се опитваш да валидираш избора си чрез увеждаванего на непознати за теб жени, колко добре се чувстваш така. Ми, ако се чувстваш толкова добре, колкото твърдиш, щеше и аргументи, примери да дадеш, различни от този, че е по добре до си споделяте забежките. Ми, то все пак забежката е тръпка, как ще тръпна, ако знам, че мъжът ми знае с кого точно треперя в момента и не му пука за мен, най много да се разтреперя от злоба и яд, ако той е достатъчно нагъл да ми заяви - тая вечер отивам с една колежка, ще правим секс, ти не ме чакай. Сега, друг е случая, ако ви влече, и ви е приятно, няколко човека да си споделяте гениталиите, групово. Ако другата му партньорка, и нейният партньор се забавлявате заедно. Или с твоят, и неговата. Ма тук не е така, нали? Той ти е заявил, аз съм си такъв, не мога с една, ако искаш, и ти ходи, няма нужда да се крием. Ама защо се опитваш нас да ни убедиш, че ситуацията на теб лично ти харесва и те устройва? До тук май никой не ти повярва. До тук нито един потребител не видях да напише - да, звучи супер, може и ние да го пробваме, или - да, и ние сме в такава връзка и се чувствам супер.

# 490
Скрит текст:
Скрит текст:

Скрит текст:

по-скоро.. съчинения по картинка. била съм предавана, да. както и почти всеки човек. решението за ЕНМ съм го взела в момент, в който съм била сама, без какъвто и да било партньор.

А защо сте чакали 3 години, за да отворите "връзката" си? Нали отношенията са били изяснени в началото? 🤔

# 491
  • сф
Скрит текст:
Скрит текст:

Скрит текст:

А защо сте чакали 3 години, за да отворите "връзката" си? Нали отношенията са били изяснени в началото? 🤔

защото през първите години бяхме в период, в който нямахме капацитет да сме привлечени от никакви други хора. също както при моногамните хора се случва.

Прекрасная Василиса, вие май живеете в паралелен свят, в който някои мои мнения от темата съществуват, а други - не. описала съм кога, и по какъв начин съм достугнала до идеята, че съм ЕНМ. описала съм и кога и по чия инициатива е била отворена тази връзка. няма общо с представата ви, но разбирам, че ви е по-лесно да си измисляте, отколкото да прочетете. така лесно можете и факти в подкрепа на тезата си да си измисляте. сигурно става въпрос за ограничен капацитет, но.. важното е, че сте с добро сърце Heart
права сте, с групов секс дотук нямам опит. защото не съм искала да имам. предпочитания.

# 492

Така е, но в случая се сравнява причина за раздяла, заради поли-то с различни причини при моно-то. Или точно нежеланието за моногамност е причината?
Защото от опит - поли-тата се развеждат, понеже им писва от тази групова любов, а моно-тата по различни причини, като изневяра или желание да не са вече моно са само част, наред с насилие, алкохолизъм, пристрастявания, неразбирателство, свекървата/тъщата и т.н.
Само сравнявам какви са нивата. А дали поли се развежда заради тъщата на третата жена, или моно се развежда заради втори мъж, няма значение в случая.

# 493
  • Някъде там
Скрит текст:
Скрит текст:

Скрит текст:

Подготвяли са се психически и физически. Лаборатории, изследвания, прегледи, нагласи, планове, сметки, логистика..Кой кога как.
Откриване на други с такива нагласи.
То сложна работа тая поли нещо си там, само истински и открити хора с много желание и амбиция могат да го практикуват. 😉
Шегувам се.

# 494
И тамън открият някой навит, той вземе, че се изнесе да живее в друга държава. Случайност?

Общи условия

Активация на акаунт