Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 148 - юли 2024)

• 99 832
  • 1 232
  •   1
Отговори
# 675
Идвам да мрънкам, дано да помогне. От никъде нищо, вярно, участвам с по една бележка, но все пак е доста обезсърчаващо. Вчера купих кола, кода под капачката как ли не го въвеждах, все невалиден ми дава. Почвам чак да се отказвам. От началото на годината до сега един таралеж от Бочко и на баща ми чашите от Старопрамен 😪

# 676
Рядко печеля от Милка, но с дъщеря ми спечелихме легла с регистрация в два последователни дни. Мислех че се падат лесно. И аз чакам Zalza. Дразня се от такива игри - продължават 2-3 месеца и обявяват печелившите след още толкова. И още месец до получаване.

# 677
  • София
Извадка от правилата на Salza:
Скрит текст:

# 678
Salza имат още няколко дни да уведомят късметлиите. Дететто се побърка вече да проверява сайта им.
Днес Рошен и Карсберг трябва да публикуват печелившите. До утре и Каменица трябва да кажат кой ще има готино опушващо барбекю.

# 679
Рано сутрин да помрънкам. 2:0 за Милка, а на Хел айс кафето регистрирах бележка с 3 кена и не ми се появи колелото. Греда отвсякъде.

Само с 2 кена се върти колелото.

Поне 2 кена на бележка. Писах им, отговориха, че явно е имало техн.проблем и ми изтриха регистрираната бележка и да я регистрирам след 1-2ч. Регистрирах я наново, пак греда - "Опитай отново".

# 680
И моя Cetaphil дойде днес Simple Smile

# 681
Рано сутрин да помрънкам. 2:0 за Милка, а на Хел айс кафето регистрирах бележка с 3 кена и не ми се появи колелото. Греда отвсякъде.

Поне 2 кена на бележка. Писах им, отговориха, че явно е имало техн.проблем и ми изтриха регистрираната бележка и да я регистрирам след 1-2ч. Регистрирах я наново, пак греда - "Опитай отново".
Хубаво е, че реагират бързо и адекватно. Късмет на следващото колело!

# 682

На мен също не ми даде да въртя колелото. Къде им писахте?

# 683
  • Велико Търново
След мен и на ММ се обадиха като резерва в играта на Рексона. Бележките ни са от април.

# 684

На мен също не ми даде да въртя колелото. Къде им писахте?

Чрез контактната им форма. Отговорих получих от този мейл info@hexagon.bg

# 685
https://www.my-market.bg/tombola.php?libID=517&khID=cu880vlcnu69128s3c78hkc4i2
Търсех игра на Персил и попаднах на тази, ако някой има такъв магазин Simple Smile

# 686
По какъв начин става заявяването на моментна награда, в случая топка, от играта на Нивеа Мен?
Имам два опита в петък, и двата пъти исках да участвам за телевизор, но спечелих топка и досега никой не се е свързал с мен или писал за това, че печеля... А играта свърши на 14.07.

# 687
Пристигнаха чашите и на ММ от играта на Costa coffee. Различни са от тези, които получих миналата седмица. Сега бяха в оригиналната си кутия, но от друг бранд.

# 688
По какъв начин става заявяването на моментна награда, в случая топка, от играта на Нивеа Мен?
Имам два опита в петък, и двата пъти исках да участвам за телевизор, но спечелих топка и досега никой не се е свързал с мен или писал за това, че печеля... А играта свърши на 14.07.

Ние с мъжа ми също имаме спечелени по една моментна награда - топка и продукт. От предната седмица, като до момента никой не се е свързал с нито един от двама ни. Четох им условията и пишеше, че трябва да получим имейл. Гледах в сайта имат списък с печелившите, но е до стара дата в края на месец юни. Явно бавно се свързват, ще чакаме...
Честно казано и ние искахме участие за телевизор и ми е малко все тая за моментните им награди...

# 689
Шуменско са качили печелившите за барбекютата.

Общи условия

Активация на акаунт