Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 148 - юли 2024)

• 99 595
  • 1 232
  •   1
Отговори
# 60
Благодаря за темата и на всички потребители, правещи я едно уютно и прекрасно място за споделяне на уникални емоции.
В очакване съм на доставка на награди от Коста кафе - 2 сета с чаши - един спечелен от мен и един от мм, съответно на 13.5. и на 11.6. Вече започвам да се отчайвам, понеже много от вас си получиха наградите.
Чакам и един суитчер от Нутела (от 5.6.).

# 61
  • София
rallii, аз също чакам от Коста кафе от 14.05 награда, но още я няма. Така и не разбрах теглиха ли другите награди, при които трябваше да се прати референтен линк на друг участник, никой не се похвали.

# 62
gurgolina аз за тази част не се и надявам, понеже не вярвам да съм покрила условията
Цитат
За да бъде тяхното участие пълно, то те трябва да закупят пакетирани продукти на Costa Coffee за минимум 11лв. разпространявани в търговската мрежа в България и предназначение за приготвяне на кафе-напитки у дома и да регистрират касовата бележка.

При валидна регистрация от 5 твои приятели, то ти ще спечелиш Costa Coffee промо сет,  включващ: ...

ПП
Сега чета условията, там пише 10, а не 5, както са посочили в мейла.
Скрит текст:
Цитат
ЧАСТ 10. МЕХАНИЗЪМ ЗА НАГРАДИ “ПОКАНИ ПРИЯТЕЛ”

10.1. Участието за наградата „CostaCoffee промо сет“ НЕ изисква покупка от страна на участника, който участва за нея:

Всеки участник, след регистрация по точка 8.1.2 в информативния имейл за регистрацията ще получи специален персонализиран линк към Промоцията.

При собствено желание, участникът може да разпространи линка сред свои познати, като ги покани да участват в Промоцията

Всяка последваща уникална и валидна регистрация с друг имейл, различен от този на участника, спрямо ЧАСТ 8. от настоящите правила, направена от персонализирания линк, трупа точки на Участника

При достигане на общ брой 10 точки – 10 уникални регистрации посредством персонализирания линк, участникът има възможност да спечели „CostaCoffee промо сет“

10.2. Натрупаните точки от регистрации посредством персонализиран линк ще бъдат проверени след края на Промоцията, но не по-късно 16.06.2024 г.

10.3. Първите 100 участници, изпълнили гореописаните условия за участие за награда по точка 7.3. ще имат възможност да се включат в тази механика, след преминаването на тази бройка (с достигане до 10 точки), участниците ще бъдат уведомени.
https://bg.costacoffee.com/promo-terms-of-use
И линковете, които са публикувани в правилата и трябва да водят до печеливши, при мен не водят до никъде.
Цитат
9.4. Тегленето на печелившия на наградата по т. 7.2. ще бъде на 10 юни 2024 г. Печелившият участник се определя на произволен принцип чрез томбола, която ще се извърши автоматизирано от софтуер, като тегленето ще бъде записано. Името на победителя ще бъдат публикувано в сайта https://promo.bg.costacoffee.com/ не по-късно от 13.06.2024 г.

Последна редакция: ср, 03 юли 2024, 07:54 от rallii

# 63
  • Сф
Страхотни са!
Много се притеснявах да не са черни, dark blue са ❤️

# 64
  • София
Аз това с 5 приятели не съм го видяла Joy Аз само една регистрация на друг човек имам.

# 65
И аз съм с легло от Милка.Чакам Пуфис днес от тегленето в понеделник и капсулите Персил

# 66
От Каменица някой има ли отговор? Как ще се регистрират бележките?

# 67
На Nestebaby изчезнаха печелившите.

# 68
Някой от Леки получи ли?

# 69
  • оттам, откъдето започва България
Аз все още не съм. Simple Smile

# 70
  • София, Дружба 2
Днес получих кремчето от играта на Нивеа мен, което спечелих на 06 юни. Simple Smile Остава ми само да чакам сет от Коста кафе.

# 71
Всички участвали в играта на Нивеа мен печелят моментна награда,че хич не ми трябват топки и др подобни?

# 72
  • Велико Търново
Всички участвали в играта на Нивеа мен печелят моментна награда,че хич не ми трябват топки и др подобни?
Аз нямам моментна награда след като се включих в играта.

# 73
И аз чакам сет от Коста кофе, данни изпратени на 23 май. Бях писала и преди, че имат право да ги пратят до 30 дни след приключване на играта, т.е. до 12 юли. Но е много изнервящо да чакаш едни чаши 2 месеца !
Получих и суитчъра от Нутела, много е хубав ! Бързичко дойде и така трябва да е ! А с тези чаши, чак неприятно да ти стане...

# 74
Добре, де, толкова ли е трудно да направят ваучера за фреш неактивен, а се излагат с подобно съобщение. "Предупредете човека и му кажете да престане". Смях в залата. Не си направили ваучера и организацията като хората, след използването му да е неактивен, а се молят на спечелилите да спрат да пият фреш. Не одобрявам постъпката, не ме разбирайте погрешно, но е смешно подобно искане. Организаторът трябва да вземе мерки това да не се случва, че хора всякакви.

Общи условия

Активация на акаунт