Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 148 - юли 2024)

• 99 895
  • 1 232
  •   1
Отговори
# 600
  • Сф
На мм звъннаха от Рексона, доув и не знам си кой , спечели някакви дребни аксесоари от евро 24. Резерва бил. Значи напоследък ми прави впечатление,че резерви теглят, явно доста са художниците. Не смея да хвърля стари бележки. Пазете ги! В случая не е голяма награда, но знае ли се, някой път друго ще е . Късмет на всички честно играещи!

# 601
Аз съм с топка от Хайнекен, но нямам обаждане. Дали с всички се свързаха вече?

# 602
  • Пловдив
Проверете си сметките в ДСК, ако сте плащали с карта има дублирани плащания.
хората написаха също така, че работят по отстраняване на проблема
няма нужда от всяване на паника

# 603
Някой знае ли как мога да си видя всички билети от Кока Кола апп, които съм вземала, защото виждам сходен на имейла ми, но при моите билети излизат само последните два.
Билетите се махат от профила след известно време , защото имат срок. Сега където участвахме миналата седмица в "Седмичните награди" билетите са до края на юли. След това се махат. ( Понеже имаше и въпроси , че не излизат билетите - просто влезте в "Профил" и изчакайте 10-15сек. - те ще се покажат сами )
Аз искам Кока Кола както направиха раздел за регистрирани кодове, така и да направят раздел да видим до момента колко общо кода сме регистрирали и за какво сме ги използвали.

Шуменско са удължили играта до 02.08.
Коя игра?
На мен ми излиза това:

# 604
  • Пловдив
Шуменско имат нова игра с регистрация на бележка, ако не ме лъже паметта

# 605

Ето го красавеца. Дойде си у дома. 🤯

# 606
На мен си ми пише, че играта на Шуменско с инструментите за барбекю е приключила на 15.юли. Има игра от вчера пак на Шуменско, която е до 04. август.

Последна редакция: вт, 16 юли 2024, 12:29 от megi_zdr

# 607
  • София
Shu34 със здраве да се ползва.

# 608
На мм звъннаха от Рексона, доув и не знам си кой , спечели някакви дребни аксесоари от евро 24. Резерва бил. Значи напоследък ми прави впечатление,че резерви теглят, явно доста са художниците. Не смея да хвърля стари бележки. Пазете ги! В случая не е голяма награда, но знае ли се, някой път друго ще е . Късмет на всички честно играещи!
И на мен ми звъннаха, че съм изтеглена резерва за аксесоари.

# 609
Здравейте, мъжо  е  с имел за награда от Билла и Юниливър пакет продукти. Тъй като моя късмет го няма, мисля да регистрирам  бележката от Лидъл с превръзки на него,че ми харесва епилатора  😂

# 610
  • Сливен
Дали пък няма да имат игра? 🤔

# 611
https://sportal.bg/game-center/quiz-play/5S0jnIdnqCiUu1NimMdtjj.
Печеливши sportal.bg и кит кат
Имали познали се и дали са се свързали с някой? Виждам име като моето, но нямам имейл.

И аз така, също нямам имейл. Кога са ги публикували

# 612
Шуменско са удължили играта до 02.08.
За коя игра става въпрос

# 613
Аз съм с топка от Хайнекен, но нямам обаждане. Дали с всички се свързаха вече?
На мен не са ми звъняли все още също.

# 614
  • Плевен
Здравейте, някой получил ли е от Чупа Чупс близалките. Заявени са на 21.06
Аз съм заявила на 20.06 към Чупа Чупс и все още поръчката ми е в процес на обработка. Явно е много бавно и ще се чака.
П.с. Верея пращат смс известия - с палатка съм.

Последна редакция: вт, 16 юли 2024, 13:19 от daisy-to

Общи условия

Активация на акаунт