Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 148 - юли 2024)

• 99 887
  • 1 232
  •   1
Отговори
# 615
На всички ли е дошъл Cetaphil  от форумната игра?Аз нищо не съм получила.

# 616
Аз също не съм получила нищо от форумната игра.В правилата пишеле,че ще ги изпращат поетапно след 12.07.Както и обаждане от Хайникен нямам за топката.Ех,толкова рядко вече се печели нещо,че неуредиците около получаването и сроковете съвсем ми убиват дребните радости.И това лято се очертава да го прекарам без шезлонг и чадър от КК Simple Smile

# 617
Някой знае ли кога теглят Каменица и кауфланд?

# 618
Някой знае ли кога теглят Каменица и кауфланд?

Сякаш през 2-3 дни или поне така качват номерата.

# 619
Уф много е гадно да се видиш резерва за една от най-желаните си награди... Не бях видяла, че Always и ФФ са изтеглили и съм резерва за Dyson-a...

# 620
Звънят от Нести. Искат адрес на Спиди.

# 621
Звънят от Нести. Искат адрес на Спиди.
Точно го прочетох и си погледнах телефона, който е без звук, заради детето и в този момент светеше. Благодаря!

# 622
https://sportal.bg/game-center/quiz-play/5S0jnIdnqCiUu1NimMdtjj.
Печеливши sportal.bg и кит кат
Имали познали се и дали са се свързали с някой? Виждам име като моето, но нямам имейл.
Аз печеля барбарон. Благодаря, че сподели, нямаше да разбера иначе. Нямам имейл все още. В правилата пише, че ще се свържат с печелившите.

# 623
https://sportal.bg/game-center/quiz-play/5S0jnIdnqCiUu1NimMdtjj.
Печеливши sportal.bg и кит кат
Имали познали се и дали са се свързали с някой? Виждам име като моето, но нямам имейл.
Аз печеля барбарон. Благодаря, че сподели, нямаше да разбера иначе. Нямам имейл все още. В правилата пише, че ще се свържат с печелившите.
И аз печеля барбарон, или поне се надявам да е моето име. Чакам имейл!

# 624
# 625
  • гр. Кюстендил
Shu, честито за телевизора, страхотен е! Със здраве да се ползва!
Получих имейл, че печеля топка от Хиполенд, хич не помня да съм участвала, но в сайта си излизат и печеливши:
Скрит текст:
Добавям и печеливши от Хепи, но с поръчка е била играта, не тази с познаването на мачовете, дано някой се познае:
Скрит текст:
Честито на печелившите!
Вие печелите екскурзия за двама до дестинация в Европа - Испания, Чехия или Белгия!

Доротея Тодорова
Аделина Митева
Николай Евстатиев
Недко Антонов
Светослав Марков
Надежда Делева
Карина Тодорова
Владимир Беров
Тина Петкова
Надежда Христова

Благодарим на всички за участието! Следете страницата ни за още интересни игри!
Mолим всички спечелили да се свържат с нас на marketing@happy.bg

Последна редакция: вт, 16 юли 2024, 15:40 от Gabriella Danailova

# 626
На мен си ми пише, че играта на Шуменско с инструментите за барбекю е приключила на 15.юли. Има игра от вчера пак на Шуменско, която е до 04. август.

Много странно. Сутринта и аз погледнах дали ще пише нещо за печеливши и на страницата на Шуменско пишеше, че играта е до 02.08 и имаше списък с телефонни номера на спечелилите BBQ инструменти. Сега като ви чета пак погледнах и пише 15/07

# 627
Да и при мен така пишеше ,че се удължава срока,но сега пак си е 15.07.Нещо са се помъчили да променят,но явно са се отказали.

# 628
  • оттам, откъдето започва България
На мен още в събота ми дойдоха продуктите на Cetaphil от форумната игра. Два са и дори ги ползвам вече.

# 629
  • Сливен
Който чака/е заявил  агънцето на Пуфис - имам известие за утре.

Общи условия

Активация на акаунт