Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 148 - юли 2024)

• 99 886
  • 1 232
  •   1
Отговори
# 630
  • оттам, откъдето започва България
Това е новата игра на Шуменско и Кауфланд:     https://www.igraiteispechelete.com/archives/24117& … sp;    

https://www.shumensko.bg/promo/     

# 631
И аз имам известие за утре ,заявих го преди 1 седмица.

Който чака/е заявил  агънцето на Пуфис - имам известие за утре.

# 632
На всички ли е дошъл Cetaphil  от форумната игра?Аз нищо не съм получила.
Получих наградата от форумната игра в събота. Съдържа Cetaphil Хидратиращ лосион, Cetaphil Нежна почистваща емулсия за лице и тяло + мило пожелание за здрави и прекрасни летни дни!🌞❤️🍀
Благодаря, Фьоникс Фарма!❤️❤️❤️
Към пратката има брошура с продуктите предлагани от компанията,  козметиката е качествена и очаквам да е подходяща за моята кожа.

# 633
Здравейте, някой получил ли е от Чупа Чупс близалките. Заявени са на 21.06

На 4 юли чрез "Speedy" получих протокол за лични данни за плащане на данъка на "Nintendo switch" и оттогава я чакам...

# 634
Вчера си взех и аз пратката от "Спиди".
Съдържа Cetaphil Хидратиращ лосион, Cetaphil Нежна почистваща емулсия за лице и тяло. Надявам се, че ще ми харесат. Simple Smile

# 635
  • София
може ли да ми кажете кой е подател на "наградите" от леки. За да съм сигурна, че е от техните боклучета и да не разкарвам хора да ходят да го взимат.

Последна редакция: вт, 16 юли 2024, 17:59 от Miss_charm

# 636
Здравейте, някой получил ли е от Чупа Чупс близалките. Заявени са на 21.06

На 4 юли чрез "Speedy" получих протокол за лични данни за плащане на данъка на "Nintendo switch" и оттогава я чакам...

Писахме няколко пъти за Чупата. Съгласно правилата, наградите се изпращат 40 работни дни след края на играта, т.е. след средата на август.

# 637
може ли да ми кажете кой е подател на "наградите" от леки. За да съм сигурна, че е от техните боклучета и да не разкарвам хора да ходят да го взимат.

Присъединявам се към питането.

# 638

Дойде ми форумната награди от Cetaphil. При останалите печеливши това ли беше в комплекта? Питам, защото на снимката и рекламата брошура от торбичката има и хидратиращ крем, а в моята нямаше. Нямаше да питам, ако торбичката не ми беше предадена отворена с едва захванат телбод. Още като я взех и зейна.
И моите са същите

# 639
Хареса ми наградата ваучер за Евентим.Влезнах да видя за колко пари е,но не пише.Обаче ……

# 640
От Шуменско Heart Eyes

# 641
Не трябваше ли днес да теглят от кока кола ?

# 642
# 643
КалиКали, наздраве! Beers
Късмет на всички в игрите!

# 644
  • София

Как снима екрана? На мен ми излиза съобщение, че приложението не позволява снимки. Simple Smile

Иначе спечелих 2 ваучера по 2 лв. на един и същ профил. Разделих на 2 бележки за по-сигурно. Използвах горния в списъка код. Всичко стана перфектно. После започнах нова сметка с втория код. Излезе, че е използван. Хубаво, че се усетих. Използваните кодове отиват надолу в списъка, а неизползваните се качват нагоре. Simple Smile Оправих се, но колко "благословии" получих от страна на мъжа ми... Joy

Общи условия

Активация на акаунт