Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 148 - юли 2024)

• 99 602
  • 1 232
  •   1
Отговори
# 75
Хич не се излага организатора,крадеца на дребно е смешен не стига че му подаряват нещо ами и обикаля да муфти допълнително по обектите.
Наскоро някой беше правил опит да краде от спечелени от инстаграм награди и продавачката на луда ме направи докато ми даде моята беше страшно неприятно половин час ме въртя ,гледа и проверява та благодарение на едно такова човече и другите страдат.

# 76
  • София
Честито! Ти спечели клавиатура Logitech от Coca-Cola! 🤩
от петъчната игра от 21 юни
Скрит текст:

Скрит текст:
Остава само да попълниш кратка форма с твоите лични данни, за да можеш да получиш наградата си възможно най-скоро – имаш 5 дни, за да го направиш. Ще я откриеш тук. 🤗 Моля попълни я само веднъж и очаквай наградата си до 30 работни дни.
Не забравяй редовно да проверяваш какво ново те очаква в Coca-Cola App
и продължавай да играеш за още много яки награди. 🎁

Имам смс да чакам куриер до 18:00 часа на адрес от ДНК глобъл груп ЕООД

Последна редакция: ср, 03 юли 2024, 12:04 от lite16

# 77
  • София
Привет, ние спечелихме награда от Икеа и Мастъркард. Simple Smile Вчера си ги взехме от магазина. Най се кефя на бутилката за вода (нищо че имам още 100 подобни Grinning).
(Само за ваучера за фото книга да бяха писали каква му е остъпката.)
__
Редактирам - питах ги, за цяла фото книга е отстъпката!!! Grinning

Последна редакция: чт, 04 юли 2024, 10:17 от Аня♥♥♥

# 78
  • Б
На Сомат играта в Кауфланд регистрирал ли е някой ? Приложението не дава възможност да се качи касова  бележка.

# 79

Току що ги получих... Страхотни са, браво на Шуменско♥️

# 80
Досега само бях чувала за ограничаване на коментари в Инстаграм, ама мен директно си ми съспенднаха акаунта. Някой успявал ли е да си го възстанови? Въобще защо го правят, не знам да е забранено да участваш в игри.. Аз дето не бях участвала с месеци и сега се включих в 20тина игри.. Flushed

# 81
Хич не се излага организатора,крадеца на дребно е смешен не стига че му подаряват нещо ами и обикаля да муфти допълнително по обектите.

Както написах, хора всякакви. Не играят само честни и отговорни участници, та организаторът ако не пада от луната, трябва да е подготвен и за това. Все едно Лидъл, Била и Кауфланд да разчитат на честността на клиентите си и да оставят активни купоните след ползване. Вина има и организаторът тук. Навсякъде има жалки хора, но да тормозиш участник, предоставил ваучера на друг, е смешно. Дори и спечелилият да правеше това, какво ще му пишат - моля, спрете да ползвате ваучера и да пиете фреш аванта. Ми деактивирай го, какво чакаш на десет обекта да се ползва?

# 82
  • При децата ми
Късметлийски месец на всички и много желани награди! Flowers Four Leaf Clover Gift

Благодаря за темата и споделените игри!
Честито на всички за спечелените награди!

Включих се в доста игри и сега чакам...Smile

Имаше игра на Виза и ОББ за изпращане на пари по мобилен номер. На 28.06. трябваше да има теглене, но не намирам линка?

# 83
  • София
Еконт носят Хед и Шолдерс 3 шампоана по 330 мл
имам смс от 08:21 да чакам пратка до 18:00
сега звънна по телефона до 1-2 минути е на адреса.
чакам още 2 пратки по 3 шампоана.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 03 юли 2024, 12:42 от lite16

# 84

ХОРА! НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ!

# 85
  • София
ИВ, играенето в игри им нарушава правилата, то май и организирането също, защото Алекс Богданска веднъж обясняваше, че тя не прави, защото са я наказали. Води се нечестно събиране на последователи и лайкове. Мен досега само са ме предупрежавли и това пишеше в автоматичното обяснение.

А за крадеца, не мисля, че организаторът има вина, няма как да се сравняват с Лидл, които имат огромен бюджет и всякакъв софтуер. Явно няма как да го деактивират и затова молят съфорумката, в бъдеще ще помислят как да се защитят от измами.

# 86

ХОРА! НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ!
Честито! 🥳 - Телевизорът ще е 55" ( ако са ми отговорили правилно ).

Изпуках 30 кода и аз за ТВ , но отново не печеля. От миналото лято нямам нито една Седмична награда 🙃

Също така - разменям кодове на КК от капачки за кодове от стъклените бутилки ако някой има в повече да пише на лично 🙂

# 87
Честито за хубавите награди! Днес при мен пристигна наградка от Инста и поръчката ми от играта на лепила Момент ( за оказаната помощ благодаря много на Мариета Илиева💚)

# 88
На някой да му се намира ваучер за емаг? /памперси/
Хубав и късметлийски ден 🍀

# 89
А аз имах само 10 кода, т.е едно участие. Направо не мога да повярвам. 🥺🥺🥺

Общи условия

Активация на акаунт