Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 148 - юли 2024)

• 99 869
  • 1 232
  •   1
Отговори
# 645
КК са изтеглили, аз съм с ваучер Стийм, за 5 евро. Много се колебах дали да играя за него, защото не беше обявена стойността му. Та и с него и без него, все едно.

# 646
Вероятно си с Андроид, защото на другия ми тел не мога да скрийншотвам много приложения - H&M, Lidl.
На Айфон няма такива забрани и си скрийншотвам каквото искам.

# 647
Къде са публикувани изтеглените?
КК са изтеглили, аз съм с ваучер Стийм, за 5 евро. Много се колебах дали да играя за него, защото не беше обявена стойността му. Та и с него и без него, все едно.

# 648
Има добра новина от Леки, не съм видяла, че сутринта са ми отговорили. Дано при останалите печеливши пратят правилните награди. Пишете и за шапката.

# 649
може ли да ми кажете кой е подател на "наградите" от леки. За да съм сигурна, че е от техните боклучета и да не разкарвам хора да ходят да го взимат.

Спечелих престилка. Подателят е Белла България, а съдържанието - канцеларски материали

# 650
Има добра новина от Леки, не съм видяла, че сутринта са ми отговорили. Дано при останалите печеливши пратят правилните награди. Пишете и за шапката.

Браво, ще успокоя майка , че протестираше преди да я е получила.

# 651
Привет ние попътувахме и не съм се включвала в игрите.
Спечелихме билети за полуфинала на Евро 2024 и си изкарахме страхотно, съчетахме го с  европейски тур до Будапеща, Прага, Дортмунд, Амстердам, Виена и т.н ..

А сега и ЛИДЛ ме изненадаха - пазарувах преди да заминем за морето на дъщеря ми

# 652
Около 20 часа ми се обадиха от Хайнекен. Искат бележка и попълнен протокол. Наградите ще разнася Еконт, но кога, не се знае.

# 653
  • оттам, откъдето започва България

Би ли посочила на кой имейл пишеш, на мен не ми отговарят.

# 654

Би ли посочила на кой имейл пишеш, на мен не ми отговарят.
Ами на този, от който получих имейл, че печеля: leki_euro2024@bella.bg

# 655

Нова игра в "METRO" - от 18.07 - https://coca-cola.promo 🥤

# 656
  • Елхово

Благодаря, че споделихте играта!

# 657
2лв от Била с кафето 😊 Вече мислех, че само "томбола" ще ми се пада 😁 малко, но от сърце 😁

# 658
  • При децата ми
Добро утро! Coffee
Снощи, малко след 00 ч. спечелих надуваемото легло.

# 659
Рано сутрин да помрънкам. 2:0 за Милка, а на Хел айс кафето регистрирах бележка с 3 кена и не ми се появи колелото. Греда отвсякъде.

Общи условия

Активация на акаунт