Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 148 - юли 2024)

• 99 585
  • 1 232
  •   1
Отговори
# 45
Хладилната чанта от комбото на Кола хубава ли е?

# 46
Хладилната чанта от комбото на Кола хубава ли е?
Да

# 47
  • Пловдив
Ето за още игри от сайта им

https://www.nivea.bg/novo-ot-nivea/niveamen-national

# 48
Благодаря за новата тема! Тъкмо регистрирах един код на Верея на мама, че той си е и нейн де и се падна един хамак Heart Eyes А на моя номер преди това имам около 10ина кода и нищо.
Скрит текст:

Включих се в играта на Девин Минерал, на Роден край и на УзоПломари, за пръв път ще съм толкова активна в игрите с покупка Grinning
А престиж сега с тези техните правила да не вземат да ме отпишат от томболата, че вписах сумата на продуктите … Освен да им пиша един имейл да ми я коригират. Късмет на всички в игрите!
Първият човек, който виждам да се похвали от Верея, браво! Да и е честита наградата

# 49
  • Варна
Благодаря за новата тема.Изтеглена съм от DM за тест на продукт,но не мога да върна имейл с данни.Изписва невалиден имейл.Срокът е до утре.На някой случвало ли се е.

# 50
  • София
Благодаря за новата тема.Изтеглена съм от DM за тест на продукт,но не мога да върна имейл с данни.Изписва невалиден имейл.Срокът е до утре.На някой случвало ли се е.
Да не го изписвате грешно? Ако ползвате - "Отговори" пак ли е невалиден?

# 51
  • Варна
Ползвам отговори.Копирах и имейла и получих отговор,че имейла не е доставен.За първи път ми се случва.

# 52
  • София
Ползвам отговори.Копирах и имейла и получих отговор,че имейла не е доставен.За първи път ми се случва.
Странно, аз спечелих от предишната игра, нямаше проблем. Този имейл. Denitsa.Gaydarova@dm-drogeriemarkt.bg

# 53
Честит ни юли, благодаря за новата тема!
В края на юни спечелих капсулна кафемашина от Инстаграм, а вчера - много хубав уред за лице. ❤️
Пожелавам на всички ни прекрасен летен месец и по някоя награда, от която имаме нужда. 🍀

# 54
  • Пазарджик
На мен ми се случи миналия месец и просто копирах адреса и изпратих данните без проблем.

# 55
Здравейте! Рядко публикувам (игри с регистрация), но винаги чета и много се радвам на добрите хора тук! Два пъти се случи да подаря спечелени награди. Но ето това е вторият път,  в който осъзнах какви нагли хора съществуват! Публикувам за да няма други измамени!

# 56
  • Плевен
NATIONAL GEOGRAPHIC ФОТОКОНКУРС 2024
Обичаш фотографията? Умееш да разказваш истории през обектива? Успяваш да запечаташ емоции в снимка? Докажи го! Участвай във фотоконкурса на National Geographic 2024 и покажи на всички колко си добър с камерата.

Регистрирай се, избери категория и
качи своята снимка преди 30.07.
Можеш да качиш по една снимка на категория!

Скрит текст:
1
РЕГИСТРИРАЙ СЕ
Направи си регистрация, за да си официално записан за конкурса. Когато успешно се регистрираш и влезеш в профила си, ще намериш и опцията „Качи снимка“.

2
КАЧИ НАЙ-ДОБРАТА СИ СНИМКА
Участвай и качи своята снимката до 30.07. Можеш да участваш с по една снимка на категория. Снимката ти ще бъде качена на сайта, след като бъде одобрена.

3
СПОДЕЛЯЙ И ГЛАСУВАЙ
След като одобрим снимката и я публикуваме в съответната категория, която си избрал, можеш да я споделиш в социалните мрежи, за да имаш по-голям шанс да спечелиш „Наградата на публиката“.

4
СТИСКАЙ ПАЛЦИ
Нашето експертно жури ще прегледа всички подадени снимки, от които ще избере по един печеливш от всяка категория, както и един „цялостен“ победител от фотоконкурса на National Geographic 2024. Победителите ще бъдат събщени и наградени на специално събитие на живо през октомври.

НАГРАДИ
ГОЛЯМ ПОБЕДИТЕЛ
9 дневно пътешествие
до Исландия с G Adventures

ПОБЕДИТЕЛИ ПО КАТЕГОРИИ
И ПОБЕДИТЕЛ НА ПУБЛИКАТА
Galaxy S24 Ultra
и
ПОДГЛАСНИК
Едногодишен абонамент
за списанието

https://photocontestbg.natgeotv.com/

# 57
Здравейте! Рядко публикувам (игри с регистрация), но винаги чета и много се радвам на добрите хора тук! Два пъти се случи да подаря спечелени награди. Но ето това е вторият път,  в който осъзнах какви нагли хора съществуват! Публикувам за да няма други измамени!

# 58
  • София
Благодаря,че споделихте за злоупотребата с ваучера.Явно трябва да сме по-внимателно в услугите и като цяло с обмена на информация в темата.Човекът се излага с лакомията си,типична по Ганьовски-Вие вина нямате.

Последна редакция: ср, 03 юли 2024, 07:09 от emli

# 59

Общи условия

Активация на акаунт