Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 148 - юли 2024)

• 99 960
  • 1 232
  •   1
Отговори
# 555
Maksimix,от коя игра-тази в сайта на Нестле ли?

# 556
Чак се чудя защо правят игри, в които раздават такива боклуци...?!? По-добре една игра на година и по-малко награди, ама да си струват.

Ето и т.нар. "шапка" от Леки. Голяма подигравка е тая игра.

Дойде и серумът от ДМ.
Тази шапка с престилката вървят да са за някой, който работи във фургон, където продават пилета. Това си представих като видях и шапката....

# 557
Ами специално за Леки, раздават такива боклуци според мен, за да си генерират трафик към сайта.
Наскоро имаше и една акция на спамаджиите от Ина Есеншълс, които обещаваха някакви ваучери за дребни суми, ако коментираш във фейсбук страницата им. По подразбиране, естествено, масово коментарите бяха за това колко уникални са продуктите им. Не че нещо, но на мен такъв тип реклама не ми допада.

# 558
напишете ми тел.номер на Хайникен за топка.

# 559
  • При децата ми
Изтеглени са късметлиите, които печелят Дезодорираща пудра за крака с телесен цвят и нишесте, прополис и лавандулово масло от SNB. Това са:

Soul Free
vmarinska
Монако
Подскок-скок
mamma_shiki
Pate6estveni4ka
Chrissilicious
Портокалкова
Futfut
Beche
Saruhche
Yasmin17
Дамасцена
Elyon Brown
Maksimix
valley_of_roses
Акаша
milasara
* Боби *
Stoyanka Koleva

Честито!

# 560
  • Сливен
В Инстаграм:

# 561
напишете ми тел.номер на Хайникен за топка.

Назад в коментарите бяха написали този номер: 02/4340847.

# 562
# 563
  • София
Печелившите паста и четка за зъби Сенсодин
Скрит текст:
аз получих мейл
Скрит текст:
Здравейте и честито!
С радост ви информираме, че вие сте един от печелившите от играта на ACTIVE BEAUTY: Игри с награди & SENSODYNE под надслов „Подсилете ежедневната грижа за усмивката си със SENSODYNE!“ с награда комплект четка + паста за зъби SENSODYNE Complete Protection+.
Моля да ни посочите в срок до 25.07.2024 г. включително избран от вас dm магазин, в който да получите наградата си.
При получаване на наградата трябва да предоставите своята лична карта за идентификация. В случай, че нямате възможност да я вземете лично, тя може да бъде полученa от нотариално упълномощено от вас лице, което трябва да предостави както пълномощно, така и лична карта. При получаване на наградата трябва да попълните приемо-предавателен протокол. Наградата не може да бъде получена в различен от посочения от вас dm магазин, след посочения в правилата срок или да бъде заменена срещу своята парична стойност.
Очакваме вашата обратна връзка.
Поздрави и хубав ден,
Поздрави/Mit freundlichen Grüßen,
Преслава Попова | Preslava Popova
Асистент Маркетинг и Снабдяване | Assistent Marketing & Einkauf
T: +359 (2) 4218 444

# 564
С жълта раничка съм и аз ...Честито на всички!

# 565
Maksimix,от коя игра-тази в сайта на Нестле ли?
Играта беше за бензиностанции ОМВ и Кит Кат, до 30 юни 2024 г.
https://www.spechelinagradi.com/2024/05/specheli-vaucheri-omv-kitkat.html

# 566
  • София
Толкова игри приключиха днес и от никъде нищо, чакам Рошен в сряда. Включих се и в Ариел, и Кауфланд. Уж щях да се включа и в играта на Мол Сердика, но не съм до чела правилата, твърде сложно е с този Spot. Аз пазарувам и от двата мола.

# 567
Maksimix,странно пишеше,че на 22.07 ще публикуват-мейл ли сте получили?

# 568
  • Дупница
Някой има ли проблем с вкарването на кодове в кк?

# 569
  • Велико Търново
Maksimix,странно пишеше,че на 22.07 ще публикуват-мейл ли сте получили?
Да, имейл.

Общи условия

Активация на акаунт