Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 148 - юли 2024)

• 99 893
  • 1 232
  •   1
Отговори
# 585
Кока кола пращат имейли- с плажен стол съм. Simple Smile

# 586
Някой знае ли как мога да си видя всички билети от Кока Кола апп, които съм вземала, защото виждам сходен на имейла ми, но при моите билети излизат само последните два.
Получих много готина награда от ИГ - тример за брада и тяло на Филипс, подарък за мъжа ми.

# 587
Здравейте, някой получил ли е от Чупа Чупс близалките. Заявени са на 21.06

# 588
Шуменско са удължили играта до 02.08.

# 589
От отминалата игра на Маги и Кауфланд " Стани BBQ master"  имаше някой спечелил от темата. Моля, споделете дали имате отговор на вашия мейл с касовата бележка ?

# 590
Здравейте, някой получил ли е от Чупа Чупс близалките. Заявени са на 21.06
Аз също имам поръчка от 16. 05. за бонбони но не съм ги получила още, съвсем ги бях забравила и децата също

# 591
От отминалата игра на Маги и Кауфланд " Стани BBQ master"  имаше някой спечелил от темата. Моля, споделете дали имате отговор на вашия мейл с касовата бележка ?
Аз не

# 592
Цитат на: ЧревоУгодник
[/quote
Благодаря!
И аз един път да съм пропуснала да проверя и да "прочета правилата" поради липса на време.

# 593
А моята торбичка на Cetaphil беше отворена и имаше само един продукт - хидратиращия лосион. Казах на момичето, че трябва да са 2 - това било пратката, да съм звъннала на нац. им телефон. Звънях - казаха ми да се свържа с изпращача, за уточняване съдържанието на  пратката. И сега им пуснах имейл, защото нямам техен телефон с молба за съдействие. Определено ми се развали настроението и радостта от наградата.

# 594
И аз не. Звънях миналата седмица, жената от подписа каза, ча на 15ти ще бъде на работа.

# 595
Здравейте, от Хайнекен дали звънят втори път? Не успях да вдигна и не мога да върна обаждане.

# 596
Здравейте, от Хайнекен дали звънят втори път? Не успях да вдигна и не мога да върна обаждане.
В предната игра ми звъняха 2 пъти.

# 597
Предполагам че звънят повторно. На мен ми се обадиха вчера и ми казаха да подготвя печелившата бележка. Очаквам да звъннат днес, според уговорката.

# 598
https://sportal.bg/game-center/quiz-play/5S0jnIdnqCiUu1NimMdtjj.
Печеливши sportal.bg и кит кат
Имали познали се и дали са се свързали с някой? Виждам име като моето, но нямам имейл.

# 599
Престиж са качили последните печеливши.Традиционното нищо Simple SmileЧакам само Salza Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт